Capitolul 22

269 18 2
                                    

⚠🔞

Acest capitol conține scene sexuale!!! Daca nu va place treceți mai departe de acel paragraf.

Cuvintele sale mi-a provocat fiori in stomac . As fi vrut sa raman cu el acasă ,îmi doresc sa fiu a lui insa nu e bine ,si in plus doar nu m-am aranjat degeaba. Ii dau un pupic pe obraz după care spun usor :

"Sa mergem." Se strâmbă usor la auzul cuvintelor mele după care isi lipseste buzele usor de ale mele. Sărutul devenea din ce in ce mai adânc , mai înfometat.  Simteam ca locul meu era a fost întotdeauna langa el. Păream făcuți unul pentru altul ,buzele noastre făceau un dans perfect .

"Hai odată ca altfel nu mai plecăm de aici ." Spune el trăgându-se usor din sărut. Dau din cap respirând greu.

Cerul era plin de stele ,niciun nor nu încărca frumosul peisaj de sus. Masina torcea usor iar soferul meu era concentrat la drum. Mi-as fi dorit sa stam aici , împreună . Cheful de petrecere dispăruse in totalitate acum vroiam sa stau cu el in liniste.

"Tyler, sincer nu prea am chef se petrecere." Spun eu privindu-l ,asteptând reactia sa.
Isi întoarce privirea spre mine după care isi pune o mana pe fața mea si o mângâie usor ,apoi spune:

"Si atunci ce vrei sa facem iubito? " . Stau putin gândindu-ma ce am putea face insa nu aveam nicio idee. Bine de fapt aveam ,vroiau sa stam in pat, sa ne uităm la filme de groaza si sa mâncăm popcorn. Dar nu vreau sa fiu egoistă, poate el vrea sa facă altceva si nu vreau sa renunțe pentru mine.
Inainte sa deschid gura pentru a spune ceva Tyler spune :
 

"Stii ceva , hai acasa." Spune el după care face o întoarcere periculoasă care ma facut sa scot un țipăt scurt. Tyler ma privea cu un zâmbet larg pe buze.

"Stai linistită fricoaso." Spune el râzând după care îmi da un pupic pe frunte.

Urcam scările spre dormitorul său.  Mâinile sale mari stăteau incovoiate pe langa mine. Eram bucuroasă că am ajuns acasa la el. Voiam sa ma dezbrac de rochia asta inconfortabilă si sa ma demachiez. Am deschis usa camerei sale si am aprins luminile. Lucrurilor păreau mai aranjate decat atunci când am plecat noi,probabil cineva din personalul casei .

"Poți sa faci tu prima dus pana vorbesc cu cu servitoarea sa ne aducă masa ." Spune el după care traversează camera pana la dulap si scoate din el un tricou negru de-al său. Le pune pe pat după care iese din camera.
Ma dau jos din pat si îmi scot repede rochia si o asez frumos pe pat apoi i-au tricoul după care fug spre baie in speranță ca nu va intra Tyler din nou in camera.
Arunc o privire prin baie după care vad ca era o cutie chiar langa cadă.  Ma apropii de ea după care îmi sare in ochii scrisul de pe ea "Lenjerie intimă noua pentru domnișoara." . Ma rosesc puțin văzând asta insa sunt destul de bucuroasă ca sa gandit la mine .
Picăturile fierbinți îmi relaxau mușchii dar îmi si elibera mintea. Pe raft era si un sampon pentru femei insa il prefer pe cel al lui Tyler.
După ce ies din dus îmi pariez dinții cu o periuta care avea o notiță ce spunea ca este pentru mine. Îmi infasor parul intr-un prosop după care ies din baie. Tyler era întins pe spate in pat tastand ceva pe telefon. Eram destul de rusinata avand in vedere ca purtam doar un tricou si o pereche de chilotei . Înghit  in sec dupa care ma apropii de pat si imi i-au telefonul de pe noptieră. Tyler ma vede apoi se ridica din pat si se apropie de mine. Isi infasoara bratele in jurul meu si apoi îmi sărută usor buzele.

"Esti atât se sexy." Îmi spune el după care se dezlipeste de mine si se duce spre dulap si isi scoate o pereche de boxeri negri după care intra in baie.
Respir ușurată si apoi ma asez in pat .

