Capitolul 24

270 23 14
                                    

A condus pana la periferia orasului unde am făcut o oprire la un supermarket . Si-a luat portofelul după care am coborât din masină. Mi-a apucat mâna după care mi-a zâmbit suav apoi ma sărutat usor pe frunte. Erau foarte puțini oameni , câteva femei de vârsta a treia si niste copii care alergau printre rafturi.  Am colindat printre rafturi privind fiecare aliment. Am luat câteva pungi de spaghete si câteva cutii de sos pentru ele, am mai luat zece cutii de pizza congelate, am luat aproximativ treizeci de ouă, pâine integrală, cereale ,carne de pui si de vită.  Judecând după cantitatea de mâncare pe care am cumpărat-o părea ca aveam sa stam destul de mult timp acolo. 
La capitolul băuturi Tyler a luat mai multa băutura decat aveam nevoie. A luat trei baxuri de apa plata, a luat câteva sticle de vin rosu ,whisky, coniac , pana si sampanie.  Ma simțeam de parcă s-ar pregatii pentru Crăciun.  Acest gând ma facut sa îmi scape un chicot ce ia atras atenția lui Tyler . Ma privea suspect ,probabil credea că am luat-o razna si că râd fără motiv.

"Stai aici cu cosul ca am uitat sa i-au lapte. " spune el după care plecă spre raionul de lactate si lăsându-ma langa cel de băuturi alcoolice. Era uimitor,il prindea foarte bine ipostaza de băiat de casa. Mi-l si puteam imagina stând acasa langa mine pe canapea uitându-ne împreună la fiul nostru ce se juca cu mașinuțe. Acest gând îmi incalzea inima ,o făcea sa scoată scântei.  Insa mai mult pana atunci,eu nici măcar nu am intrat la facultate,si poate destinul meu nu este acesta,nu cred ca viitorul meu poate deveni atât de minunat.  Nu simt ca merit asta, simt ca el s-ar putea evapora in orice secunda si m-ar lasă distrusă, cu inima sfărămată si cu visele spulberate.
I-au o gura mare de aer si incerc sa îmi alung aceste gânduri.  Trebuie sa ma bucur de prezent . Îmi spun eu după care incep sa il caut pe Tyler cu privirea printre rafturi. O voce din spatele meu îmi distrage atenția.

"Buna draga." Ma întorc pentru a vedea băiatul ce mi-a adresat acel salut . Era un băiat înalt , brunet si cu ochii albastri. Nu am apucat sa ii dau o replică tăioasă fiindcă cel cu care am venit spune :

"Dispari de aici." Ma întorc spre Tyler ai il vad destul de nervos ,ochii săi păreau mai intunecati ca deobicei,  brațele sale erau încordate. Speram doar ca băiatul firav sa plece fără sa spună ceva. Din fericire a aruncat o privire spre Tyler după care a plecat la treaba lui fara a mai privi in spate.

Tyler se apropie de mine,pune laptele in cos si spune:

"Nu pot sa te las câteva minute ca dai de belea. " zice el pe un ton destul de supărat.  Ma incrunt la auzul afirmației lui după care ma trage in bratele sale si ma sărută usor pe buze. Ma simțeam protejată langa el ,chiar daca este un caracter destul de vulcanic si se enervează rapid stiu ca nu mi-ar face niciodată rău, si ca nu ar lasa pe nimeni sa o facă.

Plătim toate cumpărăturile după care ne îndreptăm spre masina si plecăm. 

"Iubito, mereu m-am intrebat la ce facultate esti.  "Spune el după care isi întoarce chipul spre mine asteptând un raspuns. Fara sa ma gândesc spun:

"Deocamdată nu am aplicat la nicio facultate.Nu stiu unde sa merg si acum nu vreau depărtarea sa ne despartă. " spun eu fara sa gândesc a doua parte.  Îmi mut privirea in jos asteptând o replică din partea sa.
El îmi mângâie usor obrazul după care spune:

"Oricunde te-ai duce eu voi si acolo cu tine si in cazul in care nu voi putea sa stii că asta nu ne va despărți.  Înțelegi?  " îmi spune el pe un ton dulce. Cuvintele sale m-au facut sa ma simt mai bine asa ca am spus:

"Mi-ar plăcea Universitatea din California Los Angeles ." Spun eu. Mereu mi-a placut ideea de a merge acolo insa mi-a fost teama . Sora mea e la Harvard si nu voiam sa îmi dezamagesc părinții insa acum cred ca îmi doresc sa merg acolo.

"Când ne vom întoarce o sa te înscrii si tu." Îmi spune el zâmbind.

După conversația legată de universitate niciunul din noi nu a mai spus nimic. Tăcerea îmi provoca plictiseala si plictiseala somnolență. Am inchis ochii după care am adormit.

