''Kalp Yangını.''

37.3K 1.5K 206
                                    

Merhabalar efenim

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Merhabalar efenim...

Bu sefer medyaya bir bölüm şarkısı bıraktım. -Pham-Movements (feat.Yung Fusion) dinleyin :)))

İyi okumalar... 



***

Çekingen tavırlarımla küvetten çıktığımda,ıslak vücuduma havlumu sarıp kilitlediğim banyo kapısını açıp dışarıya çıktım. 

Yabancısı olduğum bu otel odası neredeyse kral dairesi gibiydi. Etrafı incelerken,sırtı devasa büyük şehre doğru açılan cama dönük olan Baran hararetli bir şekilde telefonunda İngilizce konuşuyordu. 

Gömleğinin altındaki o iri büyük sırtı her defasında geriliyor oluşu beni üzse de parmaklarını saçlarına daldırıp sakin kalmasını önlemesi,içimi bir hayli rahatlatıyordu.

Konu işse,Baran için gerisi teferruattı. 

Parmaklarımın ucunda yürüyerek dolabın karşısına geçtim ve henüz daha kıyafetlerimizi yeni  yerleştirdiğim gardırobu açtım. İçine şöyle bir göz atarken yanımda getirdiğim çokta kısa olmayan bir kot şort ve kısa kollu çıkartıp yatağın üzerine attım. Baran'a arkam dönük bir şekilde üzerimdeki havluyu sıyırıp ayaklarımın ucunda bittiğinde bir küfür savurup telefonu kapatmasıyla bana döndü. 

Aynadaki yansımada gözlerimiz buluştuğunda Baran vücudumu süzdü. Üsten iki düğmesini açıp bana yaklaştığında ise nefes alış-verişlerim düzensizleşti. 

Kollarını arkamdan ince bedenime dolayıp sanki iç organlarına sokacakmış gibi sarılıp,burnunu ıslak saçlarımın arasına gömdü ve gözlerini kapattı. 

Kalbim yerinden çıkacakmış gibi atarken bacaklarımı birbirine bastırdım. Onunla böylesine yakın olmak,sıcaklığını hissetmek o kadar cezbediciydi ki, Sanırım başka bir alemdeydim.. 

Gülümseyip gözlerimi kapattım.Burnu saçlarımdan yavaşça enseme kayarken, arsızlık yapıp elimi kalçasına koyarak kendime bastırdım.. 

Sırf,her şey onun yüzündendi. 

İstenmeyen bir ses aramızı bozmaya yettiğinde Baran "Hay sikeyim!" diye boğukça mırıldanarak benden ayrıldı.

Arkamda bir boşluk oluşurken,olağanca hızlı davranıp iç çamaşırlarımı üzerime giydim. 

Baran,Borayla sinirli bir şekilde konuşup yüzümü ara sıra güldürmemi sağlayan küfürlerinden sonra telefonu kapatırken çoktan giyinmiştim.

Saçlarımı  kurulamış,özenle tarayıp salık bırakmıştım.

Ayağıma spor ayakkabılarımı giydikten sonra Baran'nın uzattığı elini tuttum.

Otel odasından çıkarken elimi sıkıca tutuyordu. Bir yandan kolundaki saatine bakıp "Açım!" derken üstten beni süzmeyi de unutmuyordu.

Otelin arka kısmına açılan büyük restoran'a doğru ilerlerken önüme bakıyordum.Söz konusu yanımda Baran varsa etrafıma bakınıp'da erkeklerin ilgi odağı olmak imkansızdı. 

Pardon Bayım!! (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin