"Beni Seviyor musun?"

134K 3.8K 922
                                    

Bölüm şarkısı Kehlani-Gangsta (from suicide squad ;))

Dinlemeyi unutmayın ;)

İyi okumalar..

Kelebeklerim meşhurdur benim. Kimisi rengarenk kimisi kapkara,zifiri karanlık.Renkli olanlar sevindiğim de kalbimin içinde uçuşurlar karanlık olanlar ise ağladığım da konmak için yer ararlar.Çünkü ben her ne kadar ağlamaktan yorulmuşsam onlar da uçmaktan yorulurlar.Saçma olucak ama ben olmayan kelebeklerimle can bulduğumu hissediyorum.Olmayan diyorum.Sadece insanlara göre olmayan.Ama benim için gerçekler...

Mesela şu an karmakarışığım.Mutlu muyum belirsizim yani.Çünkü şu anda Ölsem  de cennette de senin yüzünü izlesem dediğim bir adet uyuyan adam vardı karşımda.

O an dokunmak istedim yüzüne. Sakallarına.Dışarıdan görüldüğünde o kadar sertti ki,ama şu an sanki annesinin kucağında uyuya kalmış masum bir bebek gibiydi.Dün gece ona sarılarak uyumuştum evet.Ama bir baba şefkati gibi saçlarımı okşayıp sarılmıştı bana.İşte o an...Rengarenk uçuşan kelebeklerim canlanıvermişti.Mutlu olmuştum.Hic daha o kadar rahat uyuduğumu hatırlamıyorum belki de.

Ama bi yandan da utanıyorum.Henüz daha evlenmediğim bi adamla sarmaş dolaş.Gerçi fesat anlaşılacak bir şey yoktu ortada.Sadece..öyle bir tedirginlik uğradı bedenimi.

Muhteşem ötesi sakallarını izlemeyi bırakıp en önemli yerine geldim.Vücuduna..

Kesinlikle spor yapıyordu.Vücut geliştirme olarak.Ölsem de böyle bir şey göremem ben.Kafasını ve bacaklarını kes,gövdesini müzeye sok.Gelen geçen hayran kalsın.Hoş bakacakları yerde karşılarında beni bulurlar ya.Neyse..Lafın gelişi söyledim sayın.

Yavaşça kıpırdanınca gözlerimi kapattım.Sonuçta uyuyorum ben (!)

Sırtımdaki eli belime doğru kaydı.Kaydı..ve kaydı.Sonra birden elini bluzumun içine sokunca çıplak tenim sanki karımcalandı gibi bir şey oldu.

Of ölüyorum.

Biri bizi kurtarsın şu durumdan.

Sıcak bastı.

Kapının sesi birden yukarıya kadar gür bir şekilde duyuldu.Bu şekilde bende dahil Baranla birlikte yatakta zıplamıştık.Aslında iyime gelmişti.Kötü bir durumdan kurtulmuştum."Kim lan bu sabah sabah.Bi uyutmadılar.Sikerim böyle işi!" sakin kalamayan Baran yataktan fırlayıp kalktı."Ben bakarım" diye ayağa kalkmıştım ki eliyle geriye yatmam için işaret etti."Kal burda üstün başın uygun değil." cevap vermeme bile izin vermeyip yatak odasından çıktı.

Maalesef evet.

Neden evet dedim bilmiyorum işte.

Ayağa kalktım.Altımda bulunan çokta kısa olmayan şortu çıkarıp neredeyse yerde teptim.Sonra üzerimde bulunan tazmanya canavar figürlü bluzu de çıkarıp şortumla birlikte hepsini ayağımla boş bir yere ittirdim.

Ruh halim budur.

Dağınık ve umursamaz.

Öylece iç çamaşırlarımla birlikte lavaboya girip yüzümü falan yıkadım.Sonra yeniden yatak odasına geçip üzerime daha uygun bir şeyler giyip saçlarımı güzelcene topladım ve adımlarımı aşağıya yönelttim.

Tanımadığım bi adam sesi...Ve konuşmaları..

Salona girdiğim anda daha önceden gördüğüm Dorukla karşılaştım.Ve yanında oturan tanımadığım karizmatik bir adam...

Pardon Bayım!! (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin