Capitolul 23

237 22 9
                                    

Tyler pov.

Priveam inocenta fata ce era cuprinsă de un somn adânc si profund chiar langa mine. Era prinsă intr-un vis frumos, in paradisul ei pe care îl merita din plin. După tot ce s-a întâmplat în seara asta nu cred ca exista vrun dubiu cum ca nu as face orice pentru ea. Poate in mintea ei ii era teama de acest moment , ii era teama ca o voi părăsi si ca o va durea insa acum o simt a mea cu adevarat si e minunat sa stiu ca a fost doar a mea , ca eu am fost primul si ca nimeni altcineva nu a mai atins-o in felul în care am facut-o eu.
Părul său era împrăștiat pe pernă, buzele sale erau intre deschise si parca te ademeneau sa le simți gustul. Trupul ei firav era acoperit cu un cearșaf subțire prin care ii puteam deosebi formele.
Soarele abia rasarise ceea ce ma facut sa presupun cat de devreme este . Ma ridic usor din pat încercând cat de mult posibil sa nu o trezesc pe micuța somnoroasa. Îmi i-au telefonul de pe noptieră si îl deschid pentru a verifica daca am primit vreun apel sau mesaj. Aveam câteva mesaje de la niste băieți si unul de la mama.  Deschid mai intai mesajele de la ei . Nimic special,unul dintre prietenii mei a fost prins drogandu-se de catre familia lui. Fara sa răspund mesajelor de la ei trec la cel de la mama.  Tresar când citesc mesajul prin care sunt informat ca se întorc acasă si ca deja sunt pe drum. Pun telefonul înapoi pe noptieră după care îmi i-au haine de schimb si plec spre baie pentru a-mi face un dus rapid. Prin rapid voiam sa zic foarte rapid,cam de 4 minute maxim.
Ma îmbrac după care ies din baie si ma îndrept spre patul ei. Familia mea nu o puteau gasi aici. Cum le-as putea explica, ca sunt cu sora fetei ce a provocat indirect moartea fratelui meu? Fara sa imi răspund la intrebare ma asez pe pat langa eu si ii dau un pupic pe frunte.  La atingerea buzelor mele ea deschide usor ochii după care zâmbește.

"Trezirea leneso, avem treaba astăzi. " spun eu zâmbind.

"Ce treaba?" Spunea ea pe un ton somnoros după care isi închide ochii din nou. As putea sa ii spun adevarul, insa nu vreau sa ii stric ziua din cauza părinților mei.

"Un loc unde vom avea mai multa intimitate."spun eu încercând sa îmi dau seama unde ar trebuii sa mergem. As putea sa o duc la o cabana de-a părinților mei insa nu garantez ca nu vor aparea pe acolo.

"Si ce loc mai exact? "

"Vedem ce găsim. " spun eu zâmbind spre ea. Ce-i drept nu avem nici măcar o idee despre locul unde ar trebuii sa mergem insa gasesc eu ceva.

Jane pov.

Il privesc puțin sceptică . Era destul de ciudat ceea ce se întâmplă.  Asa din senin sa plecăm. 
Zâmbesc spre el după care ma dau jos din pat, trag cearceaful pe mine pentru a-mi acoperii goliciunea si ma îndrept spre baie. Dau drumul dusului in asteptarea picaturilor fierbinți. Las cearceaful sa cadă pe gresie si ma bag sub jetul de apa. Apa avea temperatura perfecta , nici prea fierbinte dar nici foarte rece. Fiecare mușchi al corpului meu se relaxa cu fiecare secunda petrecută în dus. Gelul de dus a lui Tyler îmi făcea inima sa bată mai tare,îmi reamintea de noaptea trecuta în care corpurile noastre s-au unit si eu am devenit pe deplin a lui si el al meu.

Ies din dus si îmi infasor corpul intr-un prosop după care îmi piaptan parul si ma spăl pe dinti. Am terminat cu baia asa ca ma îndrept spre camera. Deschid usa încet după care îl observ pe Tyler stand pe spate in pat privindu-ma . Privirea sa era ademenitoare,zâmbetul său pervers ma făcea sa îmi dau seama cu ușurință la ce se gândeste. Zâmbesc timid si îmi las privirea în jos. Se ridica de pe pat si vine langa mine dupa care ma ia în  brațe si îmi sopteste la ureche:

"Ai noroc ca trebuie sa plecăm ca altfel te-as arunca in pat ." La auzul cuvintelor sale îmi simt fața fierbinte,ca si cum as fi luat foc . Nu stiu ce as putea spune in legătură cu ceea ce a spus el asa ca schimb subiectul:

"Eu cu ce ma îmbrac? "Il întreb eu . Pana la urma chiar daca nu stiu unde vom merge sunt sigura totusi ca prosopul nu e un obiect vestimentar potrivit pentru nici-o ocazie.  Ma privea cu acelasi zâmbet pe fața după care se întoarce spre pat si ia de pe el o pereche de pantaloni de trening si un tricou. După modelul si mărimea lor pareau ca sunt ale lui. Ma îmbrac cu ele repede fiecare miscare fiind urmărită de Ty.

