Capitolul 18

303 21 11
                                    

Ochii sai ma priveau incriminator. Si-a încleștat pumnii si sa întors cu spatele la mine după care si-a vazut de drum. A inchis usa cu putere lucru care ma facut sa tresar. Vocea lui Dylan se aude din nou in telefon spunând:

"Ce faci micuto? " ma intreaba el prietenos. Îmi era rusine sa vorbesc cu el după tot ce sa întâmplat seara trecuta dar acum deja ii raspunsesem si era prea tarziu pentru a-i închide.

"Bine Dylan." Spun eu rusinata. Speram ca noaptea trecuta sa fi fost doar un cosmar de-al meu dar din pacate nu a fost. Ma simțeam stanjenita si dezamăgită de mine fiindcă am ajuns in stadiul ăsta, am clacat din cauza unui băiat. Îmi duc capul spre genunchi si il sprijin de ele. Ma durea îngrozitor capul .

" Te-am sunat sa iti spun ca îmi pare rău pentru seara trecuta si sa te rog sa ma ierti. A fost doar vina mea."Imi spune el pe un ton rusinat. Speram sa nu aducă vorba de ceea ce s-a întâmplat insa nu aveam eu norocul ăla. Nu stiam ce as putea sa spun asa ca am zis singurul lucru ce mi-a trecut prin cap :

" Da". Mintea mea chiar nu funcționa. Imi pare rău ca se invinuie mai ales fiindcă vina a fost a mea. Daca nu as fi băut nu s-ar fi ajuns pana acolo.

"Pai mai vorbim si sper ca ne vom mai vedea." In gândul meu răsunau patru cuvinte:" Eu sper ca nuuu. " Fara a-i mai spune ceva i-am inchis in nas. M-am dat jos din pat clatinandu-ma dar apoi devenindu-mi. Eram încă îmbrăcată cu rochia de seara trecuta. M-am dus langa oglinda pentru a-i vedea reflexia. Parul imi statea in toate directiile si probabil era foarte incurcat.Mare mi-a fost mirarea când am vazut starea deplorabilă în care se afla machiajul meu . In jurul ochilor eram neagră datorită rimelului întins si a fardurilor împrăștiate. Pielea mea era rosie ,semanam ca o veverita storcita sub roata unei masini. Imi dau repede rochia jos după care o arunc pe jos. Imi caut in dulap un prosop lung pe care sa il infasor in jurul corpului meu . Imi i-au lenjerie de schimb după care ma îndrept spre baie.
Merg usor uitându-ma cu atentie sa nu fie Tyler prin jur pentru a ma vedea desii posibilitatea de a fi rămas încă aici e minuscula.

Respir ușurată când ma vad ajunsă in fața baii. I-au mana de pe prosop si apas pe clanta. Deschid usa cu rapiditate nevenindu-mi in cap posibilitatea cum ca in baie ar putea fi cineva. Nu putea sa fie sora mea ,nu, trebuia sa fie Tyler. Casc gura pana la genunchi si privesc imaginea deochiata din fata mea. Tyler abia iesise din dus si era complet gol. Isi făcea părul in oglinda si încă nu ma văzuse. Picăturile de apa se scurgeau pe corpul său , parul sau ud stătea ciufulit. Priveam o imagine afrodisiaca ,mai amețitoare ca orice băutură alcoolica , iti provoca mai multe fantezii ca un drog.
Stand eu asa in usă hipnotizata Tyler se întoarce catre mine si ma vede . Din reflex îmi pun mâinile la ochii insa o miscare mai proastă de atât nu puteam sa fac, de îndată ce mi-am luat si cealalta mana de pe prosop acesta a cazut de pe mine. Ramasesem doar in lenjeria mea neagra din dantela.Am simțit cum îmi cade cerul in cap . In cea mai mare viteza m-am aplecat si m-am înfășurat cat de bine am putut cu prosopul.
Simt cum fata îmi ia foc de atâta rusine. Imi ridic privirea spre Tyler si acesta stătea drept in fața mea gol. Nu părea deloc stânjenit sau deranjat . Imi pun mâna la ochii după care spun:

"Scuze ca am intrat peste tine, nu stiam ca esti aici." Bine adică era logic ca nu as fi intrat daca as fi stiut dar i-am spus pentru a fi totul clar.

"Nu ma deranjează cu nimic, desii ar fi trebuit sa vii mai devreme , asa am fi putut economisii apă. "Spune el pe un ton pervers. Puteam sa îmi si imaginez chipul său pervers privindu-ma intens. Ii inteleg aluzia grosolană insa nu mi se pare normal ceea ce face. Este împreună cu sora mea.
Dupa câteva secunde îmi amintesc ca si sora mea mai exista încă.

"Esti nebun?  Ia ceva  pe tine ca poate ne vede sora mea asa."Spun eu panicată.

