"Gel Bi Öpem!"

105K 3.6K 329
                                    

(Yukarıdaki Baran Bolat)

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

(Yukarıdaki Baran Bolat)

iyi okumalar...

''İki saattir ne konuştuğunu sorsam fena olmaz herhalde ha?'' kolunun birini arkama atınca kızlardan yükselen bir kıkırdama sesine gözlerimi devirdim.''Babamla lafladık biraz.Hem sanane ya allah allah benim ne konuştuğumdan?'' suratını aniden astığında kendimi gülmemek için zor tuttum.Sonradan bacağına vurup "Şaka la şaka. Asma suratını." somurtunca çirkin oluyordu çünkü.

O sırada da içeriden gözüken annem bana seslenince Baran'nın yanından kalkmak zorunda kalmıştım.Bahçeden çıkıp eve girdiğimde annem koluma girmişti.

"Kuşlar bana bir şeyler fısıldadı Maral."

"Kuş mu hah anne kuşlar fısıldamaz ki.Daha doğrusu konuşmazlar yani öterler böyle-"

cümlem yarıda kesildiği anda annem kolumu çimdirmişti."Üf Maral.Yine yapıyorsun valla salaklığını.Bana bak sana bir şeyler göstereceğim gel." bunu demesi üzerine kaşlarımı havalandırdım."İyi aman.Göster hadi."

Birlikte benim odama çıktık. Ne özlemiştim be.Ağladığımda güldüğümde salyalarımı akıttığım yatağım her zaman ki gibi yerindeydi.Hele dolabım.Bu zamana kadar kaç kıyafetimi taşıdı yılmadan.Makyaj aynamı da unutmamak gerekir tabi.Beni bu zamana kadar hep güzel gösteren de oydu yani.

"Eee.." dedim yatağımın üzerine oturarak."Ne göstereceksin bana?"

Pardon Bayım!! (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin