Capitolul 9

347 29 0
                                    

Il privesc surprinsă.Nu ma asteptam sub nici-o forma sa îmi pună această întrebare. Ii privesc chipul , ochii sai ma priveau atât de bland, buzele sale ma tentau sa le simt gustul, chipul sau era intr-o perfectă armonie, el era perfect .

Îmi incrunt sprâncenele involuntar si il privesc fara sa scot vreun cuvânt. Incep sa privesc in jur pentru a vedea daca am atras atenția cuiva insa spre marea mea surprindere toată lumea din local se holba la noi lucru care ma scoate din minți. Adică acum câteva minute când tipul ăla ma agresa nimeni nu ne privea, parca nici nu eram in acelasi camera cu ei si acum nu isi mai mută privirile .

Ce este cu Tyler? Ma crede atât de slaba încât are parerea ca l-as părăsi atât de repede doar fiindcă l-am vazut lovind pe cineva ? Înțeleg, a fost destul de socant sa il vad atât de nervos si schimbat oarecum dar asta nu înseamnă ca trebuie sa il părăsesc, si până la urmă a făcut-o ca sa mă protejeze. Si pe deasupra nu e prima oară când il vad lovind pe cineva deci întrebarea lui nu isi are deloc rostul. Totusi a spus-o atât de serios..

Pe chip începe sa ii se citească tristețea, ochii sai nu ma mai privesc ci privesc in jos. Nu îmi place sa il vad asa .. se rup parti din inima mea, nu vreau sa ne despărțim. Trebuie sa stie asta.

"Nu vreau sa plec de langa tine" spun ferm si sigura pe mine. Asta este adevarul, ma simt bine langa el , ma înnebunește totul la el, nu pot sa mi-l scot din minte dar nu pot sa ii spun asta fiindcă m-ar crede vreo obsedată. La auzul cuvintelor mele isi ridica privirea si ma priveste surprins. Parca astepta alt răspuns, sau poate isi dorea ca eu sa fug mancand pământul. .

Il vad cum isi muscă buza de jos lucru care ma face sa tremur si sa nu mai fiu concentrată la altceva decat la ele. As sări in brațele lui si sa il sărut dar cu toate privirile din jur nu pare o idee bună. Vocea lui groasă dar totodată dulce si blândă ma trezesc la realitate.

"Esti atât de bună si inocenta."spune el atingandu-mi usor obrazul . Atingerea sa ma face sa tresar, tot corpul meu vibrează . Fara a mai sta pe gânduri si fara a-mi mai păsa de cei din jur sar in brațele sale si il sărut. Buzele noastre se impreuneaza intr-un sărut disperat . Limbile noastre se miscă intr-un ritm alert la fel ca si inima mea. Brațele sale puse dealungul soldurilor mele îmi țin corpul lipit de al sau . Ne tragem din sărut din cauza lipsei aerului ca altfel eu una nu m-as mai fi oprit.

Pe parcursul sarutului se pare că oamenii s-au întors la băuturile ceea ce ma bucură.

Tyler ma prinde de mână si ma trage usor afară . Soarele strălucea puternic si emana multa căldură poate chiar prea multa.

Traversăm parcarea pana ajungem la masină zeului meu perfect. Râd in sinea mea din cauza apelativului pe care l-am folosit.

Îmi deschide portiera si urc . Un gest foarte drăguț din partea lui.

Masina mergea cu o viteză considerabilă, el isi ținea privirea atintita pe drum. Chipul sau era inexpresiv . Părea atât de concentrat, ma întreb oare la ce se gândeste. As vrea sa ii întreb dar prefer sa nu il deranjez asa ca mai bine îmi vad de treaba mea .

O vibrație se aude ceea ce mă face sa tresar. Îmi întorc privirea spre telefonul ce stătea pe bordul masinii. Tyler il apuca si îl deblocheaza ,il priveste câteva secunde apoi spune ceva dar prea încet pentru a putea intelege , după care il arunca nervos pe bancheta din spate.

Il privesc surprinsă pentru câteva secunde dar el ma ignora, nici măcar nu ma priveste. Asa ca las si eu privirea in jos.

Niciunul din noi nu are de gand sa mai spună nimic. Mergem în liniste pana vad casa lui Kate lucru care îmi da de inteles ca probabil are treaba si trebuie sa plece. Parchează in fața casei fara sa oprească motorul. Isi întoarce privirea spre mine si spune :

Tentația iubiriiUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum