Capitolul 17

271 23 11
                                    

Am intrat in camera întunecată luminată puțin datorită felinarelor din fața casei. Nu am putut distinge decat patul ce se afla pe centrul camerei si cele doua noptiere asezate de o parte si de alta a patului. Privesc inca cateva secunde patul după care bratele puternice ale lui Dylan se infasoara un jurul trunchiului meu. Începe sa ma sarute usor pe gât după care isi mută buzelele peste ale mele. In timp ce ne sarutam inaintam in camera îndreptându-ne spre pat. Dylan tranteste usa cu piciorul . Fac pasi mici cu spatele pana lovesc usor salteaua se pat. Dylan ma lasa usor pe spate după care se asează peste mine . Sărutul nostru devenise din ce in ce mai flămând parca încercând sa treacă la alt nivel . Alcoolul încă era prezent , il simteam cum ma ametea din ce in ce mai tare. Parca nu mai eram eu. In ultimul timp nici eu nu stiu cine sunt .
Dylan se desprinde din sărut si isi dă tricoul jos . Pieptul lui bine sculptat se ridica repede, bratele sale puternice le-a pus de o parte si de alta a mea . Isi apropie din nou buzele de ale mele si ma sărută la fel de flămând. Ma muscă usor de buza de jos după care isi da cu limba peste ea. Respiratia lui era fierbinte si mirosea a alcool.
Corpul sa se lipea de al meu din ce in ce mai mult , simteam cum bărbăția sa era tare ca piatra fiindcă isi apasă acea zonă de mine.
După încă câteva secunde in care ne-am am sărutat si in care si-a frecat corpul de al meu s-a ridicat de pe mine ,s-a dat jos din pat si si-a dat pantalonii jos odată cu lenjeria. La vederea zonei goale am inchis ochii. Dintr-o miscare rapida se urcase din nou in pat peste mine. Nu ma mai sărutat si a inceput sa isi bage mână pe sub rochia mea. La atingerea mâinii sale am tresărit si i-am apucat mâna apoi am tras-o de acolo. La vederea gestului meu si-a ridicat privirea pentru a o întâlni pe a mea. Pe chip i se citea surprinderea . Nu eram pregatita,nu stiu ce a fost in mintea mea , de fapt stiu :nu a fost nimic. Ma ridic in fund si ii dau o pernă pentru a-si acorperii zona interzisă după care spun :

"Îmi pare rău dar nu sunt pregătită " după care ma ridic usor din pat.
"Nu-i nimic ,  este vina mea ."îmi spune Dylan. Ma întorc spre el pentru a-i vedea chipul inainte sa plec. Stătea in fund acoperindu-si goliciunea cu perna. Din fericire nu se vedea prea mult datorită luminii. Când îmi întorc spatele vad cum usa se deschide si luminile se aprind. Pe usa era nimeni altul decat Tyler . Îmi arunca o privire tăioasă după care isi mută privirea spre Dylan.

"Nu stii sa bați la usă?" Spune  Dylan deranjat de aparitia lui Tyler. Îmi întorc privirea spre Dylan si ii fac semn sa tacă după care îmi mut privirea catre Tyler. Simteam cum respirația i se accelera, pumnii i se inclestau iar pieptul ii urca si cobora din ce in ce mai repede. Amintindu-mi de reactiile lui violente m-am asezat in fața lui si i-am pus mâinile pe piept încercând sa il impiedic a înainta spre pat. Atingerea mea il face sa isi mute privirea de pe Dylan spre mine. Ochii sai păreau plini de repros. Pana ca si pe mine ma făcea sa îmi para rău de ceea ce am facut sau ceea ce aproape am facut, dar oricum ar fi nu este treaba lui.
Tyler îmi apuca mâinile de pe pieptul sau si le da jos după care ma ocolește si se duce spre pat . Din doi pasi gigantici era langa pat. Pumnul sau mare face contact cu chipul neted a lui Dylan. La impactul pumnului cu fata sa ,Dylan a cazut pe spate. La vederea fazei violente am alergat spre Tyler încercând sa opresc ca si al doilea pumn sa pornească spre Dylan.

