Capitolul 6

322 37 3
                                    

Nu ,nu pot sa cred ca a făcut asta. In timp ce ma îndreptam spre usa pentru a intra in casa el îmi da o palmă peste fund si apoi il strânge cu putere.
Ma întorc nervoasă cu fața spre el. Avea pe față un zâmbet pervers, i se citea aroganța. Dar nu am de gand sa las asta asa.

"Cine te crezi?"tip eu la el . Simteam cum mi se inclesteaza pumnii, lacrimile începeau sa curgă asa ca mi le sterg discret . Nu vreau sa ma vadă plângând ca o fraiera. De pe față ii dispare zâmbetul. I se citeste nepăsarea pe chipul sau .

"Eu nu sunt ca fetele acelea cu care te intalnesti tu. Nu ai niciun drept asupra mea. Esti la fel ca bărbatul din dimineața aceea." Spun totul pe un ton grav , vocea mea tremura din cauza lacrimilor. La vederea picăturile pe obrajii mei se apropie si ma strânge tare in brațe. E imposibil de crezut ce influenta are asupra mea. Ma simt atât protejată langa el dar îmi amintesc gestul lui de mai devreme asa ca ma trag din îmbrătisare .
Alerg spre usa casei dar dintr-o data simt cum totul se miscă, casa, usa , simt cum îmi fuge pământul de subt picioare . Aud o bunuitura si îmi dau seama ca e din cauza contactului ,corpului meu cu pământul.

Tyler pov.
Intr-o secunda o vad pe micuța fata la pământ.

"Janeeee" țip si ma duc repede spre corpul fetei aflat pe pământul rece. O i-au in brațe si deschid usa de la intrare. O duc pe canapeaua din bucătărie . O asez acolo apoi o invelesc. Fața ei era mai palidă ca niciodata, buzele ei rozalii erau intredeschise , ma tentau sa o sărut. Dar nu pot , in primul rand ca e leșinata si nu ar fi corect si in al doilea, nu pot simti ceva pentru ea. Am un scop si nu trebuie sa ma las distras de nimic si nimeni.

Ma ridic rapid de langa fata de pe canapea si ma duc spre masina sa i-au telefonul pentru a suna la urgente.
Când intru in casa formez numarul si sun. O voce de bărbat răspunde. Ii spun care este problema si ii dau coordonatele noastre si astept. Ma asez langa fata întinsă si ii mângâi obrajii. Era atât de frumoasa, atât de inocenta . Nu pot, nu pot fi cu ea.
De aceea i-am atins fundul ,stiam ca se va enerva. Trebuia sa ii dau un motiv sa se îndepărteze de mine, ea in cazul in care eu nu pot sa o îndepărtez pe ea.

Aud o bătaie în usa si sar repede sa deschid , un băiat brunet de vârstă mea trece pe langa mine si se duce la ea.

O consulta câteva minute si apoi zice:

"Este bine , doar ca este epuizată." Si se întoarce cu fața spre ea si ii mângâie obrazul. Lucrul asta ma scoate din minti si zic:

"Ti-ai facut treaba asa ca pleacă odată si i-ati mana de pe ea. " spun eu trăgându-l de langa ea . Se uita socat la mine si iese imediat din casa. Mi-am iesit rău din fire. Cum îndrăznește sa o atingă mai ales de față cu mine.

Ma uit prin casa apoi îmi dau seama ca niciun membru al familiei ei nu e acasa. Daca ar fi fost sigur ar fi auzit sirena de la urgenta.

De cand am adus-o nu s-a miscat deloc. Ma apropii de ea si de buzele ei , ii simt respiratia dulce. Vad ca se trezeste asa ca ma trag din încăpere si plec spre masina mea.

Conduc cu viteaza fara vreo destinație anume. Îmi scot din minte chipul fetei inconstiente. Trebuie sa ma axez pe răzbunare. Cei ce au facut rău familiei mele, vor plăti.



<<< Sper ca va placut capitolul acesta.  :* >>>

Tentația iubiriiWo Geschichten leben. Entdecke jetzt