Capitolul 4

411 41 2
                                    

Kate coboară cu Jim din masină . Era îmbrăcată intr-o rochie albastră mulata cu spatele gol , parul sau roscat era facut bucle ce ii stăteau pe umeri, machiajul ei era destul de strident dar ii stătea bine si nu părea deloc vulgar. Jim purta o pereche de blugi negri si un tricou cu o geacă de piele pe deasupra.

"Hei" zic eu imediat ce ma apropii de ei.

"Vii cu masina noastra da? " spune Jim

"Sincer prefer sa merg cu masina mea. " privesc eu in jos .
Nu vroiam sa stau după ei in cazul in care m-as fi plictisit si as fi vrut sa plec mai devreme .

"Cum vrei dar ai fi putut merge cu noi " zice Kate ridicând din umeri. "Hai sa plecăm ca altfel ajungem când se termina petrecerea" spune ea chicotind.

Urc in masina mea , pe scaunul soferului si pornesc mașina. Eu neștiind unde se ține petrecerea am mers tot timpul in spatele masinii lui Jim.

Ajungem in aproximativ jumatate de ora. Când cobor din masină vad locul în care se ține petrecerea, era o casa destul de mare , becurile erau aprinse in toate camerele de la parter insa la etaj nu erau decat vreo doua camere luminate.
Ma îndrept catre prietenii mei care merg in directia casei. In pragul usii iese un băiat care ținea o sticlă de alcool in mana . Parul său stătea ciulfulit , ii intră chiar si in ochii dar asta nu părea sa il deranjeze.

"Jim, frate, credeam ca nu mai apari. Cine sunt domnitele? " analizandu-ma din cap pana in picioare.

"Iubita mea Kate , si prietena ei Jane" spune el dând mâna cu băiatul din pragul usii.

"Dar intrați , nu a-ti venit sa stați in fața casei" si ne face semn sa intrăm .

Kate si Jim raman sa discute cu el dar eu prefer sa ma duc în bucătărie sa i-au ceva de băut. Toata lumea din casa dansa si mirosea a alcool. Abia ma strecor pana un bucătărie.

Acolo il vad pe el. Se săruta cu o fata roșcată. Mâinile lui ii alunecau de pe soldul fetei pana pe fund. Ea era îmbrăcată cu o rochie rosie mulata , foarte scurtă. El purta o pereche de blugi negri , un tricou alb care ii dezvăluia mușchii bine lucrați si tatuajele. Raman cu ochii ațintiți pe ei , pur si simplu eram împietrită. O lacrimă mi se scurge pe obraz ceea ce ma face sa îmi scutur capul. Cei doi se desprind din sărut si in acel moment Tyler ma priveste surprins . Ma întorc cu spatele la ei , ma duc spre masa si i-au de acolo o sticlă plină de alcool. Niciodata nu m-am dat în vânt după bautura alcoolica dar acum sunt hotărâtă sa ma distrez .

Înhaț băutură in mana si ies din bucătărie rapid. Nu stiu ce era cu mine, simteam ca ma arde inima. Nu inteleg, de ce îmi pasă atât de mult ca Tyler sărută o fată. Desfac sticla la acest gand si i-au o gura mare de lichid . Gâtul ma arde dar sentimentul este unul placut.

Beau mai mult de jumatate de sticla si apoi ma hotărăsc sa incerc si altceva. Ma ridic de pe canapeaua plina din living când un băiat cu parul blond , înalt si bine facut vine langa mine.

"Am stat toata seara gândindu-ma de ce o fata frumoasa ca tine bea atât de mult" spune el zâmbind. La cat de amețită eram nu am schițat decat un zâmbet si am am inceput sa rad fara sa stiu de ce ,si am zis:

" Tu pari a fi un băiat de treaba , ma numesc Jane" zic eu râzând.

"Îmi pare bine , eu ma numesc Christian . Hai sa dansăm " si ma trage de mana pana la niste adolescenți care se miscau pe muzică.

Nu stiam sa dansez dar alcoolul ma făcea sa ma misc incontrolabil. Christian pune mâna pe coapsele mele si apoi pe fund strangandu-l . La atingerea lui ma dau in spate , privindu-l socata.  Vine langa mine si îmi sopteste la ureche.