"Acum trebuie sa mergem la casa ta pentru a-ti lua câteva haine." Spune el . Inima îmi bate mai tare la gândul ca sora mea ar putea afla de noi doi. Nu eram pregatita sa ii spun , despărțirea lor era încă recentă.

"Sigur." Spun eu cu jumatate de gură.
Tyler ridica de langa pat un geamantan plin cu haine probabil. El purta o pereche de pantaloni sport care ii veneau foarte bine si un tricou negru mulat.

Cu cat înaintam mai mult cu atât îmi bătea inima mai tare . Eram destul de nervoasă , in mintea mea se derulau filme in care sora mea afla despre trădarea mea. Simteam deja ca raman fara aer. Trebuia sa fac ceva pentru a impiedica asta.

"Iubire, cred ca ar fi mai bine daca ai opri putin mai departe de casa mea , stii tu , ca sa nu ne vadă sora mea." Spun eu privindu-l.

"Cum doresti."  Spune el sec.

Opreste la 2 case distanța.  Cobor din masina fara a mai spune ceva. Merg cu pasi repezi spre casa . Usa de la intrare era deschisa . Întru in casa după care urc spre camera mea. Scot dintr-un sertar un geamantan de o mărime medie si de culoare mov. Îmi aleg câteva haine. Era destul de greu sa iti alergi garderoba din moment ce nu stii unde vei merge. Mi-am împachetat câteva perechii de blugi, 3 rochii elegante, câteva perechii de pijamale si lenjerie intimă. De încălțat mi-am impachetat doar o pereche de pantofi cu toc crem care se potrivesc cu toate rochiile,o pereche de tenisi si una de balerini. Mi-am mai pus si un fel de dus , un sapon si deodorant.
Am iesit din camera si am dat nas in nas cu sora mea. Mi-am repetat in minte ca trebuie sa raman calma si apoi am spus:

"Hei Aby." Arată foarte bine,  purta o pereche de pantaloni scurți de culoare neagra si un tricou de aceasi culoare. Părul era drept si neprins. 

"Eu bine,  tu unde pleci?"Spune ea privindu-mi bagajul. Înghit un sec încercând sa gasesc o minciuna plauzibilă.

"Eu si Kate mergem sa dormim la o alta prietenă. A trecut prin multe si vrem sa fim alaturi de ea asa ca o sa stam câteva zile. " spun eu repede . Aby ma priveste suspicios după care măsoară cu privirea hainele mele.

"Ale cui sunt hainele astea?" Nu ma asteptam la intrebarea asta deci nu aveam nici-o minciuna pregătită asa ca trebuie sa improvizez.

"Sunt ale prietenului lui Kate. Am dormit la ea si Jim i le-a dat ei fiindcă i-au placut asa ca le-am imprumutat si eu. " spun repede. Nu stiu daca ma crezut fiindcă privirea ei nu prea îmi transmitea nimic.

"Nu te mai rețin atunci. " spune ea după care se întoarce înapoi in camera sa. Eu respir ușurată ca am scăpat si cobor scările in graba pentru a pleca cat mai repede.

Tyler ma astepta in masina. Am aruncat bagajul pe bancheta din spate si am urcat in fața langa el. Ma privit insa nu a scos niciun cuvânt insa nici eu nu aveam de gând sa sparg tăcerea. Mi-am scos telefonul si i-am scris un mesaj mamei mele in care ii spuneam ce aveam de gand sa fac sau mai degrabă ce se presupune ca ar trebuii sa fac.

"Unde mergem ?" Spun eu ne mai suportând tăcerea. El si-a întors capul spre mine si apoi zâmbind mi-a spus :

"La o cabană , acolo nimeni nu ne va deranja . " spune el după care îmi pune o mana pe picior si strage usor. Simteam cum sângele mi se infierbanta si in minte îmi apar imagini cu tot ceea ce s-a intamplat seara trecută.

<<<Sper ca va place. Va mulțumesc tuturor celor care îmi citiți cartea.  Pupici tuturor.>>> ♡♡♡











Tentația iubiriiWhere stories live. Discover now