"Daca  bate cineva la usa sa stii ca e servitoarea care ne aduce cina. " spune Tyler tare pentru a auzi. Nu spun nimic . Îmi deschid telefonul si incep sa tastez un mesaj pentru sora mea in care ii spun ca o sa dorm la Kate. Trimit acelasi mesaj si mamei care răspunde imediat mesajului spunandu-mi : "Bine scumpo, noi nu stim cat vom mai ramane fiindcă am gasit un caz destul de important si nu stim cat va dura." Zâmbesc usor gândindu-ma ca m-as putea obisnui cu asta. Adică fara sa dau explicații nimănui, si cel mai important: sa stau cu Tyler. Gândurile îmi sunt întrerupte de o bocanitura in usă. Ma dau repede jos din pat după care deschid usa. Femeia de azi dimineața stătea in fața mea cu un platou mare cu mâncare.  Ma dau din fața ei după care ea intra in camera si pune platoul pe noptieră. Se întoarce spre mine cu un zâmbet urias.

"Stii draga mea sunt atât de fericita ca micuțul Tyler si-a gasit în sfarsit o fată bună ca tine." Cuvintele femeii mi-au stârnit un zâmbet  pe fața. Apelativul pe care l-a folosit ma facut sa ma gândesc ca femeia din fața mea probabil a muncit in aceasta casa  de mulți ani ,cel mai probabil de când Tyler era un copil . Inainte sa apuc a spune ceva Tyler iese din baie si spune:

"Mulțumim, acum poți pleca." Femeia ii arunca o privire supărată dar fara sa zică ceva iese din camera închizând usa. Tyler era doar in boxeri. Arăta amețitor. 

"Hai sa mâncăm iubito. " spune el după care se asează pe pat si ia tava cu mâncare pe pat. Ma duc si eu langa el si ma asez pe pat. 
I-au o furculița si incep sa mănânc din porția mea de ravioli cu ciuperci in timp ce Tyler mănâncă rulada de carne.  Fara sa mai spunem nimic in timpul mesei fiecare isi vede de preparatul său.
După ce terminam de mâncat femeia vine si ia tava după care pleaca fara a mai spune ceva.

"Si acum ce facem? " il întreb eu pe Tyler .

"Zic sa bem ceva." Spune el după care se da jos din pat si merge spre colțul cel mai îndepărtat al camerei. Acolo se afla un minifriginder din care scoate o stilcla de coniac cred. Se întoarce cu ea in mâna zambindu-mi pervers. Deschide sticla după care ia o gura mare din lichidul din interior. In drum spre pat încuie si usa după care se asează langa mine pe pat si imi întinde sticla după care spune:

"Vrei iubito?" Ma strâmb după care spun:

"Nu vreau,mersi".  La auzul cuvintelor mele isi retrage mâna si mai ia o gura din sticla.
Pune sticla pe noptieră după care începe sa îmi sărute gâtul usor ,urca spre bărbie  apoi spre buze. Ma scurtă cu atât dorinta încât parca simteam focul ce ii arde in vene. Energia lui parca îmi strapungea si mie corpul ce se incorda din ce in ce mai mult. Cu una din mâinile sale Tyler ia o telecomanda micuța de pe noptieră si stinge lumina din camera. Singura iluminare era cea de afară.
Corpurile noastre se incingeau din ce in ce mai mult. Dintr-o miscare Tyler era deasupra mea sarutandu-ma si in acelasi timp frecandu-si zona tare ca piatra de mine. Gestul său ma excitat atât de tare încât unghiile mele  trasau linii pe spatele lui Tyler. Nu cred ca mai aveam putere sa il îndepărtez,  il doream.  Mi-am pus mâinile de o parte si alta a boxerilor săi si incercam sa ii dau jos. Era mult mai greu decat am crezut dar intr-un final reușisem sa ii descopăr zona. Tyler se desprinde din sărut după care isi da jos de tot boxeri apoi ii arunca pe podea. Puteam vedea destul de bine instrumentul său de o mărime neasteptat de mare. Simteam cum fața îmi ardea stiind ceea ce urma. Tyler mi-a apucat colturile tricoului apoi la dat jos. Ma simteam goală si rusinata. Privirea lui parca mă devora.  A stat câteva secunde pe loc privindu-mi corpul după care mi-a dat si lenjeria jos .Se apropie usor de mine  si începe sa îmi sărute usor gâtul. Furnicaturi simțeam prin tot corpul. 
De la gât coboară mai jos spre piept plasandu-mi câțiva pupici.  Inceput sa tremur când buzele sale se lipesc de sânul meu drept. Il pupa usor provocând-mi corpul sa tresara. Tyler isi ridica privirea si îmi plasează în pupic usor pe buze după care spune aproape soptind:

"Esti sigura?" Acum as fi putut sa refuz,sa spun  nu după care sa ma îmbrac si sa uit ce eram pe cale sa fac insa mintea mea nu putea spune "nu" atâta timp cat inima striga in piept "da".

"Sunt foarte sigură." Spun eu după care incep sa îl sărut cu pasiune si dorinta nestapanita.

<<Sper din suflet sa va placă. Va pup pe toți. >> ☆☆

Tentația iubiriiWhere stories live. Discover now