"Bir nevi İntihar+18"

134K 2.8K 818
                                    

(Maral ve davetteki 👆👆kombini 😉😉)

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

(Maral ve davetteki 👆👆kombini 😉😉)

Ulan dedim kendi kendime niye 100 yorum yazdın! 1000 olacaktı o!

Sjsjsj sınırı gectik tamam

İyi okumalar.

Arabadan inerken bacağımdaki derin yırtmacı kontrol edip dikkat etmiştim. Üzerimdeki bu şeyde fazla dekolteli ve derin bir yırtmacı vardı.

Sude sağolsun..

Sıkıca toplanmış saçlarımı omzuma atarken kapımı açan şoför tekrar arabaya yönelince hemen arkamda bulunan yeni bir araba daha durdu ve içinden havalı bir şekilde o çıkmıştı..

Baran..

Günlerdir hasret kaldığım o surat.Sakalları,vücudu fiziği her şeyi..

Derin bir nefes aldım ve gözlerimi kırpıştırdım.Kalbim her zamanki gibi yerinden fırlayacakmış gibi atarken,birde göz göze gelmemizle birlikte bende kayışlar kopmuştu.

Vücuduna tam oturan koyu takım elbisesi bu güne özel olarak hazırlanmış gibi duruyordu.O kadar yakışıklı ve güzel olmuştu ki,resmen müzede itinayla sergilenmesi gereken bir heykel gibiydi.

Bu herif Yunan tanrısı gibi bir şeydi.

Bana doğru yaklaşırken gözlerindeki o anlam verdiğim ifadeye iç geçirdim.Özlemişti.Bende..

Birden ışıklar bütün üzerimizi aydınlattı ve Baran elini elimle birleştirdi.Parmaklarını parmaklarımın arasından öyle bir geçirmişti ki o an nefes alamadım.Yanımdaydı ve şehir böyle bir efsane görmemişti...

Maral!

Gülümse!

''Nerede hani o senin biricik sözlün?'' kameralara çaktırmamaya çalışarak bir kaç poz verip gülümsedim. Bu kadar belli etmemeliydim ona hala daha kırgındım belli.

Kulağıma eğildi ve bir öpücük bıraktı.''Seni ararken kendimi kaybetmekten yoruldum.Bende onu kovdum.'' deyiverince burnunu saçlarıma sürttü.''Öyle özlemişim ki seni,gelmeyeceksin diye çok korktum.''

Elini bırakıp ayrıldım hemen ondan.Sözleri bir an içimi acıttı.Bu kadar çabuk kanmamalıyım ona dedim bi an ama yapamadım.Sanırım bazı şeyleri gerçekten beceremiyordum.

Temiz havayı ciğerlerime çekip derin bir nefes aldım yine.Evliliğimizle ilgili bir kaç soru geldiğinde yanıtsız kalmıştım.Baran bana iyice yaklaşıp tekrar elini belime koymasıyla soruları kısa ve öz bir şekilde cevaplamıştı.

Pardon Bayım!! (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin