13. The Favor

1.6K 82 71
                                    


Someday.

 You might miss me. 

( at least i hope so) 

Camila's real reblog on Tumbr.


You're not even mine to miss.

Lauren's real reblog on Tumblr.




Camila's POV


"Καλημέρα Μπρέντα" είπα και χαμογέλασα γλυκά στην ρεσεψιόν της δικηγορικής εταιρίας του Γουίλ. 

"Καλημέρα κυρία Καμίλα" το χαμόγελο της μέχρι τα αυτιά. "Θέλετε να σας μεταφέρουμε στον 7ο;" πάντοτε πίστευαν ότι χρειάζομαι προστασία για να πάω από το εισόγειο στον 7ο όροφο που ήταν και το γραφείο του αρραβωνιαστικού μου.

"Όχι.." της απάντησα ευγενικά. "Θα είμαι μία χαρά" συνέχισα και κάλεσα το ασανσερ δίπλα μου. 

Τα βλέμματα ήταν φυσικά πάνω μου και από πελάτες και από τους εργαζόμενους, αλλά ήταν κάτι φυσιολογικό καθώς ήμουν πρόσωπο της δημοσιότητας. Όλη η εταιρία του Γουίλιαμ ήξερε ότι το αφεντικό τους είναι αρραβωνιασμένο μαζί μου. Πάντοτε ήταν διακριτικοί και σχεδόν ποτέ δεν με έφερναν σε δύσκολη θέση. 

 Φτάνοντας στον 7ο όροφο η πόρτα του ασανσέρ άνοιξε και κατευθείαν μπροστά μου εμφανίστηκε η προσωπική βοηθός του Γούιλιαμ. 

"Καλησπέρα κυρία Καμίλα Καμπέλο" όλες απίστευτα ευγενικές απέναντι μου. "Ο κύριος Γουίλιαμ Τρέινορ βρίσκεται σε σύσκεψη, θέλετε να τον περιμένετε στο γραφείο του;"

"Ναι.." είπα και ξεκίνησανα προχωράω "Ξέρω που είναι το γραφείο του, δεν χρειάζεται να με συνοδέψεις" της είπα ευγενικά όταν είδα ότι με ακολουθάει. Δεν ξέρω πόσα άτομα είχε ο Γουίλ να δουλεύουν στην εταιρεία του άλλα κάθε φορά χανόμουν με τόσα πρόσωπα που προσπαθούσαν να με εξυπηρετήσουν. 

Άφου έφτασα στο τέλος του διαδρόμου μπήκα μέσα στο γραφείο του. Σπάνια κάποιος επιτρεπόταν να έρθει στον 7ο όροφο και συγκεκριμένα στο γραφείο του «προέδρου», όπως έλεγε και η επιγραφή της πόρτας του. Οι περισσότεροι πελάτες του δεν τον είχαν δει καν, καθώς είχε τους άπειρους αντιπροσώπους του να μιλάνε για αυτόν. Ο Γουίλ ήταν το «μυαλό» πίσω από όλο αυτον τον κολλοσό και ερχόταν σε προσωπική επαφή μόνο με τους πολύ ισχυρούς πελάτες ή με τις υποθέσεις που κανένας άλλος δεν μπορούσε να λύσει. Αυτή η αυτοκρατορία που είχε χτίσει τον έκανε έναν από τους πιο περιζήτητους δικηγόρους αυτή την στιγμή στον κόσμο. Το όνομα του ήταν εγγύηση και αυτή την στιγμή στον κλάδο της νομικής ήξεραν όλοι ότι είναι ο καλύτερος που θα μπορούσε να υπάρξει και ότι θα έπρεπε να παιδευτείς πάρα πολύ για να δεχτεί να αναλάβει την υπόθεση σου.

The Lie (Camren)Where stories live. Discover now