''En Büyük Hediye''

64.7K 2.1K 318
                                    

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

İlk defa neden mutlu olduğumun bir nedeni vardı

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


İlk defa neden mutlu olduğumun bir nedeni vardı.İnsan bazen nedensiz yere de mutlu olabilirdi ama ben öyle değildim. Benim bir nedenim olması gerekiyordu.

Kalbimi turlayan kelebeklerim o kadar fazlaydı ki,şu an durumumuzu en iyi izah eden kelimeyi bulamıyordum bile.

Baran'nın bebeğini karnımda taşımaktan gurur duyuyordum sadece,bu kadardı...

Gözlerime öyle parıldayan bakışlarla bakıyor ki,avuçlarımı yanaklarıma gömüp ona gülümsemekten başka bir şey yapmıyorum.

"Biliyor musun Maral? Bana hayatımda en iyi hediyelerden birisini verdin şu an.Farkında bile değilsin.." başını iki yana sallayıp hala daha inanamayan bakışlarla arkasına yaslandı.Bu gerçekten bana da büyük bir sürpriz aynı zamanda da büyük bir hediye olmuştu.Bu kadar kısa ve çabuk sürede hamile kaldığımı öğrenmek,inanılır gibi değildi.

"B-ben gerçekten ne diyeceğimi bilemiyorum.Hani o seninle ilişki anında olduğumuz gece var ya.." elimi enseme götürdüğümde dudaklarındaki hınzır gülüşü fark eder etmez utanıp önüme bakıp cümleme devam ettim."İşte o gece karnımda gördüğün iz meğersem gebe olduğumun işaretiymiş."

"Tahmin etmeliydim.." dedi o da.Gözlerimi ona diktiğimde bazı karışık duygular hissetmeye başladım içimde.Böyle bir durumla karşılacağımı bilemedim.Gerçekten, Baranla o kadar cinsel ilişkiye girmeme rağmen işin bu tarafını hiç düşünmemiştim.

Onu o kadar çok seviyorum ki,kafamda beslediğim saçma düşüncelerimi resmen bi anda yok etmişti.Kabul etmez,aldırmamı ister diye düşünmüştüm.Olmaz ya olurdu yine de.

Yemekten sonra yatak odasına girerek sebepsiz yere birbirimizi uzunca bir süre sıkıca sarılırken bulmuştuk.Sonrasında üstümdekileri kendisi çıkarmış beni yarı çıplak yatağa yatırarak karnımın üzerine başını koyup yatmıştı.

Bu  pozisyonunun verdiği heyecan ve mutlulukla sırtımı iyice arkamdaki yastığa doğru yükünü verdim ve parmaklarımı Baran'nın saçlarında gezdirmeye başladım.Saçlarını seviyordum.Öyle yumuşak ve güzel kokuyorlardı ki,insanın burnunu oraya gömüp saatlerce uyuyası geliyordu.

Pardon Bayım!! (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin