Capitolul 12

368 28 10
                                    

Brațele lui puternice ma țineau prizoniera la pieptul său . Chipul său părea atât de linistit in lumina slabă a dimineții , parca priveam un înger. Un înger cu un corp ce i-ar fi provocat fantezii unui demon si in acelasi timp si celei mai inocente fete din lume. Doar privindu-i corpul descoperit simt cum îmi fierbe sângele in vene . Ar trebui sa fie interzis sa arăți atât de bine . Ma bucur ca are boxerii pe el ca altfel probabil nu mi-as mai fi ținut in frâu dorințele ascunse pe care nici eu nu stiam ca le am. Totul era ravasitor la el, parul său ciufulit, chipul său perfect , corpul său de zeu, pana si mirosul său afrodisiac ma ametea deabinelea, totul părea un vis frumos din care nu as vrea sa ma mai trezesc vreodată.

Afară plouă cu găleata si pare ca nu s-ar opri curând . E mijlocul verii si avem o vreme ce te duce cu gândul la noiembrie mai mult. Nu am fost niciodată fanul ploii. După mine jumatate din an ar trebui sa fie vară si jumatate iarna.

Il privesc pe zeul din patul meu ca si cum ar putea dispărea in orice clipa . Era perfect.

"E cam greu sa dormi când cineva se holbeaza la tine. " spune el deschizandu-si ochi si privindu-mi reacția. Am zâmbit usor lasandu-mi privirea in jos, rusinata ca am fost prinsă in flagrant. Mi-am ridicat privirea si mi-am scos limba ceea ce la facut sa zâmbească după care sa ridicat si el în fund si sa apropiat mai mult de mine. Mi-a prins fața in mâinile sale si ma sărutat usor intr-un mod tandru si dulce . Nu exista buze mai dulci si seducătoare ca ale lui. După sărutul scurt mi-a plasat un pupic pe frunte . Atingerea lui îmi alina orice durere,  Ma făcea sa uit de lumea din exterior,  uitam ce este bine si ce nu.

"Ce ai de gand sa facem astăzi? " ma întreabă el zâmbind. Nu aveam chef sa fac nimic, doar sa stau toata ziua în casa cu el si atât. Acasa nu pot sa plec cu el dar daca o rog pe Kate sa mai rămână o zi la iubitul ei atunci am putea ramane aici ca părinții ei nu se vor întoarce prea curand acasa.

"Astăzi vom sta aici intreaga zi." Spun eu zâmbind . Isi încruntă usor spranceana dar apoi pe chip ia aparut un zâmbet pervers.

"Mie îmi convine. " l-am îmbrățișat cât de strâns am putut apoi am sărit din pat spre dulap.

"Ma duc sa îmi fac un dus intre-timp tu comanda ceva de mâncare. "Spun eu in timp ce îmi i-au o pereche de pantaloni scurți un tricou si o pereche de chilotei negri pe care ii aveam la Kate. Când ai o prietenă la care iti petreci mai multe timp la ea decat la tine acasa e bine sa ai provizii de haine la ea. Asta e ca a doua mea casa . Îmi i-au schimburile in brate si ies din camera grăbită.

Apa fierbinte îmi relaxa fiecare mușchi din corp. As fi stat o ora in baie dar prefer sa ma grăbesc dându-mi seama că am uitat sa încui usa de la baie si ca Tyler poate intra in orice clipa. M-am spălat cât de repede am putut apoi m-am îmbrăcat cu hainele aduse. Mi-am vazut refexia in oglinda de deasupra chiuvetei. Obrajii erau roșii, ochii sclipitori ,nu se citea deloc oboseala sau altceva pe chipul meu. Arătam decent. După ce m-am spălat pe dinți am iesit din baie in căutarea zeului meu.
L-am gasit stand pe canapeaua din sufragerie scriind mesaje. Brusc am simțit cum sângele îmi pulsa mai repede in vene, poate vorbea cu vreo fata. Trebuie sa gândesc logic, a stat cu mine de atâtea ori si nu la sunat nicio fata, sunt geloasă fara motiv. Mi-am sters acest gand din minte si m-am dus langa el pe canapea.  Pe masă erau 3 pizze mari dar la cat de flamandă sunt cred ca as putea mânca si tencuiala de pe pereți.

"Mănâncă iubito. "Îmi spune el în timp ce isi bloca telefonul si il arunca pe masă langa cutii .

Am desfăcut cutia de deasupra si am luat o felie . Am inceput sa mestec încet privindu-i fața. Părea pus pe gânduri,  privirea ii era atintita pe telefon. As vrea sa il întreb ce are dar nu vreau sa il deranjez , mai bine il las sa stea pe gânduri.

Tentația iubiriiWhere stories live. Discover now