"Öpüşmüş Oluyoruz."

136K 4.2K 240
                                    

(Baran 👆👆👆)

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

(Baran 👆👆👆)

Sitenin havuzuna doğru yol aldığım da derin bir nefes aldım.Sabah güneşi yavaşça tepeye vurmaya devam ederken bir kez daha yaz havasını derince içime çektim.

İşte huzur..

Kendi evimizin havuzunda her gün neredeyse düzenli olarak yüzerdim.Ve bu rezidans apartmanlarının toplandığı sitede havuzun olması işime gelmişti.Yüzmeyi severdim.Küçüklüğümden beridir suyla oynamaya bayılırdım.Ve şimdiki zamanım da bile devam eden bir şeydi.

En son evden çıktığımda Baran hayvanca uyuyordu.Bu da işime gelen faktörlerden birisiydi.

Üstümdeki beyaz uzun elbiseyi çıkarıp siyah bikinilerimle kaldığımda saçımda bağlı olan tokayı çıkarıp iyice dağıttım iki yana sallayarak.Herhangi bir şezlonga eşyalarımı bırakıp büyük havuza doğru ilerledim.2 tane bayan vardı az ötemde.Bana bir kaç dakika boyunca baktıktan sonra önlerine dönerken havuzda yüzen var mı diye etrafına bakındım.Vardı yine işte bir kaç tane.

Havuz soğuk mu diye ayak parmaklarımın ucunu soktum ilk.Normal derece de çıkarken havuza inen merdivenleri inmek yerine direkt balıklama atladım hemen.Mavi derinliklerin içinde huzuru bulmuş gibi devam ettim gözlerim açık bir şekilde yüzmeye.Her kurbağalama yüzüşümde bacaklarımın ve kollarımın ne kadar da eform sarfettiğini hissedebiliyordum.

Suyun yüzeyine çıktığımda yarım yamalak verdiğim nefesimi tamamen dışarıya verip ıslak saçlarımı geriye doğru attım ellerimle.Kulaç atarak yüzme işlememi devam ettirdiğimde,Kafamı sert bir şeye çarpmamla acı içinde doğruldum.

Bu ne be taşa mı çarptım!

''B-ben çok özür dilerim çok pardon'' dedim önümdeki kişiye.Suyun içinde yarım yamalak gördüğüm bedeni çok iri görünüyordu.Kafa kafaya toslanmıştık sanırım.Karşımda direkt onu görünce.

Pardon Bayım!! (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin