"Sanırım aşığım"

148K 3.2K 337
                                    

Ten uyumu

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


Ten uyumu..Varlığına koşulsuzca inanılması gereken bir olguydu.İki tenin birbirine sürtüş anında çıkan kıvılcım gibiydi bu olgu.

O gece ilk defa birisiyle birlikte olmak bilmiyorum hala daha inanılmayacak bir sebepti.Şu an çıplak vücudumu beyaz pikenin içine saklayabildiğim kadar sakladım.Dün gece ben ben değildim.

Yataktan sarkan bacağımı yeniden pikenin altına soktuğumda arkama dönmeye bile utanıyordum.Noldu dün geceki kıza Maral?

Omzumun üstünden bana arkasına dönük olan geniş sırta baktığımda yanaklarımı şişirdim.Kalkacak hali kendimde bulabiliyor muydum bilmiyorum.

Üzerimdeki örtüyü yavaştan kaldırdığımda beyaz çarşafın tamamen kırmızı bir lekeyle kapıldığını görmemle yüzümü ağlamaklı bir şekilde buruşturdum.

Resmen bozmuştu bu herif beni!

Ama kendin kaşından Maral..

Ama yine de güzeldi.

Güzel demek yanında az kalırdı.

Ölecektim be ölecek!

Duş almazsam eğer kendime geleceğimi pek zannetmiyordum.

O yüzden yavaşça yatakta doğruldum ve ayağa kalktım.Kasıklarımdaki acı katlanabilir gibi değildi.Resmen oramın yerinden çıktığını hissetmiştim.

Elimi belime yerleştirip yavaş adımlarımla banyoya vardım.Kapıyı kapatıp küvetin içine girdikten sonra musluğu açıp suyun ısınmasını bekledim.

İlk önce o kan lekesinden arınıp sonra saçlarımı bir güzel yıkayınca vücudumu da özenlice temizleyip çıktım.

Banyoda fazla kalmayı sevmezdim.

Bornozumu üzerime geçirip ıslak saçlarıma da bir havlu sardım ve odaya geri döndüm.

Bir adet gözlerini bana dikmiş Baran'ı görünce yüreğim ağzıma gelmişti.

Hangi ara uyanmıştı bu!?

Yarı oturur bir pozisyona gelince dağılmış saçlarını parmaklarının arasından geçirip ağzını bir karış açarak esneyince bana baktı.''Ne ara uyandın sen?" sesi aksine sert çıkmıştı.İnanmasam sabahları huysuz olduğunu söylerdim.

"Uyandım işte bi sakıncası mı var Baran?"

Ayağa kalktığı anda gözlerimi kapatacaktım ki altında baksırının olduğunu görmemle derin bir nefes aldım.Dün gece vücudunun her santimini görmüş ben neden şimdi gözler kapanıyor ki?

Ona bakmadan dolaba yöneldim ve kıyafet çıkardım kendime.Kapağı kapatacağım sırada elini elimin üstüne koyup durdurdu ve dibime kadar girdi.

Henüz uyku mahrumu gözlerine baktığımda kalp ritimlerimin bozulduğunu hissettim ve kalbimin hızlanmasıyla da heyecanlanmaya başlamıştım.

Pardon Bayım!! (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin