Capitolul 21

275 19 7
                                    

Sărutul nostru devenea din ce in ce mai adânc, mai înfometat dorea sa treacă la alt nivel. Mâna lui îmi explora corpul de sus pana jos studiind terenul . Corpul meu tremura de emoție. 
O voce subtire de femeie ne întrerupe :

"Domnule, pot sa intru?" La auzul vocii sale Tyler s-a desprins din sărut si a coborât rapid din pat îndreptându-se nervos spre usa:

"Ce doresti?" Spune el cu o voce aspră.  Priveam săraca femeie ce stătea în usă.  Avea părul alb tăiat scurt ,era îmbrăcată in uniforma de munca de culoarea gri si alb.

"Am venit sa vad daca doriti sa luați micul dejun domnule ." Tyler îmi arunca o privire blândă asteptând un raspuns. Neștiind ce sa zic dau usor din cap .

"In 5 minute coborâm." Spune el plictisit . La auzul cuvintelor sale pe chipul femeii apare un zâmbet larg .

"Bine domnule." Spune ea după care se întoarce cu spatele si pleacă. Tyler tranteste usa in urma sa după care se asează langa mine in pat. Îmi pune mâna pe fața si o mângâie usor după care spune:

"Continuăm mai târziu. " cuvintele sale m-au facut sa rosesc. Constiinta mea nu era prea curată. Era greșit sa fiu aici ,sa fiu cu el ,dar faptul ca il iubesc îmi ameliorează greselile.
Ma priveste asteptând sa ii dau un raspuns insa nu stiu ce as putea spune ,nu stiu daca e bine ceea ce eram pe punctul de a face asa ca prefer sa schimb subiectul:

"Hai sa coboram la masă. " spun eu schitand un zâmbet.  Ma dau usor din pat asteptând ca si el sa facă acelasi lucru. Se da jos din pat după care mă ia de mana si ma conduce spre bucătăria de la parter. Femeia de mai devreme deja aranjase masa si totul era pregătit. Nu se afla nimeni in bucătărie. Noi am mers si ne-am asezat la masa . Era suficienta mâncare pentru o familie întreagă. Aveam o ceasca de cafea in fața mea asa ca am luat o înghițitură mica. Nu eram mare fan cafea dar cred ca era de buna crestere măcar sa gust. Am inceput sa mănânc salata de fructe din bolul din fața mea in timp ce Tyler mânca omleta. În timpul mesei niciunul din noi nu spunea niciun cuvant. Părea atât de absorbit încât parca nici nu ma vedea.
Mi-am terminat salata si asteptam ca Tyler sa îmi spună ceva insa scria ceva pe telefon.  Eram destul de curioasă sa aflu ce s-a intamplat insa daca mi-ar fi spus ca vorbeste cu sora mea nu  as fi stiut cum sa reactionez asa ca nu spun nimic si astept ca el sa zică ceva.

Ne ridicăm in sfarsit de la masa si urcam spre dormitor din nou. Nu mai scosese niciun cuvant si eram destul de îngrijorată. Am intrat in camera după care m-am asezat pe pat . El si-a dat rapid tricoul jos de pe el si ma privit.  Am simtit cum toți fiorii din lume au trecut prin stomacul meu. Simteam cum sângele îmi alerga prin vene iar respiratia mi se accelera. Il priveam fara sa clipesc asteptând sa vina spre mine sau poate chiar sa isi dea si pantalonii jos insa el spune:

"Ma duc sa îmi fac un dus ca apoi am treaba si trebuie sa mergem." Spune el repede după care deschide o usa ce dă in baie. Rămân singura pe pat gandindu-ma la ceea ce a spus. Oare ce treaba ar putea avea.

După o jumatate de ora usa baii se deschide iar Tyler iese dezbrăcat ,singurul lucru cu care era acoperit era prosopul înfășurat in zona intimă. La vederea lui îmi mut privirea spre podea.  Tyler deschide un sertar de unde scoate o pereche de boxeri negri apoi deschide alte sertare de unde ia o pereche de blugi negri extrem de tăiați după care scoate un tricou negru simplu. Isi ia hainele după care intra din nou in baie pentru a le lua pe el.

Iese de acolo îmbrăcat ,aranjat , parul său era uscat complet si arată perfect. Ma ridic din pat pregatita pentru plecare. Ma apuca usor de mana după care iesim din camera. 

Urcam in masina si plecam spre casa mea.

"Ar trebuii sa ma lasi la câteva străzi distanța de casa mea." Spun eu privindu-l cat timp conducea. Trebuia sa fie de acord cu asta, nu vroiam ca sora mea sa ne vadă împreună si apoi sa creadă ca din vina mea s-au despărțit desii daca ma gândesc mai bine chiar din vina mea a fost.

