"Sen geceme gündüz oldun"

79.2K 2.5K 242
                                    

Yukarıdaki çalışmayı yapan @UnicornxT ' te çok teşekkür ederim

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Yukarıdaki çalışmayı yapan @UnicornxT ' te çok teşekkür ederim.Abi Ellerine sağlık gerçek gibi olmuş dölfçjsiısmşişsmçshj

Güzel güzel...

Hadi iyi okumalar..

''Annen beni sevmiyo Baran.Gidicez onlara yine suratı bir karış.'' gerçi bende onu sevmiyordum ama olsun. Sonuçta Baran'nın zoruyla gidiyordum.

Ben onu kırar mıyım hiç?

Cevap vermeyip gülümseyince gözleriyle yarı çıplak bedenimi süzdü.Bu bakışı hoşuma gitti ve koşar adımlarla ona ilerleyerek kucağına atladım ve sonra onu yatağa düşürdüm.

Bir kahkaha atıp üstümdeki yerini aldığında yüzüme düşmüş saç perçellerimi arkaya atıp dudaklarıma kısa bir öpücük bıraktı. ''Annem seni seviyor Maral.Sadece onun kişiliği böyle.'' içimden her ne kadar 'tabi tabi mutlaka öyledir' desem de belli etmedim ve ellerimle yüzünü kavradım.

''Ya oturalım evde.İçelim sabaha kadar kafamız olsun galaksi.Ne gerek var şimdi annen falan.''

''Maral bebeğim sana söz veriyorum fazla oturmayacağız tamam ? Çağırdılar şimdi ayıp olmaz sence?" dediğini uzunca bir süre düşünsem de hala daha kararsızdım.Ama gidecektik.Başka yolu yoktu.Hem sandığımdan da soğuk davranmazdı bana belki ha?

"Peki" dediğimde alnıma bir öpücük kondurup "Beni kırmayacağını biliyordum" dedi.Üstümden kalktığı an gülümsedim ve dolabın karşısına geçtim.

Üstüme uygun bir şeyler giyip her ihtimal geceye kalabiliriz diye üstüme siyah bir hırka aldım.

Sabahları o kadar olmasa da akşamları gerçekten soğuk oluyordu.Saçlarımı ikiye ayırıp ördüm ve yanaklarıma hafif bir allık sürdüm.

Pardon Bayım!! (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin