Capitolul 5

336 35 5
                                    

Ma întorc si ridic perdeaua putin pentru a-l vedea pe Tyler. Stătea un aceasi poziție ca atunci când eram langa el numai ca butona telefonul. Stau si îl privesc câteva minute până un taxiu galben opreste in fața lui si el urca.

Oftez si scot telefonul din buzunar pentru a-i da mesaj lui Kate . Tastez repere : "Kate , vezi ca eu am plecat de la petrecere si sunt la tine acasa. Nu pot sa ma duc acasă . Iti explic mai multe când vii. "

Urc scările spre camera lui Kate. Deschid dulapul scot un prosop si niste pijamale. Ma îndrept spre baia din capătul holului.

Amețeala mi-a trecut dar durerea de cap si-a facut apariția. Picăturile de fierbinti de apa ma relaxează . Off ! Ce a fost in capul meu sa beau atât. . Si sărutul acela...oftez din nou. Ce e cu mine? Când ma gândesc din nou la sărutul roscatei cu el îmi inclestez pumnii. Nu e posibil sa ma doară atât de tare ceea ce face un necunoscut. Experienta mea cu băieții nu este tocmai vastă asta din cauza ca sunt destul de copilăroasă pentru vârstă mea si nu puteam sa ii i-au in serios. Dar in seara asta m-am surprins pana si pe mine. A fost doar un sărut rapid pana la urma . Nimic important mai ales ca eram si amețită.

Ies din baie ,îmi sterg corpul cu prosopul si apoi ma îmbrac cu pijamaua confortabilă a prietenei mele. Eu si Kate suntem prietene de la grădinița. Suntem inseparabile si total diferite. Eu sunt copilăroasă , nu îmi place sa i-au lucrurile in serios si ea este atât de matura.

Ies din baie si ma duc in camera ei si ma asez in pat. Verific telefonul si vad ca am un mesaj pe da Kate " Bine, eu in seara asta o sa raman la Jim . Îmi pare rău ca te las singura . Daca ai nevoie de ceva sa nu eziti si sa ma suni. Pupici ".

Ma gândesc câteva secunde sa le dau mesaj si părinților mei sa le spun ca nu dorm acasa in noaptea asta dar probabil nici nu isi vor da seama ca nu sunt. Închid telefonul si il pun pe noptieră .

Părinții mei sunt mereu atât de ocupați . Avem o firma de avocatură si asta le ocupă tot timpul. Îmi pare bine fiindcă datorită eforturilor lor avem o situație economică foarte buna si nu ne lipseste nimic mie si surori mele dar as vrea sa aibă mai mult timp liber, nu îmi mai amintesc când ne-am petrecut si noi o zi împreună fara sa fim intrerupti . Asta este.

Gândul îmi zboară din nou si din nou la băiatul incredibil de frumos si tatuat. La sărut, desi mai degrabă a fost un pupic.

Ma uit pe tavan si in minte îmi apar toate evenimentele din seara asta.

Ma ridic din pat pentru a deschide putin fereastra. Era foarte cald in camera sau poate mi se părea mie.

Când deschid fereastra vad o masina neagră parcata in fața casei. Usa soferului se deschide brusc si pe ea apare Tylor. Isi aprinde o țigară si se uita absent.
Oare ce făcea aici? Curiozitatea asta ma omoară. Avea alte haine purta o pereche de blugi albastrii închisi un un tricou negru si o geacă de piele neagră. Era încălțat cu niste bocanci negri. . Era atât de sexy , stătea acolo ca un model ..arată ca unul dintre cei mai frumosi bărbați. Fara sa îmi dau seama cat timp eu il analizam el ma privea . Îmi i-au inima in dinti si decid sa ies afara pentru a vedea ce vrea.

Îmi i-au un halat roz pe mine , o pereche de papuci de aceasi culoare si ies.

Cu cat ma apropii mai mult de el cu atât inima îmi bate mai tare. Ce e inneregula cu mine?

"Ce faci aici?" Il întreb eu zâmbind la el ca o idioata. Parfumul lui ma face sa ametesc.

"Întrebarea e de ce nu dormi" spune el analizandu-mi hainele si zâmbind. "Eram in trecere si am decis sa fumez o țigară " asa ca m-am gandit sa opresc .

Sigur,care ar fi fost posibilitatea ca tocmai la casa lui Kate sa se oprească.

"Sigur ca da" spun eu dându-mi ochii peste cap.

El arunca țigară care era fumata abia jumatate si o calcă . Se apropie de mine si dintr-un singur pas de-al sau este la cativa centimetri de mine.
Involuntar incep sa tremur. De frig probabil.

"Îmi place parfumul tau " spune el aplicându-si capul spre pieptul meu. Ce sa zic oare..

"Mulțumesc, cred." Ochii nostri se întâlnesc ceea ce face sa mi se înmoaie picioarele.
Bratele sale ma trag in bratele sale . Eram lipiți unul de altul. Inima mea nu cred ca a batut vreodată mai tare de atât. Se apropie de urechea mea si spune in soaptă :

"Stiu ca e rău ce fac acum ,dar nu ma pot abține. " la auzul cuvintelor lui simt ca raman fara aer. Respiratia lui atât de fierbinte pe gâtul meu. Îmi muscă un joaca urechea apoi ma priveste putin in ochii si după isi lipeste buzele sale carnoase peste ale mele. Simt cum limba lui doreste sa îmi invadeze gura. Eu il las si asa limbile noastre duc o lupta timp de un minut.

Se trage brusc din sărut si face un pas in spate. Reacția lui ma lasa fara respirație. Chipul sau se relaxează brusc.

"Ce a fost asta?" Spun eu aproape gafaind, sărutul asta ma secase de energie.

"Un simplu sărut." Zice el râzând si dându-si ochii peste cap.

"De ce m-ai sărutat? " zic eu enervata de răspunsul său.

"Asa am vrut" spune el brusc deranjat de întrebarea mea.

Ma întorc cu fata înspre casa dorind sa plec.

Il aud in spatele meu miscandu-se si apoi face asta...





Tentația iubiriiWhere stories live. Discover now