Capitolul 25

291 21 12
                                    

După ce am terminat de făcut dus am decis ca ar fi momentul perfect sa pregătim ceva de mâncare. Soarele era pe cale sa apuna si noi nu am mâncat nimic de azi dimineața de la micul dejun.
Râsul cald al lui Tyler umplea toata camera. Pijamalele mele mov cu unicorni ii aduceau amuzament.  As fi vrut sa rad si eu pe seama pijamalelor sale insa purta pe el doar o pereche de boxeri negri si un maieu alb strâns pe pieptul si abdomenul său bine lucrate. Am coborât împreună la bucătărie pentru a pregatii cina.
Am scos o pizza din frigider si am băgat-o la cuptor. Mie una nu îmi era prea foame insa Tyler a sugerat sa pregătim si altceva.
Ne-am gandit puțin după care ia venit ideea sa prajim pâine si sa facem si o omleta cu bacon.
Tyler s-a oferit sa facă omleta.  Între timp a scos o sticlă de vin rosu si mi-a pus un pahar mie după care a luat o sticlă de coniac si si-a turnat un pahar. Am luat o înghițitură din pahar si m-am asezat pe scaun in timp ce îl  urmăream cum gatea.A pus baconul la prăjit in tigaie după care a spart ouăle si le-a adăugat peste bacon  Era atât de placut sa il privesc, cum isi misca corpul bine făcut  prin bucatarie nu as fi crezut ca il voi vedea prea curand in postura asta. Îl făcea sa pară mai atractiv .
Isi aruncă privirea spre mine si îmi zâmbește pervers, lucru care ma face sa îmi mut privirea în jos. Am luat o gura mica din paharul din mâna mea după care mi-am ridicat privirea spre Tyler. Era deja la al doilea pahar. Mi-am putut da seama datorită faptului ca era plin.

Am luat o felie de pizza in timp ce Ty savura cu poftă omleta. Era mai înfometat decat am crezut.

După ce am terminat de mancat am spălat impreuna vasele. Totul era mai mult ca perfect. Zilele trecute ma întrebam cum o sa trec peste ceea ce simt,cum o sa il uit si acum totul e mai bine ca niciodata . Gandurile mi-au fost intrerupte de cuvintele băiatului meu:

"Hai in dormitor iubito." Am aprobat din cap după care i-am apucat mâna si am traversat camera pana la scari dupa care am urcat spre dormitor. Eu m-am asezat pe pat în timp ce Ty s-a dus pana la baie. Eu m-am ridicat repede si am cautat o pereche de pantaloni scurți si un maieu. Era prea cald si asa ca am profitat de ocazia de a ramane singura in camera si de a ma schimba.

Am gasit o pereche de pantaloni scurți sport negri si un maieu simplu, alb. Mi-am dat jos pijamalele rămânând doar in chilotei după care mi-am tras repede pantaloni la auzul usii. Fara a ma întoarce mi-am luat si maieul . Mi-am aranjat parul după care m-am întors cu privirea spre usa . In fața mea stătea sprijinit de usa un băiat înalt, saten cu ochii de un verde smarald. Am împietrit la vederea sa. Nu stiam daca trebuia sa tip pentru a-i atrage atentia lui Tyler sau daca ar trebuii sa spun ceva însă buzele mele nu îmi ascultau ordinele.
Băiatul rămăsese nemiscat si ma privea din cap pana in picioare lucru care ma facut sa mă întreb daca ma vazut in timp ce ma schimbam. Acest gand ma facut sa ma cutremur.

"Frumos spectacolul de mai devreme." Spune el . Vocea sa era una calma poate chiar amuzată.  Zâmbetul său ii lumina intreaga față.  Cuvintele sale mi-au susținut gândurile pe care incercam sa le neg.
Îmi simteam fața arzând. Puteam sa jur că arăt ca o căpşună .

"Cine esti? "  spun eu pe un ton ferm.

"Hai scumpo,nu mai bine ai vrea sa vorbim mai tarziu si acum sa iti schimbam pijamalele din nou? Nu cred ca Ty de va supăra." Spune el in timp ce traversează camera spre mine. Cuvintele sale mi-au facut inima să bată mai tare iar fiecare pas ma făcea sa tresar. Fara sa mai stau pe gânduri am țipat cat de tare am putut:
"Tyler!!!" Nu era necesar sa strig atât de tare. Doar sa ridic putin glasul si m-ar fi auzit insa nu am vrut sa risc.