"Tyler ,te rog ." Spun eu începând sa plâng in hohote. Trăgeam de geaca de pe el cu toate forțele dar fara sa il clintesc. Bratele puternice ale lui Tyler m-au apucat pe Dylan de brat si la aruncat pe jos. Perna căzuse de pe modularul lui . La vederea sa Tyler spune țipăt  :

"Te voi omorî nenorocitule. Imbeti o fata si apoi profiti de ea ,esti un nimic  , dar in seara asta ai ales fata gresită fiindcă nimeni nu se atinge de ea. " spune el după care ii da un picior in burtă. Plângeam atât de tare încât simțeam ca nu pot respira. Am țipăt din toata puterea sperând ca cineva ne va auzi si il va oprii pe Tyler dar din cauza muzicii nimeni nu mi-a auzit strigătul. Băutura alcoolica alăturată spaimei prin care trec acum ma făceau sa ametesc.  Simțeam cum camera se învârte cu mine. Închid ochii si spun cat pot eu de tare :

" Nu s-a întâmplat nimic între mine si el." Ultimul cuvant il spun foarte încet , simteam cum pământul de sub mine dispare. Picioarele mele mu mai atingeau podeaua . Asteptam ca si corpul meu sa se lovească de parchetul rece insa ceea ce simt sunt doua brate ce ma prind după care totul e in ceață.

Îmi deschid leneș ochii si lumina puternica simt ca îmi arde orbitele. Eram în camera mea roz. Incerc sa îmi amintesc cele întâmplate dar pur si simplu mintea mea nu vrea sa funcționeze . Capul ma durea îngrozitor de tare. Ma ridic in capul oaselor apoi il vad. Stătea pe scaunul de langa patul meu. Chipul său părea linistit, cearcanele de sub ochii erau singurele lucruri nelalocul lor de pe acest chip divin.  Ma priveste câteva secunde după care spune :

" Numai prostii faci in ultimul timp."  Tonul sau serios ma face sa îmi dau ochii peste cap după care cu un ton sec si serios spun:

" Nu am facut nicio prostie ."

"Ce a fost in capul tau sa bei atata aseară? " Imi reprosează el strangandu-si pumnii. Întrebarea  sa ma scoate din minți asa ca ii spun:

" Si ce daca am băut? Nu am facut nimic gresit."Spun eu tipand.

"Nimic gresit? Te-ai f***t cu prapaditul ala." Spune el nervos.  La auzul cuvintelelor sale simt cum sângele îmi fierbe in vene si ni se urca in cap.

" In primul rand nu am facut nimic cu el si in al doilea ce iti pasă tie? Mi-ai  zdrobit inima fara sa stai pe gânduri. " răbufnesc eu apoi incep sa plâng . Toata viața mea devenise un dezastru in ultimul timp si totul din cauza lui. A avut grija sa îmi distrugă orice urma de fericire.
La vederea reacției mele se ridica de pe scaun si se aseaza pe marginea patului apoi imi spune usor:

"Nu am vrut niciodată sa te rănesc ,eu chiar..." nu apuca sa isi termine propoziția fiindcă sora mea intra pe usa cu o ceasca de cafea.

" Uite o cafea poate asa te vei simtii mai bine. Nu trebuia sa bei atât.  " i-am ceasca de cafea din mana ei apoi i-au o înghițitură mica. Ma întreb daca ea stie ce s-a întâmplat in dormitor. 

"Cum am ajuns acasa?  " spun eu încercând sa o trag de limba pentru a vedea ce stie. Sper sa nu stie adevarul fiindcă as muri de rusine.

"Eu si Tyler te-am adus acasă, ai avut mare noroc ca Tyler te-a gasit la tine si te-a prins ca altfel cine stie ce ai fi pățit.  "Îmi reprosează sora mea. Respir linistită stiind ca sora mea nu are habar de ceea ce sa intamplat.
Îmi termin repede cafeaua de băut pentru a scăpa mai repede de ei doi. Nu îmi face deloc bine sa ii am langa mine, mai ales pe el. Ii dau ceasca surorii mele după care Tyler se ridica de pe pat sa plece.  Telefonul meu suna brusc asa ca il i-au de pe noptieră si vad un număr necunoscut.  Răspund unde o voce puternica destul de cunoscuta mie după seara trecuta. Eu fara sa gândesc la auzul vocii sale spun in gura mare:

"Dylan?" Abia apoi imi dau seama de cat de idioata sunt. La auzul numelui, Tyler isi întoarce capul spre mine.


<< Sper sa va placă dragilor. Va pup pe toți si scuzați-mi eventualele greseli.>> ♡☆

Tentația iubiriiWhere stories live. Discover now