Capitolul 16

272 23 6
                                    

Am privit încruntată cuplul "perfect " din fața mea. Sora mea era îmbrăcată cu o rochie de o nuanță de rosu aprins, cu un decolteu generos si destul de scurtă. Machiajul ei era unul natural singurul lucru ce ieșea in evidență era rujul sau rosu de aceiasi culoare ca si rochia. Tyler stătea langa ea cu o mână pe langa corp si cu cealalta pe soldul ei. Era îmbrăcat cu o pereche de blugi negri rupti in genunchi, avea un tricou negru si peste avea o geacă de piele , era încălțat cu o pereche de bocanci negri . Arată impecabil.

Ii privesc încă câteva secunde după care Aby îmi întâlneste privirea si ii face semn lui Tyler.  Amândoi traversează camera spre scaunul meu. Inima îmi bate din ce un ce mai tare cu fiecare pas pe care Tyler in face. Trebuie sa respir si sa expir.  Îmi spun in gand pentru a ma mai calma. Se pare ca distracția mea din seara asta se dusese pe apa sambetei.
Odată ce Tyler si Aby ajung in fața mea ma ridic de pe scaun si spun:

"Ce faceti aici?" Spun eu pe un ton mai mult tipat. Din fericire muzica era atât de tare încât abia si eu am auzit ce am spus.
Tyler se încruntă si isi incordeaza pumnul liber . Oare întrebarea mea la deranjat atât de tare. Îmi mut privirea de la Tyler când sora mea spune:

" Pai părinții nostrii au trebuit sa plece de urgenta la rudele noastre din Vegas si cred ca o sa rămână acolo câteva zile iar noi eram acasa si ne plictiseam si mi-am amintit de petrecerea de care mi-ai zis tu asa ca iata-ne. " spune sora mea zâmbind. Îmi dau ochii peste cap la auzul cuvintelor sale. Mama si tata sunt plecați asta insemna ca Tyler o sa petreacă mai mult timp la mine acasă cu Aby . Îmi musc buza la acest gand si rostesc sec :
"Super." După câteva secunde Dylan ce era pe scaunul de langa mine se ridica in picioare si se prezintă .

"Sunt Dylan , sper sa va distrati la petrecere. " zâmbetul lui larg ii se întindea pe toata fata . La auzul numelui sau Tyler face o grimasă. 

"Iti multumim." Spune sora mea după câteva secunde văzând ca iubitul sau nu are de gand sa spună nimic.  "Iubitule , hai sa dansăm ". Spune Aby imediat. La auzul cuvintelor sale îmi strang mana in pumn si îmi musc buza. La vederea gestului meu Tyler înghite in sec. Sau poate mi se pare , nici nu mai stiu.

"Sigur iubita mea" spune el repede cu o fata de înmormântare. 
I ia de mana pe sora mea si se duc in centrul camerei unde mai multe persoane dansau.  Îmi mut privirea de pe ei si mi-o îndrept spre Dylan după care spun:

"Ce facem acum?" Cu o voce plictisită. Doar nu era sa stau pe scaun si sa ii privesc,  vreau sa dansez ca sa vadă ca mă distrez . Vreau sa dansez dar nu vreau sa il invit eu la dans asa ca sper ca va intui si singur ce trebuie sa facă.

"Ai vrea sa dansăm? " ma intreaba el usor timid oarecum. Nici nu ma asteptam sa funcționeze strategia mea dar a mers.

"Cu siguranță ."spun eu zâmbind după care ma apuca de mana si începem sa traversăm camera pana la Jim. Trebuia sa dansăm. Când ajungem in fața lor  Kate vede ca eu si Dylan ne ținem de mana si face o fața după care eu  deduc ca zice "Stai putin sa se termine petrecerea ca sa îmi spui ce e între tine si el ." Zâmbesc la ea după care îmi mut privirea la Dylan. Avea părul blond ciufulit dar părea aranjat in acelasi timp, buzele sale roz pline pe care le umezea cu limba din când in când  il făcea sa para foarte sexy, ochii săi albastri ar face orice fata sa se piardă in ei, păcat ca eu sunt pierdută în ochii altuia. Stăteam langa el ca un copil , avea aceasi înălțime ca si Tyler ,  structura corporală era asemănătoare.  Îmi scutur capul pentru a-mi limpezi mintea după care ascult ceea ce ii spune Dylan lui Jim.

"Du-te si baga câteva melodii lente. "  melodii lente , exact ceea ce aveam nevoie. Jim fara sa mai spună ceva o ia pe Kate de mana după care pleca. 

Noi ne intarcem de unde am venit . Cât timp asteptăm sa înceapă melodia lentă ii cer lui Dylan ceva de băut după câteva secunde-se cu doua pahare de tărie.

