Chapter 43.

6.1K 266 28
                                    

Osjećam njegov intenzivan miris u svojim nosnicama. Njegove usne masiraju moje toliko snažno i bolno da poželim vrištati od strasti koju osjećam u sebi ali ne uspijevam ni disati kako treba. Usne su mu toliko vrele i vlažne da počinjem padati u trans. Malu prostoriju u sekundi ispunjavju samo naši uzdasi i ubrzano disanje.Uzvračam poljubac i u sekundi osjetim njegov jezik koji se nemilosrdno i brzo bori sa mojim. Njegove usne se blago i zadovoljno izvijaju prema gore dok se još više spušta na moje tijelo tako da i kroz odječu osjetim vrelinu njegovog tijela. U sljedećem trenutku se odmiće od mene i bivam lišena njegovih usana. Nezadovoljno ispuštam uzdah te otvarama oči kada primjećujem kako brzim pokretom skida crnu majicu sa sebe tako da moje oči ostaju na milost i nemilost njegovog savršenog tijela prekrivenog dosta tvrdim mišičima i crnim tetovažama. Harry se ponovo spušta prema meni ali ovog puta počinje sati moj vrat dok je moj nos zabijen u njegovu bujnu kosu čiji me miris izluđuje.Koliko god željela sve ovo zaustaviti jer sam umorna ipak ne mogu tako da ruke prebacujem preko njedovih golih leđa gok se Harry spušta sve niže prema mojoj klučnoj kosti. Izvijam leđa u luk kada on podvalči ruku ispod moje majice tako da mi se tijelo potpuno spojilo sa njegovim.

Harry se ponovo podiže te hvata rubove moje majice i brzo je poteže prema gore. Ne bunim se te podižem ruke u zrak kako bi mu olakšala dok ostajem samo u crnom  grudnjku. Harryeve zelene oči doslovno prže moju kožu a ja ostajem zbunjena te zatvaram oči i osjetim kako mi obrazi gore. Ja sam totalno ne iskusna u ovome. Ne znam šta tream raditi niti na koji način ali samo znam da ovo želim. Sretna sam što ovu malu sobicu osvjetljava samo jedna svijeća tako da Harry ne može vidjeti moje obraze.

"Šta nije uredu malena?"  Harryev glas je i previše hrapav i sexy tako da se trzam na njegov glas te otvaram oči dok mi on prislanja svoj veliki dlan na obraz.

"Ništa.." šapučem te odmahujem glavom dok se smiješim. " Samo nastavi.." još tiše govorim te mu se približavam kako bih ponovo dotakla njegove usne. Ne želim mu priznati svoje neiskustvo. Ne želim kvariti trenutak.

"Napeta si ..M." šapuće mi na uho a ja provlačim ruke kroz njegovu kosu odmahujući glavoim.

"Nisam"

"Dođi...opustit ću te malo..." hrapavo se smije te se odmiće a ja ga zbunjeno gledam. Hvata me za ruku te ustaje sa kreveta tako da ona deka pada sa njega a ja se u sekundi zabijam u njegova prsa kada me Harry snažno poteže prema sebi,hvata za struk i okreće.

"Hej...šta radiš?" smijem se i hvatam ga oko vrata kako nebi pala iako znam da me nebi pustio.

"Plešem.." nasmiješeno odgovara dok me još više poteže prema sebi te počinje praviti korake naprijed-nazad u skučenom prostoru male sobice između dva kreveta nakon čega nas uz okret izvodi u nešto veći dnevni boravak gdje vatra predstava jedini izvor svjetlosti.

"Šta to plešeš?" glasno se smijem i stavljam glavu na njegovo rame dok on pomjera svoje duge noge na sve strane.

"Ono što me je danas naučila moja učiteljica..." još se više smijem a i on samnom.

"Pogrešno to radiš Harry..." govorim a on radi pokret koji smo danads najviše vježbali.

 Hvata me za jednu ruku te se odmiće od mene a onda me snažno povlači prema sebi tako da se ja par puta brzo okrećem oko svoje ose te leđima zabijam u njega. Okrećem glavu prema Harryu a on brzo prislanja svoje usne na moje i dalje ne puštajući moju ruku tako da se ne mogu okrenuti prema njemu.

"Ali ovo radim savršeno...zar ne?" šapuće mi u usta i smiješi se dok ja izvlačim ruku iz njegove te se okrečem prema njemu. Rukama obuhvatram njegove obraze te ga još čvršče ljubim,penjem se na prste dok njegove ruke lagano i zavodljivo šetaju peko mojih leđa te se zaustavlju na rubu sive trenerke. Polahko je povlači prema dole dok sam ja izgubljena u njegovim  izluđujučim poljubcima a trenerka sama nastavlja put sve do mojih članaka tako da ostajem u crnim gačicama istog dezena kao i moj grudnjak. Harry me snažno hvata za struk te u ritmu nepostojeće pjesme počine se pomjerati unazad. U sljedećem trenutku Harry se saginje te me hvata ta područje ispod stražnjice te podiže tako da ja obmotavam noge oko njegovog struka gdje se nalazi neodoljiva V linija koja završava ispod gume njegoih crnih bokserica koje vire ispod trenerke.Snažno me pribija uz zid a ja ispuštam mali jauk koji više zvuči kao uzdah a Harry se spušta do mog vrata pa niz ramena sve dok ne dolazi do naramenice mog grudnjaka. Par trenutaka okljeva ond je hvata zubima i povlači sa  mog ramena.