"Hai sus in dormitor iubito" spune el apoi muscandu-mi urechea si apoi sarutand-o .

Il împing de pe mine cat de tare pot si el ma priveste surprins.

" Sa nu ma mai atingi! " spun eu nervoasă întorcându-ma cu spatele la el si grăbindu-ma spre iesire.

Ma apuca de braț si spune cu o voce groasă

" Nu mai face pe inabordabila ca si tu vrei sa urci cu mine. " la auzul cuvintelor lui îmi ridic palma si o plesnesc de fata lui. Apoi ies din casa. Il aud înjurînd si apoi vine după mine si ma trage cu fata înspre el si mă sărută pe gât forțat. Oamenii care erau prin preajma nici nu ne băgau in seama. Ma desfac din strămutarea lui si spun:

"Lasa-ma in pace" încerc sa fiu calma dar cuvintele îmi ies ca un țipăt.

"Bine fato, oricum o sa ne mai întâlnim noi. " rade la mine arogant si intra in casa foarte relaxat.

Ma duc spre masina mea când îmi dau seama ca mi am uitat geanta pe canapea. Ma întorc îndrept spre casa când il vad pe Tyler cu gentuta mea in mână. Inima începe sa pulseze mai tare încât îmi simt pieptul mărindu-se si picioarele moi.

"Cred ca asta iti apartine" spune el pe un ton cald . Nu stiu ce sa zic , am rămas împietrită ceea ce il face sa zâmbească . Zâmbetul lui este atât de frumos , ma face sa uit pana si cum ma cheamă. Intr-un final spun:

"Ăă...multumesc " încremenită cu privirea spre el...

"Ai băut cam mult in seara asta după cate observ" spune el incruntandu-se .

"Cam da " spun eu simtindu-mi fața arzând din cauza rusinii. Scot cheile din geanta pentru a pleca .

"Doar nu ai de gand sa conduci in halul ăsta ." Privirea lui ma seacă , ma priveste atât se pătrunzător chiar daca ii vad maxilarul inclestandu-se .

"Ba da" spun eu repede . As fi putut sa merg cu Kate dar nu doresc sa las masina aici pana maine. Înjură ceva în soaptă si îmi ia cheile din mână.

"Te duc eu acasă asa ca urca in masina ." Il privesc uimită când aud ce spune dar totusi nu ma puteam duce acasă in halul ăsta . Trebuie sa gasesc o solutie. In seara asta părinții lui Kate sunt plecați de acasa asa ca cel mai bine ma duc la ea , oricum sunt sigura ca nu se va supăra daca ma va gasi acolo.

Nu inteleg cum pot avea incredere in Tyler ,adică e un străin . Nu stiu nimic despre el dar faptul ca ma salvat in dimineata aia de acel băiat ma face sa cred in el . Urc in masina si ii spun strada casei lui Kate pentru a ma duce acolo.

"Poate iubita ta s-a supărat ca ai lasat-o acolo singura" zic eu spargand linistea dintre noi.

"Nu era iubita mea" spune el in timp ce ma priveste in ochii. Vorbele lui ma baga in ceață

"V-am vazut sarutandu-va" zic eu pe un ton arțăgos.

"Daca ne sarutam nu inseamna ca suntem împreună " spune el uitandu-se la drum.

Nici nu îmi dau seama cu ce viteza mare mergea. Fiind ora doua orasul este destul de liber si linistit.

Niciunul din nou nu mai spune nimic pana când ajungem in față casei lui Kate.

"Iti multumesc ca m-ai adus. " spun eu desfacandu-mi centura si deschizând usa.
Nu zice nimic doar ma priveste lung . Ma duc langa el sa îmi i-au cheile mașinii. Stau la cativa centimetri de el.

"Tu cu ce vei pleca ? " il întreb curioasă

"Chem un taxi si ma duc sa îmi i-au masina de la petrecere. " spune el repede.

Imtr-o fracțiune de secunda îmi ridic capul si îmi lipesc buzele de ale sale . Dar imediat după ce îmi dau seama ce am facut ma dau in spate si ma duc spre casa fara a mai zice nimic,cu privirea țintind usa . Caut cheia sub presul de la intrare si descui imediat usa si apoi o închid repede fara a mai privii in urma. Oare ce a fost in capul meu sa fac asta?









Tentația iubiriiWhere stories live. Discover now