Tyler pov.

Dormea atât de linistită , nu făcuse nicio miscare din pozitia in care adormise.  Era atât de adorabila, arată ca un copilaș . Doar ea putea sa aibă inocența unui copil dar si maturitatea si frumusețea unei femei.  Nu degeaba fiecare băiat care o vede este atras de ea. 
Un vibrat enervant se aude de pe bordul masinii. I-au o mână de pe volan si i-au telefonul. Era mama mea . Nu aveam chef sa vorbesc cu ea insa daca nu ii răspund ma va suna încontinuu.

"Da." Spune eu fara chef.

"Unde esti Ty?" Ma întreabă mama .

"Nu sunt in oras si nu cred ca voi fi in urmatoarele zile." Spune eu repede .

"Dragule,  credeam ca voi petrece si eu mai mult timp cu tine." Îmi dau ochii peste cap la auzul cuvintelor sale. Mereu părinții mei fac asta, pleacă câteva luni de zile apoi se întorc se se asteapta sa fug la ei pentru a petrece timp împreună. Ei nu si-au dat seama ca ma simt mai in largul meu in lipsă lor.

"Îmi pare rău dar am alte planuri ce nu pot fi amânate. " spun eu.

"Bine scumpule, sa te distrezi." După ce termina de spus ii închid.  Arunc telefonul pe bancheta din spate.
Aveam nevoie de asta,sa fiu singur cu ea. Sa uit tot ce s-a întâmplat in ultimul timp. Cuvintele iubitei mele îmi atrag atenția.

"Mai avem mult?" Spune ea cu o voce somnoroasa lucru care ma facut sa zâmbesc.

" Aproape iubito." Spun eu. Acum venea partea mai grea,trebuia sa mergem pe o cărare din pădure pentru a ajunge insa din fericire nu e un drum lung.
Am facut la dreapta pe drumul neasfaltat si plin de denivelari.

În zace minute am ajuns. Nu am fost de mult timp aici. Si ultima oară când a fost nu pot sa zic ca am fost acompaniat de o persoană ca Jane. Deobicei aici veneam cu fetele pentru a le cuceri si pentru a profita de ele insa acum e diferit. 

Jane pov.

Coborâm din masina si începem sa ducem cumpărăturile in cabană. Nu era cabana la care ma asteptam. Era formata din parter si un etaj . Interiorul era asemănător ca cel al unui apartament de lux. Bucătăria era la parter alaturi de sufragerie iar la etaj erau doua dormitoare si doua baii.

Am băgat toate lucrurile la locul lor după care am urcat in dormitor . Totul părea atât de curat încât ma întrebam daca mai locuieste cineva asa ca decid sa intreb:

"Mai locuieste cineva aici?"spun eu in timp ce urcam scările spre dormitor.

"Nu ,de ce?" Îmi răspunde Ty.

"Pai este atât de curat." Spun eu .

"Pe fiecare săptămână vine cineva plătit de părinți mei sa facă curățenie.  " Am dat din cap si nu am mai spus nimic. Am mers pana intr-un dormitor imens. Patul era unul cu baldachin, pereții erau crem, dulapurile erau pe peretele opus patului. Cât timp eu analizam camera  Tyler se apropie de mine si îmi spune:

"Cred ca e timpul sa facem o baie." Dau din cap după care spun :

"Faci tu primul sau facem fiecare in bai diferite? " Ma priveste cu un rânjet pe fața si spune:

"Ce ai zice sa facem împreună, asa economisim si apa." Obrajii mei incep sa ma ardă . Rațiunea  mea începe sa duca o lupta cu inima. Rațiunea îmi spunea ca e gresit si ca nu ar trebuii sa fac asta insa inima îmi bătea îmi piept mai tare, îmi spunea sa accept.
Fara sa mai stau pe gânduri dau din cap în semn de accept si incep sa îmi scot hainele de pe mine pana raman in lenjerie intimă. Tyler ma priveste intens după care se dezbracă si el insa nu se opreste la lenjerie.  Ramane gol in fața mea.
Ma trage in brațele sale după care ma sărută cu pasiune . Buzele sale se misca rapid peste ale mele. In secunda urmatoare picioarele mele nu mai ating parchetul. Tyler ma ridica in brațe si ma cară spre baie.
In clipele astea eram sigura de doua lucruri, primul era ca il iubeam enorm,si al doilea era acela ca il doream nespus de mult, voiam sa ne unim din nou corpurile si sufletele. 

<<  Sper sa vă placă. Va pup pe toti si va multumesc pentru toate comentariile frumoase.>> ♡♡

Tentația iubiriiحيث تعيش القصص. اكتشف الآن