Chapter 40.

6.6K 284 13
                                    

Blago se ježim kada osjetim kako mi nešto glatko i mekano prolazi uz duž cijele ruke. Usne mi se izvijaju prema gore zbog golicajućeg osjećaja iako su mi oči još uvijek čvrsto spojene zbog slatkog sna. Meškoljim se i pokušavam pobjeći od toga što dodiruje moju ruku kako bi nastavila spavati ali ne mogu. I dalje me tjera da se naježim.

"Dobro jutro malena.."čujem poznati promukli glas odmah pored svog uha te blago skupljam obrve. Harry? Otkud on ovdje? Otvaram jedno oko pa zatim i drugo oko te se pokušavam  sa boka prevrnuti na leđa sudarajući se sa nečim što mi ne dozvoljava da se okrenem. Harry... Leži odmah iza mene pritisnut svojim tijelom uz moja leđa dok mu slobodna ruka i dalje prelazi preko moje. Okrećem glavu prema njemu a on mi se smiješi sa nekim pospanim smiješkom. I dalje nemam predstavu o tome gdje se nalazim niti otkud Harry u mom krevetu ali znam da on potpuno glol leži uz mene i pospano mi se smiješi sa nekom jutarnjim smiješkom dok mu kovrđe strše na sve strano i ne izgledaju sexy kao obično...ali bar je simpatičan... Samo se nadam da ima bokserice na sebi.

"Harry..." izgovaram hrapavim glasom i ne znam zašto ali se smiješim dok mi on sklanja pramen kose koji se nalzio preko mog lica...

"Prilično si slatka kada spavaš" rekao je te se pomjerio tako da sam se ja prevrnula na leđa a on se našao odmah iznad mene dok su me tetovaže sa njegovog tijela doslovno bole u oči. Tako je sexy... Tako lijep...zgodan... Zagrizla sam donju usnu kako bi prekrila smiješak te ga pogledala pravo u oči.

"Zašto si me onda probudio?" upitala sam te izvukla ruku ispod njega kako bi mu dodirnula lice. Čim sam prstom prešla preko njegovog obraza on se široko nasmijao tako da bi je prst propao u njegovu nepravilnu rupicu.

"Zar si mislila čitav dan prespavati?" skupio je blago svoje obrve dok mu osmijeh nije silazio sa lica. Izgleda tako lijepo dok me gleda odozgo i dok mu kovrđe padaju preko čela ka dole.

"Pa ne bih se bunila.." i ja sam se smiješila a on je promprmlja nešto što nisam uspjela čuti te prislonuo usne na moje počevši ih blago i ježno sisati a zatim sve strastvenije dok nisam uspjela osjetiti njegov jezik u svojim ustima. Prebacila sam ruke na njegova štiroka gola ramena te počela prelaziti preko njih sve dok nisam došla do njegove kose u koju sam uvukla ruke te ga povukla još više prema sebi.  Zastenjao je zbog moje male geste u moja usta te jednom rukom počeo skidati smeđu deku sa mene. Znam da sa sam ispod te deke samo u donjem rublju ali me nije briga. Jednostavno uživam u ovom trenutku. Uživam u njegovim usnama te ruci koja prelazi cijelom dužinom mog golog tijela zaustavljajući se na mojim grudima. Blago mi masira grudi da ja počinjem ubrzano disati te stenjazti dok on odvaja usne od mojih kako bi nam dozvolio da uzmemo malo zraka..

"Tako si zgodna malena...." zadihano govori dok me njegov dah prži po licu te na trenutak prelazi pogledom preko moga tijela a ja podižem glavu te ga ponovo počinjem ljubiti. Jednostavno me njegove usne izluđuju i sa svakim poljubcem žudim sve više i više za njim.  Njegova ruka me još jednom stiska za dojku te se podvlači pod moja leđa kako bi mi otkopčao grudnjak koji se u sekundi našao na podu pored kreveta. Osjećam kako se crvenim te me hladan znoj obljeva dok Harry zuri moje grudi sa kojima se i ne  mogu pohvalit baš nešto. Kada konačno prestaje sa gledanjem,cijelo svoje tijelo spušta na mene tako da mi izbija dah dok osjetim koliko je njegova koža vrela na spram moje i koliko se njegova pluča zapravo brzo spuštaju i podižu. Njegove divlje i vrele usne se počinju spuštati niz moju bradu do mog vrata. Osjećam kako mi grize kožu prije nego što se spušta još niže prema moji grudima. Izvijam vrat prema gore te gledam u zid iznad mene dok neprestano dišem i stid me je spustiti pogled jer imam osjećaj da sam crvena.

Osjećam Harryeve usne na mom stomaku kada njegova ruka poćinje blago povlačiti moje gačice prema dole. Ne bunim  se te podižem stražnjicu kako bi mu olakšala posao. Sve se odvija tako brzo i jednostavno me nije briga jer ga sad želim. Stvarno ga želim i mislim da se neću kajati za ovo.  Znam da ću sad izgubiti nevinost sa nekim neznancem...Zapravo on više nije neznanac za mene...Ja i on smo prešli dovolnjo da ovo uradimo...i ja mu vjerujem...

TRY...Where stories live. Discover now