Capitolul 7

335 34 2
                                    

Deschid ochii încet când o lumina puternică îmi rănește retina. Nu eram in fața casei, eram pe canapeaua din sufragerie. Oare cum am ajuns aici?

In amintesc cum eram in fața casei si dintr-o data am simtit cum mi se înmoaie picioarele.

Probabil Tyler ma adus in casa. Ce inconstient. Eu am leșinat si el a decis sa mă duca in casa si sa mă lase aici singura. Nici măcar nu l-a interesat starea mea de sanatate . Probabil oboseala este de vina.

Ma ridic de pe canapea si urc ma duc spre usa de la intrare in speranta ca el este afară langa masina sa. Speranțele îmi sunt spulberate când deschid usa si nu il vad. La ce ma asteptam...doar nu era sa stea toată noaptea după mine.

Încui usa după ce intru si ma grăbesc sa urc scările spre dormitorul de la etaj.

Ma pun in pat si adorm cu o durere de cap îngrozitoare.

Lumina palidă ma trezește. Îmi i-au telefonul si vad ca indica ora unu. In casa nu se aude nicio voce ceea ce inseamna ca Kate nu a venit.

Îmi i-au un prosop si ma duc la baie sa îmi fac un dus. Apa fierbinte îmi relaxează mușchii. Mintea îmi zboară iar si iar la Tyler. Mi sa băgat pe sub piele. Ies din dus si îmi imfasor corpul intr-un prosop. Arunc o privire în oglindă pentru a-mi vedea fata. Ochii mei căprui erau umflați, fața mea era atat de lipsita de viata. Capul ma durea îngrozitor, cel mai probabil din cauza alcoolui pe care l-am consumat .

Ies din baie si dintr-o data se aud niste bătăi în usa de la intrare. Cel mai probabil era Kate.

Cobor repede i-au cheia de pe măsuță de la intrare si descui. Mare îmi este surpriza fiindcă in loc sa îmi vad prietena il vad pe băiatul musculos care îmi bântuie gândurile.

Privirea lui se plimbă pe tot corpul meu. Ma soarbe din priviri. Târziu îmi dau seama ca am coborât înfășurată doar in prosop. Simt cum îmi arde fața de rusine. După multe priviri zice :

"Te-as întreba daca esti bine, dar după cate vad esti mai mult decât bine " isi afiseaza un zâmbet pervers care ma face sa îmi aplec privirea din cauza rusinii.

Ce este cu mine? Stau asa in fața lui in loc sa ma scuz si sa ma duc sa îmi i-au măcar un halat pe mine . Dar nu pot sa îmi misc picioarele din loc . Stau împietrită fără sa zic nimic.

"S-a intamplat ceva? " vocea lui ma face sa ridic privirea din pământ si sa ii analizez chipul. Nu mai avea niciun cercel in ureche. Fața lui părea obosită , ca si cum nu ar fi dormit deloc. Totuși arată incredibil de frumos si asa. Cred ca orice fata si-ar dori sa il aibă. ..chiar si eu. Cred ca amețeala nu si-a pierdut efectul definitiv. Asta e motivul pentru care am gandit asa ceva. Intr-un final raspund :

"Sunt bine . Am doar o durere de cap dar îmi va trece. " il privesc in timp ce vorbesc.

"Ma bucur ca nu ai pățit nimic" spune el privindu-ma încontinuu. As vrea sa ii arunc in fața faptul ca ma lăsat singura în casa dar nu vreau sa stric momentul si sa il enervez.

Cu un simplu pas este lipit de mine. Ii simt respiratia fierbinte ceea ce îmi zbarleste pielea. Parfumul lui ma ametea.

Isi pune mâinile pe soldurile mele si isi lipseste buzele sale reci de ale mele. Sărutul este unul dulce, lent.

Când ne despărțim din sărut el îmi ia o suvita udă care îmi stătea pe fața si mi-o pune după ureche. Îmi aplec capul intr-o parte , pe mana lui. Închid ochii la atingerea fină a mâinii lui.

Inima imi bătea atât de tare încât îmi era frică ca poate mi-o aude. Niciodata nu am simtit asa ceva pentru nimeni. Nici măcar când ma dădeam in caruselele acelea de la bâlciuri. Gândurile îmi sunt distrase de vocea lui .

"Nu sunt bun pentru tine " spune el oftand. Ce avea sa însemne asta? Nu stiu ce sa ii raspund. Îmi i-au mana dreapta si ii mângâi fața. Ma ridic pe vârfuri si îmi apas buzele peste ale lui.

Nu ma interesa nimic in clipa asta, familie, prieteni, nici măcar faptul ca sunt in prosop. Doar el conta.

Sărutul nostru devine mai adânc,rapid, mai disperat.

Când gurile noastre se despart, amândoi gafaiam. Se uita la mine încă o clipa si apoi zâmbete

"Ai de gand sa iesi în oras asa? Sa stii ca pe mine nu mă deranjează desii nu cred ca mi-ar plăcea sa se holbeze toți la tine. " zâmbetul sau pervers ma face sa rosesc. Îmi dau seama destul de târziu ca a zis ceva se ieșit in oras.

"Iesim noi doi in oras?" Il întreb eu , si parca îmi vine si mie sa rad din cauza stupidei intrebari.

"Da. Asa ca îmbrăcate repede. Te astept aici. "

Intru un casa dar nu inainte sa ii arunc încă o privire. Corpul lui stătea relaxat in timp ce fuma o țigară.

Urc repede la etaj si deschid dulapul. Sunt sigură ca prietena mea nu se va supăra daca ii împrumut câteva haine.

Aleg o pereche de blugi negri stramti, un tricou negru si ma încalț cu o pereche de balerini cred. Ma bucur ca avem aceasi mărime la încălțăminte ca altfel ar fi trebuit sa merg cu pantofii meu cu toc. Arunc o privire in oglinda si observ ca o mare parte din parul meu s-a uscat asa ca îl las asa.

Cobor scările si ies din casa. Încui usa si pun cheia sub pres.
La vederea mea Tyler zâmbește si isi arunca țigara jos.

"Arăți bine chiar daca eu preferam tinuta de mai devreme." Spune el pervers trăgându-ma in brațele lui. Nu apuc sa spun nici-o replică tăioasă ca ma sărută. Buzele sale se miscau rapid peste ale mele. Limba lui îmi explora întreaga gura. Brațele lui stau strâns pe soldurile mele. La finalul sarutului îmi muscă usor buza de jos.

Îmi da drumul din îmbrătisare

"Urca frumoaso. " spune el deschizandu-mi usa. Ma asez repede si el o închide. Apoi se misca repede si urca si el pe locul soferului.

Masina porneste rapid lansând praf in urma . Mergeam destul de repede ceea ce îmi făcea inima sa tresara la fiecare frâna.

Il privesc pe ascuns ca sa nu creadă ca sunt vreo obsedată. Insa privirile noastre se întâlnesc. Eu las privirea in jos asteptând se zică ceva insa nu scoate nici măcar un cuvant. Isi pune mâna pe piciorul meu si il strânge usor ceea ce mă face sa scot un geamăt usor.
Nu poate sa aibă o asemenea influenta asupra mea . Nu pot sa il las sa vadă ca sunt topită după el.

Tentația iubiriiWhere stories live. Discover now