"Jesi li sigurna da ovo želiš?" Harry odjednom pita i gleda u mene a ja samo kimam glavom  jer nisam u stanju ništa da kažem. Nemam zraka.

"Jesi li djevica..." Harry ponovo pita ovog puta tiše a ja ponovo kimam glavom crvena u obrazima dok se njegove oči šire.

"Nikada nisi sa Davidom..." pita pa zastaje a onda me počinje snažno ljubiti odmuičući me sa zida te ponovo noseći prema sobi. Moj grudnjek u sekundi nestaje sa mene a Harry me snažno baca na krevet dok se on ponovo penje preko mene.

"Da li te je strah?" pita zadihano dok stenje u mom vratu a ja samo zatvaram oči i gutam knedlu.

"Samo budi nježan..okay?" pitam nekako isprekidano i osjećam kako mi adrenalin i nekakav čudan osjećaj kuljaju tijelom dok Harry prstima zahvaća moje gačice i polahko ih povlači sa mene. Nikada me niko nije dodirnuo na ovaj način. Ovo je totalno nešto novo za mene i koliko god uživala u ovom trenutku malo me je strah jer sam čula da prvi put boli. Sklapam oči i stavljam glavu na jastuk ne usuđujući se pogledati dole.

"Samo se opusti...a ja ću biti nježan koliko mogu.. okay?" pita te mi dlanom prelazi preko lica a ja gutam knedlu,otvaram oči i kimam glavom.

***

Ne znam koliko dugo samo tako ležali ali znam da sam se jako trznula i skoro vrisnula kada je neko zalupao na vrata. Brzo sa digla glavu i pogledala u Harry koji je čvrsto spavao. Lupanje se ponovo začulo a ja sam se stresla od nekog čudnog predosjećaja.

"Harry.." uspravila sam se te ga prodrmala po ramenu a on je umorno otvoruio oči kada se lupanje na vratima ponovilo. Naglo je ustao te protrljao oči a  ja sam povukla deku sa sobom te ustala sa kreveta ostavljući njega samog i golog u njemu.

"Harry pobogu ko bi to mogao biti...pa rekao si da niko ne zna gdje smo... " i previše uplašeno govorim a Harry ustaje te sa poda uzima svoje boxerice i oblači ih.

"Sigurno su neki lovci koji su zalutali u šumi...to se često dešava." govori smireno i pomalo pospano te izlazi iz sobe.

"Ostani tu riješit ću ovo.." govori a ja ga ne slušam te krečem za njim u dnevni boravak zamotana samo u smeđoj deki. Harry otvara vrata a ja se naginjem preko njegovog ramena kako bih vidjela koje na vratima. Ostajem šokitrana u sekundi te brzo stavljam ruku preko usta.

"Mama?" Harry glasno i zaprepašteno govori a u kuću ulazi i previše bijesan moj vlastiti otac,niska žena sa crnom kosom...pretpostavljam Harryeva mamam i glavom i bradom Ginny. Pobogu kako su nas našli.

Harry mi brzo prilazi te staje ispred mene kao bi me sakrio svojim tijelom ali ja svejdno stajem kraj njega osjećajući se sigurnijom kraj njega. Mozak mi uopšte ne radi. Šokirana? To je mala riječ. Upravo me je moj vlastii otac zatekao u kući sa potpuno golim Harryem i to nakon što sam imala svoj prvi put. Predpostavljham šta mu se u glavi dešava  pa brzo zatvaram oči. Oh Bože...

"Ti mala ....vodi Melissu u sobu..!" moj otac se dere iz pethih žila prema Ginny koja preplašeno poskače u mjestu te mi prilazi i me hvata za ruku i brzo poteže prema sobi. Izgleda da ni ona nije svjesna situacije. Prolazim pored mog grudnjaka i trenerke koja je bačena kraj kauča i skalapam oči dok se još jednom okrećem prema Harryu koji me zabrinuto gleda.

U sljedećem trenutku moj otac prilazi Harryu i iz sve snage ga udara šakom u lice tako da se njegovo lice okrenulo na drugu stranu suprotno od mene. Harryeva mama je na trenutak vrisnula te trčeći  prišla mom tati uhvativši ga za ruku.

"Nemoj Thomas molim te..." žena očajno goivori a ovaj joj trza ruku te je odbacuje od sebe. Oči mi se pune suzama dok me Ginny zatvara u sobicu u koju dopire prodoran glas mog oca iz dnevnog boravka.

"Znam svaki tvoj korak Harolde i znam šta namjeravaš" dere se i mislim da nikada nisam čula oca toliko ljutog "ali vjeruj mi...dok sam ja živ nećeš uspjeti. Vjeruj mi!"

#Emina notes:

E sad hoću komentare. Neki su se zalili na ovaj nastavak tako da sam morala ispravi i uskratiti nrke scene u ovom nastavku zbog mladih citatelja. Nadam se da vam se i dalje sviđa

Usput...pretite moju stranicu na fb tako da vam mogu javljati kada je nastavak. Link imate na mom wattpad profilu a vi koji ste na mobitelu,stranicu možete naći pod nazivom 'Emina autor'

Nastavak u srijedu :)

100 votes 20 komentara

luasm

xoxo

TRY...Where stories live. Discover now