"Nu te duc acasă. " spune el mentinandu-si privirea pe drum.

"Pai si unde mergem? " întreb eu complet surprinsă.

"La studio, am de facut o sedintă foto si vreau sa mergi si tu ca după mergem din nou la mine acasă. " spune el serios.

"Nu stiam ca esti model." Spun eu zâmbind usor. Pe chipul său apare un zâmbet jucăus. Isi îndreaptă fața spre mine după care îmi dă un pupic pe frunte. 

Stăteam pe un scaun privindu-l pe Ty. As fi putut sa il privesc ore in sir fara a ma plictisii.  Nu stiu cum de nu mi-ar dat seama ca e model , corpul său era perfect iar chipul angelic il făcea sa pară divin. 

Am petrecut aproximativ o ora la studio după care am plecat. După ce l-am vazut acolo ma facut sa îmi dau seama cat de neînsemnată sunt eu . El arată incredibil, e un model , ca sa nu mai spun ca locuieste intr-un castel iar eu arat ca un extraterestru esuat , nici măcar ce facultate sa urmez nu stiu.  Probabil sunt mult mai multe fete mai potrivite decat mine . Gândurile îmi sunt întrerupte de vocea lui:

"Ce s-a intamplat iubito?" Spune el privindu-ma.

"Nimic,ma gândeam doar. " spun eu încercând sa zâmbesc după care spun: " Ce vom face la tine?"

"Pai ne pregătim pentru o petrecere." Spune el zâmbind. Nu aveam niciun chef de petrecere insa nu vroiam sa plec acasa asa ca accept.

"Da dar apoi trebuie sa mergem la mine pentru a ma pregatii si eu. "

"Nu va fi nevoie,vei gasii tot ceea ce ai nevoie la mine." Spune el afișând un zâmbet castigator.

"Ma îndoiesc ca voi gasi o rochie si o pereche de pantofi , ca sa nu mai spun de  machiaj. " spun eu după care zâmbesc.

"Vei gasi tot ceea ce ai nevoie , după cum am mai spus. " spune el câștigând lupta.

Ajungem la casa lui după care ma duc direct pentru a-mi face un dus. In zece minute eram gata.  Aveam pe mine doar in halat ceea ce ma făcea sa ma simt destul de incomod.
Mi-am uscat repede parul după care m-am apucat sa il aranjez puțin. Am facut câteva bucle lejere cu o placa pe care mi-a dat-o Tyler.

"Cu ce ma machiez ?"Îmi întorc privirea spre el . Stătea întins in pat privindu-ma. Scoate din noptieră de langa patul lui un portfard imens. Ridic o spranceana după care spun:

"Nu stiam ca,colectionezi machiaje"

"Nu o fac , sunt câteva machiaje de-ale mamei. "  Ma ridic si i-au portfardul din mâna lui după care ma asez din nou in fața oglinzii. Scot un fond de ten apropiat nuantei mele după care il întind pe fața cu un buretel. Îmi fac sprâncenele dupa care îmi dau cu rimel genele. Nu aveam de gand sa fac nimic in zona ochilor asa ca îmi pun un ruj maro cu tenta mov ,mat. După ce termin ma ridic de pe scaun si apoi spun dandu-mi seama ca nu am lenjerie intimă.

"Eu ce lenjerie voi purta?" Fața mi se inrosise insa trebuia sa ii spun.
Deschide din nou sertarul noptierei si scoate un set de lenjerie format dintr-o pereche de chilotei si un sutien ambele de culoare rosie. Ridic o spranceana după care le i-au din mâna lui destul de rusinata. Ma întorc cu spatele îndreptându-ma spre baie insa mana lui îmi prinde soldul si ma trage in pat langa el.

"Stai aici sa iti aduc rochia." Îmi spune el dupa care se ridica din pat si iese din camera. Vine peste câteva secunde ținând în brațe o rochie rosie aprins si o pereche de pantofi negri. Ma ridic din pat după care i-au rochia si pantofii si intru in baie.  Rochia era nou nouță si pantofii la fel.
Rochia era mulata si venea pana deasupra genunchilor. Avea spatele gol si nu avea decolteu ceea ce era perfect.  Îmi venea de minune ,nici daca as fi ales-o eu nu as fi luat marimea asta perfecta. Pantofii erau de asemenea perfectii ceea ce mă făcea sa ma întreb de unde stia el mărimile mele. Fara sa ma mai preocup de gândul asta ies din baie.

La vederea mea Tyler se da jos din pat si vine langa mine . Ma lipseste de el după care îmi sopteste la ureche:

"Am putea rămâne acasă sa stii,  ne-am distra mult mai bine decat acolo." Îmi spune el după care îmi muscă usor lobul urechii.

Tentația iubiriiOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz