"Hristiyan Bozuntusu!"

75.6K 2.6K 467
                                    

Bir çok aksilik oldu ve wattpad'im kafayı yedi

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


Bir çok aksilik oldu ve wattpad'im kafayı yedi.Yazıp kaydettiğim yazılarım defalarca silindi.Bu yüzden sinir oldum ve telefonumu yere fırlatıp kırdım sjsj.Ama bilgisayardan yine sizlerle birlikteyim şimdi..

İyi okumalağğrrr

''Sude! Maral nerde,kızım iyi mi?''

''Sakin ol Derya teyze.İçeri de uyuyor.''

Kulağıma ulaşan sesler ile birlikte baş ağrım ikiye katlanırken,gözlerimi kırpıştırarak açtım.Perdenin arasından vuran tam da gözümün ortasına denk gelen güneş ışınlarının arasında gözüken küçük toz taneciklerine baktıktan sonra inleyerek yataktan doğruldum.

Sırtımı yatağın bağlantısından kopardığım anda kapı gürültüyle açıldı ve annem telaşlı bir ifadeye bürünerek odaya daldı.Bense hiç bir şey olmamış gibi uyku mahrumu gözlerimi ovdum ve üzerimdeki pikeyi hayvanca teptim.

''Ah Maral,kızım sen bizi deli etmek için mi yaratıldın? bu ne hal.Aramıyorsun sormuyorsun.Olaylardan bile bi haberiz kızım biz.'' çantasını ve kabanını çıkarıp Sudenin eline tutuşturunca bana doğru yaklaşıp baş ucuma oturdu.

"Çok zayıf görünüyorsun.Sude hiç bir şey yemek istemediğini falan yakınıp durdu.Sigaraya da başlamışsın."

"Bunları o mu söyledi?"

"Evet."

"İspiyoncu"

"Maral!"

Derin bir nefes aldım.Bıkmıştım.Gerçekten birilerine laf anlatmaktan kendimi bu şeylerden dolayı yormaktan da yorulmuştum.

Gözlerimi devirip kendimi yeniden yatağa bıraktım ve gözlerimi kapadım.

Hiç bir şey düşünmek istemiyordum.

"Dün sarhoş sarhoş bir adama asılmışsın.Bunlar ne demek oluyor Maral? Kafayı bulana kadar nasıl içtin sen?"

Pardon Bayım!! (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin