"Hissizleşen Acı"

44.4K 1.8K 232
                                    

Bora'nın ağzından

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Bora'nın ağzından...

İyi okumalar...

"Kızım bi çekil ayağımın altından! Gideceğim diyorum!"

"Ama nereye?" önüme geçip ellerini beline koydu.

Sude hala daha önümden çekilmezken bu gidişle Baran'la buluşmam biraz zor gibi olacaktı.

Acelem yoktu,eve erken gelmiştim.

"Anlattım ya sana durumu Sude."

En son ondan ayrılmadan önce Maral'a giderken ona beni aramasını arkasından bağıra bağıra söylemiştim.Ama yine de dediğimi yapmamış kendini bana arattırmıştı.

Son günlerde bana olan  inatlığı ve dik başlılığı ne olacaktı bilmiyorum.

Bu durumu yeni fark edip ceketimi en sonda koltuğun üzerine fırlattım."Bir dakika ya?" bir adım ona doğru yaklaştım.Geri adım atıp benden uzaklaşmasıyla tek kolumla belini kavrayıp kendime çektim."Neler oluyor sana  böyle?"

Bana bi yamuğu dokunursa onu geberteceğimi defalarca söylemiş olmalıyım.

"Sadece,o kadınla konuşmanı istemiyorum" dedi ellerini gömleğimin yakalarına koyup gözlerini boynuma sabitlerken.

Ne yani,bunun için bu kadar surat yapıyor soğuk davranıyordu.

"Sude.İnan bana o kadın benim gözümde sadece bir elemandan ibaret.Gerçekten. Hem ben benim hayatımda sadece sen varsın sanıyordum. Niye böyle saçma düşüncelerle kafanı dolduruyorsun?"

"Öyle ama bilmiyorum işte.Sakın burada yanlış anlama.Ben sana güveniyorum ama o kadına güvenmiyorum.Her daim dibinde."

  

Başını ellerimin arasına alıp dudaklarını şefkatle öpmeye başladım ona daha da güven verircesine. Sude gerçekten sevgisini başkasıyla paylaşamayacak kadar zeki ve kıskanç birisiydi. Onun bu hallerini gördükçe içim gidiyor,sanki ona yeniden defalarca aşık olduğumu hissediyor gibi oluyorum.

Bir kadın gerçekten seviyorsa,sevdiği adamı elbet kıskanacaktı. 

Dudaklarımı ondan ayırdığımda alnımı alnına yaslayıp gözlerim kapalı bir şekilde hızlanan nefeslerini dinledim. Öyle tatlı ve masumdu ki,

Onu karşıma çıkaran Allah'a binlerce kez teşekkür ediyordum. 

Dudaklarının etkisinden yeni çıkmış olacağım ki gözlerimi yavaşça açıp koyu kahvelere baktım.''Geç gelirsem lütfen uyu olur mu? gerçi o Jiyan denen herifi Baran halleder bu yüzden pek geç kalmam.Belki gecenin ilerleyen zamanın da bir şeyler yaparız.'' çapkın bir şekilde göz kırpıp ellerimi yavaşça ondan çektiğimde o inci gibi dizilen mucizevi dişlerini göstererek ''Bekliyor olacağım Bora. Üstümde sadece iç çamaşırlarımla...''  dediğinde gözlerimi kapatıp açtım.O hali gözlerimin önünde canlansa da  zoraki yutkunup ''Bence çıplak bekle.Daha iyi olur.'' diye dalga geçtim.

Pardon Bayım!! (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin