Chapter 10.

10.4K 319 22
                                    

~Idući dan~

Noć se polahko spuštala dok sam nervozno kopala po ormaru u potrazi na nekom sexy haljinicom sa kojom ću moći otići u najpoznatiji klub u Londonu. Nije da u ormaru nisam imala gomilu takvih ali jednostavno mi ništa nije odgovaralo. Ipak je to jedan od najpopularnijih klubova u gradu i moram se pokazati. Mogu samo zamisliti kakve face tamo dolaze.

Moji prsti su dodirivali neki glatki crni materijal kada sam taj odjevni predmet izvukla iz gomile nabacane odjeće.

"Sranje!" Rekla sam kada sam shvatila da je to Tinina haljinica koju mi je nekada davno posudila i ja joj je nikada nisam vratila. Mislim da je čak i zaboravila na nju. Možda joj neće smetati i ako je večeras posudim.

"Steph vidi šta sam našla!" Rekla sam djetinjastim glasom prema zamišljenoj djevojci koja je sjedila na mom krevetu i nešto tapkala po osjetljivom ekranu njenog mobitela. Podigla je svoj pogled prema crnoj haljinici koju sam držala u svojoj ruci kada su se njene oči otvorile u šoku.

"Liss u nevolji si.. Pa to je Tinina najdraža haljina koju joj nikada nisi vratila!"

"Mislim da je već zaboravila na nju!" Rekla sam te se okrenula prema velikom ogledalu prislanjajući crni glatki materijal uz svoje tijelo kako bi se uvjerila da je to savršena haljina za večeras. Bez puno razmišljanja mogu reći da je savršena jer kada se meni nešto svidi na prvi pogled onda tu definitivno nema greške.

"Prije ili kasnije će se sjetiti!" Iako nisam gledala u Steph mogla sam osjetiti mali zlobni smiješak na njenom licu koji inače nije predastavljao ništa dobro.

"Neće ako joj ti ne kažeš!" Sad sam se i ja malo zlobno nasmijala nadajući se da će me shvatiti ozbiljno. Ali razigrana i uvijek optimistična Steph se samo nasmijala i plazila mi jezik. Bože koje sam ja dijete pozvala sa sobom u noćni klub. Užasno mi je krivo bilo kada mi je Tina rekla da ne može doći sa nama večeras jer ima neke obaveze ali jednostavno nisam mogla sama otići u nepoznati noćni klub pa sam morala pristati da idem sa Steph koja će imam osjećaj večeras biti gora i od mene.

~Kasinje te noći~

Crna uska haljina koja je izražavala svaku moju oblinu je jedva  prekrivala najintimnija područja moga tjela što je  činilo da se osjećam malo neugodno dok sam sjedila za šankom i kupila poglede već pijanih muškaraca.Možda sam ipak pretjerala sa haljinom ali to sada nije bitno. Bitno je samo da se dobro zabavim. Moje drugo piće večeras je učinilo da se opustim i počnem pomjerati ramenima u ritmu muzie. Moj pogled je prelazio preko zagrijane gomile ljudi koja je plesala ili bolje rečeno skakala u ritmu glasnog baza koji se odbijao od zidove ovog dosta velikog kluba. Prislonula sam hladno piće svojim usnama otpijajući jedan gutljaj dok sam preko čaše gledala po prostoriji u potrazi za željenim parom. Vicky i David.Još ih niti jednom nisam primjetila i vjerovatno još nisu ni došli.

"Opet tražiš Davida i Vicky?!" Čula sam Steph kako se dere na moje uho dok u ruci drži neki bezalkoholni koktel. To je bio dobar izbor jer barem jedna od nas večeras treba ostati trijezna i osigurati nam prijevoz do kuće.

"Zato sam i došla ovdje!" Ležerno sam mahnula ramenim još jednom prešavši pogledom preko rasplesane gomile ljudi.

"A meni si rekla da se želiš zabaviti!" Čula sam kako se Steph ponovo dere nešto glasnije vjerojatno misleći da je ne čujem. Ona definitivno nije navikla na klubove baš kao ni ja i sve bi mi ovo izgledalo smiješno da nije bilo ovog alkohola u mojim venama čiji sam učinak već mogla osjetiti.

"Između ostalog!" Otpila sam još jedan gutljaj kada mi se pogled zaustavio na kraju ogromne prostorije gdje se nalazio još jedan sličan šank onome za kojim sam ja sjedila. No moju pažnju nije zaokupio dizajn dosta modernog šanka nego kovrđava kosa dosta visokog dečka čije su prelijepe zelene oči bile uprte pravo u mene.

TRY...Where stories live. Discover now