"Poftim."Spune el intinzandu-mi paharul meu . Il i-au după care Dylan dintr-o singura înghițitură isi termina băutura sa. Ma gândesc daca ar trebuii sa beau. Stau câteva secunde cu el in mana apoi i-au o gura mare din el. Ma strâmb din cauza gustului tare la care Dylan zâmbește. Mai i-au încă o gura si încă una pana termin paharul. I-l dau lui Dylan după care le pune pe o masa.

Muzica lentă începe sa se audă si toate cuplurile ies la dans printre care si sora mea cu Tyler. Dylan ma apuca de brat si ma lipește de corpul sau după care isi incolaceste brațele in jurul soldului meu. Eu îmi pun bratele pe umerii sai cu greu din cauza înălțimii diferenței de înălțime dintre noi doi . Mi-as fi dorit sa fie altcineva aici , in brațele mele . Oftez scurt după care o vad pe sora mea si pe el sarutandu-se . Simt cum lacrimile stau sa îmi curgă si ma desprind din dans si ii spun lui Dylan:
"Mai adu-mi ceva de băut te rog." La auzul cuvintelor mele pe chip ii apare un zâmbet . Probabil crede ca eu chiar ma distrez aici. Ma străduiesc sa zâmbesc si eu dar degeaba . Raman singura pe loc asteptând ca băutura mea sa vina . Ma întorc cu spatele in direcția in care dansau ei. Astept câteva secunde când Dylan apare cu o sticlă plină de băutură alcoolica in ea. Îmi place ca are initiativa. Apuca sticla din mana lui apoi ii desfac dopul si iau o gura mare din ea. Dylan zâmbește la vederea gestului meu după care îmi ia sticla si ia si el o gura mare din lichidul din ea. Simt o mână pe umărul meu apoi ma întorc.  Mana ii apartinea surorii mele ce era chiar în spatele meu .

"Sper ca nu ai de gand sa bei". Spune ea privind spre sticla din mana lui Dylan. La auzul spuselor sale iau sticla din mana lui Dylan si i-au o gura mare după care zâmbesc.

"Sunt suficient de mare . Mai bine distreaza-te si nu iti face griji fiindcă stiu ce fac." Spun eu privind cum se încruntă la auzul cuvintelor mele. Îmi mut privirea la mana inclestata a lui Tyler si spun :

"Iar tu nu mai fii asa încordat si du-te cu sora mea si faceti-va de cap. " spun eu pe un ton retoric dar zâmbind în acelasi timp. Alcoolul deja isi face efectul dar simteam cu durerea dispărea,  corpul mise relaxa.
La auzul cuvintelor mele isi strânge mai tare mana in pumn după care se întoarce cu spatele si pleca iar sora mea după el . Speram sa plece dar ei s-au asezat pe canapea. Ma întorc cu spatele la ei si mai i-au o gură din băutura. Dylan se apropie de mine si mai ia o gura din sticla. Eu zâmbesc la vederea sa.

In zece minute am terminat de băut intreaga sticla împreună.  Mintea mea deja era amețită total. Pur si simplu ma simteam bine, simt ca in sfarsit sunt bine.
"Hai sa mai dansăm. " îmi spune Dylan după care ma ia de mana si ma lipește din nou de corpul său.  Simteam cum sângele îmi pulsează mai tare in vene . Respirația lui pe gatul meu făcea sa mi se zburleasca pielea. Senzatia asta ar fi putut fi mult mai profundă daca era Tyler dar si Dylan se descurca bine.
Îmi alung gândul legat de Tyler. Fara sa gândesc îmi pun mâinile in jurul feței lui Dylan după care imi lipesc buzele de ale sale. Il sărut cu putere,el îmi răspunde sarutului cu pasiune, limba lui se misca incontrolabil in gura mea, buzele noastre se misca cu rapiditate. Bratul lui ma lipeste tot mai mult de corpul său.  Simt cum zona sa interzisă devine din ce in ce mai tare.

Ne desfacem din sărut respirând amândoi greu, după care Dylan se apropie de urechea mea si îmi sopteste usor:

"Hai sus in dormitor."
La auzul cuvintelor sale îmi întorc capul in direcția lui Tyler. Privirea lui era atintita pe mine , părea ca mai are putin si s-ar putea ridica si ar lovi toate persoanele din încăpere.  Ii zâmbesc după care ma întorc spre Dylan si spun :

"Haide." Zâmbește spre mine apoi ma apuca de mana si ma trage spre scări.

In timp ce urcam scările alături de Dylan întorc capul si ii vad chipul lui Tyler. Era ridicat in picioare si părea tot încordat.  Am ras usor apoi am continuat sa urc scările cu Dylan spre dormitor.


<<Sper ca vă va plăcea. Cel din imagine este Dylan. Ce credeți ca se va intampla?  >>





Tentația iubiriiWo Geschichten leben. Entdecke jetzt