ANUNȚ!

74 4 0
                                    

Salut! Poate că vă întrebați ce s-a întâmplat cu mine în ultima vreme sau de ce nu am mai publicat absolut nimic, așa că m-am gândit să vă dau un răspuns cât mai concret și sincer în rândurile ce urmează. Stați liniștiți, nu o să renunț în niciun fel la această carte!

Vara care tocmai a trecut a fost presărată cu tot felul de decizii în privința viitorului meu; la finalul clasei a XI-a, am realizat că ceea ce aveam eu în plan la momentul respectiv nu mi se potrivea mai deloc; nu simțeam vreo pasiune sau atracție față de acel subiect, așa că am decis să renunț și să încerc să găsesc domeniul potrivit mie. Am stat nopți întregi să cuget asupra a ceea ce vreau eu să urmez eu mai departe, până într-o dimineață, când răspunsul final a venit pur și simplu, fără prea multe eforturi: MEDICINĂ! Da, se pare că, până la urmă, aceasta este vocația mea, ca să zic așa. Iar acest aspect îmi ocupă cam tot timpul, din păcate.

De aceea, vă anunț, cu părere de rău, că următoarele capitole din romanul "Invaders" vor fi publicate mult mai rar decât de obicei. Sper să nu vă supărați și să nu renunțați la această carte. Eu o să fac tot posibilul să public cât de des voi putea! Așa că stay tuned și ne mai auzim!

Vlad Popescu

InvadersWhere stories live. Discover now