Nici doua secunde nu au trecut ca Tyler a sărit pe usă.  Mi-a aruncat o privire îngrijorată.  Am sărit în brațele sale după care mi-am întors privirea spre străinul misterios . Zâmbetul de mai devreme devenise din ce in ce mai mare. Eram pregătită ca Tyler sa isi iasă din minți sau sa reacționeze mai urât insa stătea încruntat si il privea.
Intr-un final vocea sa spulbera linistea din camera :

"Ce faci aici?" Spune Tyler cu o voce iritată. 

"Nu te bucuri sa ma vezi fratioare?" Cuvintele lui mi-au provocat un nod in stomac.  Nu stiam ce sa zic sau ce sa cred ,asteptam ca Tyler sa zică ceva.

"Vrei sa iti răspund sincer?  "  Spune Tyler retoric. 

"Stiu ca ți-a fost. Ce ai zice sa ne distrăm cu papusa asta,asa cum făceam inainte?"  Creierul meu nu putea procesa ceea ce urechile au auzit. Inima îmi bătea din nou tare si îmi simteam pulsul in urechi.  I-am prins mana lui Tyler si m-am lipit de el in speranță ca il va refuza si ca ma va proteja.
La atingerea mea privirea lui Tyler s-a îndreptat spre mine.  Ochii săi păreau mai blanzi. Mi-a strâns usor mâna si a zis :

"Ai face bine sa nu ii atingi un fir de păr. " la auzul cuvintelor lui Tyler băiatul si-a dat ochii peste cap după care a spus:

"Plictisitor. Stiam ca vei fi aici. De îndată ce mi-a spus mama ca nu stie unde esti mi-am dat seama ca te voi gasi aici."

"Sper ca nu ai spus cuiva, nu am chef de alți musafiri neinițiați." Cuvintele lui Tyler erau la fel de dure . Ma simțeam in plus aici, as fi vrut sa devin invizibilă si sa ii las sa isi rezolve problemele insa cum asta este imposibil trebuie sa raman.

"Sigur ca nu Ty. Oricum sper ca nu va deranjează ca voi rămâne si eu. Nu in fiecare zi ai sansa de a sta cu fratele tău si partenera lui."  La ultimele doua cuvinte băiatul si-a îndreptat privirea spre mine . Acum ca il primeam mai calmă puteam sa vad o asemănare intre el si Ty.  Amândoi aveau maxilarul bine definit , lucru care il făcea pe Tyler sa pară atât de sexy.
Speram că Tyler nu va fi de acord cu ceea ce a spus fratele său insa nici nu pot fi egoistă si sa il pun sa aleagă intre a ramane aici cu el sau a pleca cu mine asa ca prefer sa tac.
Tyler oftează după care spune:

"Off ,bine. "

"Asa fratioare. Eu va las acum ,ma duc sa despachetez. " spune el după care se apropie de mine si spune : " Eu sunt Dylan. " . Mi-a facut cu ochiul după care ia aruncat o privire si un zâmbet lui Ty si a plecat.

Am dat drumul mâinii lui Tyler după care m-am asezat pe spate in pat. Nu stiam ce sa ii spun. Asteptam sa înceapă el sa vorbească.
A stins lumina dupa care s-a asezat langa mine pe pat si ma tras in brațele sale după care a spus:

"Ti-a facut sau ti-a zis ceva Dylan?" Ma intreaba el. Dezbateam cu mine daca ar trebuii sa ii spun ca ma vazut in timp ce ma schimbam sau nu.
Am stat câteva secunde pe gânduri după care am spus :

"Nu ,doar ca ma speriat când l-am văzut.  " Am mințit eu . Nu voiam sa in supăr si sa ii dau motive de ceartă cu Dylan.

"Bine iubito. Vreau sa iti spun Dylan e puțin cam răsfățat si daca te deranjează cu ceva sa îmi spui." Am luat o gura de aer si fără sa mai spun ceva mi-am ridicat capul de pe pieptul lui Tyler si l-am sărutat usor pe buze. Eram extenuata. A fost o zi lunga si ochii mei nu mai rezistatau. Tyler a tras un cearceaf subtire peste noi după care mi-a sărutat usor fruntea si a spus:

"Noapte bună frumoasa mea."  La auzul cuvintelor sale mi-am inchis ochii si am dat uitării fiecare moment neplăcut din aceasta zi. Era perfect totul. M-am ghemuit mai bine la pieptul său si in câteva secunde somnul ma acaparat si am cazut intr-un somn odihnitor.

 

<<Sper sa vă placă dragilor. Pupici tuturor. Ce credeți că se va întâmpla mai departe?>> ☆☆

P.S Cel din imagine este Dylan.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Mar 03, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Tentația iubiriiWhere stories live. Discover now