35

851 40 0
                                    

Ik word slaperig wakker en zie dat iedereen al weg is. We zijn al wat verder in het jaar en ik heb al vaak moeten nablijven samen met Harry. Fred en George weten nog niks over de zinnetjes en ik voel me erg schuldig. Vandaag is het mijn verjaardag, ik word volwassen. En al is het een groot getal, heb ik totaal geen zin in mijn verjaardag en ik weet niet waarom. Ik loop naar de douche en was me snel. Ik trek een lange broek aan en een t-shirt met een truitje. Ik borstel mijn haren en kijk in de spiegel. De twee blauwe ogen kijken me bang aan en de zwarte krullen vallen rond mijn gezicht. 17, dat betekent nieuwe verantwoordelijkheid, ik wil nog niet volwassen zijn. Ik zucht en loop naar beneden. Fred komt meteen naar me toe gerent en tilt me op waardoor ik toch moet lachen. 'Gelukkige verjaardag' roep hij terwijl hij rond springt. 'Freddie' lach ik en hij pakt me van zijn schouder, maar houdt me nog steeds vast. 'Gelukkige verjaardag' fluistert hij en hij drukt een kus op mijn neus waardoor ik bloos. 'Dank je' grijns ik en dan zet hij me neer en springt George op we waardoor ik val. 'Gelukkige verjaardag' roept hij in mijn oor. 'Dank je' lach ik. 'Geen zorgen, je hoeft niet volwassen te zijn' fluistert hij. 'Dank je' zeg ik nog eens. 'Gelukkige verjaardag' zegt Leo die me recht trekt en me dan een knuffel geeft. 'Dank je Lee' zeg ik. We wandelen naar de grote zaal en ik plof neer naast Fred, over Lee en schuin over George. Ik eet veel en na het ontbijt sluipen de jongens en ik naar Zweinsveld, dat doen we elk jaar op mijn verjaardag. We drinken wat boterbier en voor het middageten zijn we terug en komen de uilen. Ik heb drie uilen, één van Molly en Arthur, één van pap en één van Remus. 

Gelukkige verjaardag Princess,

Als het vakantie is vieren we het wel samen, ik heb een klein cadeautje bij gestoken en hoop dat je het leuk vindt. Ik hou van je Rosalie.

liefst pap.

Ik kijk in de envelop en zie een armbandje zitten, het is een zwart leren armbandje met aan de binnenkant You will always be Daddy's little Princess. Ik glimlach en doe de armband aan. Ik open dan het pakje van Remus en lees ook het briefje eerst. 

Gelukkige verjaardag Audrey,

geen zorgen, niemand wordt volwassen op zijn zeventiende verjaardag (kijk naar Fred en George). Geniet maar van jou verjaardag.
liefst Remus.

Ik lach en open het pakje en ik zie een foto-album, als ik het open zie ik allemaal foto's van mij met andere mensen, geen enkele foto van voor mijn twee en half, geen enkele foto van mijn moeder. Ik geef het album aan Fred die meteen begint te kijken met de jongens terwijl ik het cadeau van Molly en Arthur open. 

Gelukkige verjaardag Audrey,
Het is niet veel, maar ik hoop dat je het leuk vindt.

Liefst Molly en Arthur. 

Ik open het pakje en zie een kader van Molly en Arthur met een klein meisje van ongeveer drie jaar, ik. Ik draai de kader om en zie iets gekerfd. De dag dat ik mijn eerste dochter kreeg. Ik glimlach en stop de kader weg. 'Zijn het leuke cadeautjes' vraagt Lee en ik knik blij. 'En dan moet ze dat van ons nog krijgen' zegt George grijnzend waardoor ik een brede glimlach krijgt, de cadeautjes van de jongens zijn altijd de leukste. In de namiddag halen we wat grappen uit en nu zitten we in de jongens hun slaapzaal met allemaal snoep en leggen ze een groot pak voor me neer. Ik open het en zie een schoenendoos staan en als ik die open zitter er allemaal papiertjes in. Ik kijk ze verward aan waardoor ze lachen. 'Alle grappen die we hebben opgeschreven' zegt Lee. 'En ergens zit er nog iets in' zegt George. Ik begin te zoeken en vind dan een ketting. Het is een zilveren medaillon en als ik het open zie je aan de ene kant een foto van ons vier, het is een dreuzel foto, die niet beweegt. aan de andere kant staat er iets in gegraveerd. Joke Queen. Ik lach en spring dan op de jongens en knuffel ze alle drie tegelijk. 'Dank je' lach ik. 'Laten we nu maar gaan eten' lacht George. 'Wacht, ik ga eerst mijn doos wegzetten' zeg ik en ik hol naar mijn kamer, zet de doos onder mijn bed, doe mijn ketting aan en kijk in de spiegel. Mijn blauwe ogen staan vol met plezier en ik ren terug naar beneden. In de grote zaal genieten we van het Halloween feestmaal. 'En nu steel ik Audrey' zegt Fred en hij pakt mijn hand en trekt me mee naar buiten. 'Zeventien' fluistert Fred verleidelijk met zijn flirterige-grijns waardoor mijn hart nog steeds harder bonst. 'Ik ben volwassen' zeg ik grijnzend. 'Jij wordt nooit volwassen' zegt hij en hij trekt me tegen zich aan en kust me vol passie. 'Kom mee' zegt hij en hij trekt me nog eens mee aan mijn hand. Hij trekt me mee naar het Krijsende Krot en daar haalt hij een doosje te voorschijn. 'Gelukkige verjaardag babe' zegt hij en ik open het doosje en zie een ring. Op de binnenkant staan 2 woorden: Mischief Managed. Ik grijns naar mijn grijnzende vriendje en kus hem nog eens. Hij slaagt zijn armen om mijn heupen en gaat langzaam naar mijn kont. Ik spring omhoog en slaag mijn benen om zijn middel. Ik verpest zijn haar met mijn handen en voor de eerste keer heeft hij er niks tegen. Hij gaat naar mijn nek waar hij ook begint met kusjes te geven. Ik laat een genietende kreun horen waardoor hij tegen mijn nek grijnst. Hij loopt naar het bed en laat me er zachtjes op vallen waarna hij boven me komt hangen met speelse ogen. Ik grijns ook en kus hem. Ik trek aan de onder kant van zijn t-shirt die hij meteen uitdoet. 'En jij wou geen seks op je verjaardag' grijnst hij zachtjes. 

Don't let goWhere stories live. Discover now