"Suntem singuri. Sora ta s-a dus pana la farmacie sa iti ia câteva pastile de cap si apoi se duce sa facă cumpărături. " ma liniștesc putin după ce aflu informația legată de sora mea dar apoi mi se pune un nod in gât când îmi dau seama ca sunt singura cu el in ipostaza asta. Fac un pas inapoi după care simt cum o mana ma apuca de brat. Imi i-au mana de la ochii încercând sa vad ce are de gand sa facă. Fețele noastre erau atât de apropiate încât ii simțeam respiratia fierbinte. Avea miros de mentă si a tutun. Nici nu vreau sa ma gândesc ce respiratie am eu. Mai mult ca sigur miros ca o betiva. 
Buzele sale ma atrageau mai mult ca oricand sa le simt gustul, părea ca au trecut veacuri de când le-am atins ultima oară.  Acum am aveam sansa sa fac asta din nou,buzele noastre erau separate doar de doi centimetri. 
In adâncul inimii îmi doream sa il sărut cu toata puterea insa stiam ca nu este bine.

"Nu pleca....eu am terminat aici. " îmi spune el. Eram dezamăgită,  dezamăgită de el fiindcă nu ma sărutat si cel mai mult eram dezamăgită de mine fiindcă mi-am dorit sa ma sărute. Ii fac loc sa iasă pe langa mine după care observ ca are lenjerie pe el. Respir ușurată după care intru in baie si o încui. Imi dau prosopul si apoi lenjeria de pe mine. Dau drumul dusului sa curgă apoi ma bag sub picăturile fierbinți . Prin minte îmi apar la nesfârșit imaginile cu el gol. Imi scutur capul pentru a-mi alunga gândurile . Trebuia sa ma resemnez ca sa terminat , ca nu mai e al meu sau ca niciodata nu a fost al meu. Lacrimile incep sa îmi curgă. Era dureros , il iubeam cu siguranță dar cum as putea sa îl uit? Cum sa il uit când el e mai prezent in viata mea ca niciodată? 
Imi samponez bine parul după care il clatesc bine . Imi dau pe corp cu felul meu preferat după care mai stau câteva secunde sub dus si ies.

Imi i-au pijamalele după care îmi usuc parul si il asez pe umeri. Ma spăl pe dinti pentru a scăpa de aroma oribilă din gura mea apoi descui usa si ies. In drum spre camera mea aud chicotelile surorii mele din bucătărie.  I-au o gura mare de aer apoi îmi vad de drum incercand sa o ignor.
Ma asez in pat si ma invelec pana la gât. Imi i-au telefonul si tastez numarul mamei după care o sun.
Sună de doua ori după care răspunde.

"Da scumpo. " vocea mamei era linistită si suavă ca deobicei.

"Ce faci mama? Când va intoarceti tu si tata acasă?" Întreb eu repede încercând sa am un ton mai plin de viata.

"Nu stiu draga mea, mătușa Vanessa este pe moarte si vrem sa fim alaturi de ea in ultimele ei zile." . Matusa Vanessa era o verișoară îndepărtată de-a mamei , nu stiu prea multe despre ea fiindcă nu am mai vazut-o de când avem 7 ani.

"Bine mami. Va iubesc !"

"Si noi scumpo.  Pa " Spune mama mea după care îmi închide fara  sa mai pot spune ceva.

Ceasul indica ora 8 seara. Afara cerul era înnorat fiindcă nu puteam vedea nicio stea pe cer desi se întunecoase. Stăteam singura in pat privind lucrurile din camera . O bocanitura in usă se aude după care usa se deschide.

" Hai la masa Jane." Imi spune sora mea zâmbind. Dau din cap si mă ridic lenes din pat. O urmez le sora mea pana in bucătărie. Pe masa erau asezate trei farfurii ce conțineau carne la grătar si salata verde. Presupun ca Tyler era invitatul nostru la cina. M-am asezat in capul mesei fara a spune ceva. Tyler si Aby s-au asezat unul langa altul. Se sarutau printre unghitituri ceea ce făcea ca rana din pieptul meu sa se adîncească din ce in ce mai mult.
Am inceput sa mănânc cu cea mai mare viteza pentru a termina si a pleca .
In nici trei minte am terminat după care mi-am spălat farfuria si am luat-o la fuga spre camera mea. Asteptam cu nerăbdare ca părinții mei sa vina si sa ma scape de toate astea . M-am asezat în pat după care mi-am insfacat telefonul si am inceput sa ma uit la un film de groaza. Aveam nevoie se asa ceva.

Dupa aproape doua ore de inchis ochii si tipat in perna s-a terminat si filmul. Acum stam întinsă în pat nefacand numic,  asteptând sa ma ia somnul.
Dintr-o data aud cum se aude o trosnitura. Ma ridic in fund speriată ,filmul ăla deja îmi influenta imaginația. Ascult sa vad daca se mai aude odată zgomotul ăla înfiorător insa ceea ce aud este vocea surorii mele . Ii auzeam țipetele; si nu eram țipetele alea din filme de groaza ci țipetele din filmele de dragoste.  Preferam sa ma aflu intr-un film de groaza decat asta. Ma pun pe burta incepand sa plâng după care îmi trag perna pe cap încercând sa nu mai aud sunetele sexuale din camera surorii mele.

<<Ce parere aveți?  Sper sa va placă.  Va pup pe toți ❤❤❤>>

Tentația iubiriiWhere stories live. Discover now