Capitolul 17

1.1K 99 2
                                    

Capitolul 17- Adevărul..

"Uneori, adevărul iese la suprafață și fără să fie căutat"

-Menandru

Deși petrecerea nu se terminase, Julianne nu a mai dorit să participe așa că a plecat în cameră. Caden a dorit să meargă cu ea, voia să scape de agitația aceea și să meargă cu iubita lui în cameră unde o poate îmbrățișa, săruta și atinge cât vrea, dar ea nu l-a lăsat. Oricât ar fi dorit și Julianne să fie strânsă la piept, sărutată și ocrotită în acel moment știa că nu poate fi atât de egoistă. Se vede în ochii Ameliei cât de fericită este să-l vadă pe Caden prin împrejurimi, iar Dustin chiar dacă nu o arată, și el este fericit, știe că fiul lui nu-l poate ierta după ceea ce i-a făcut, dar nici acele scuze pe care ar trebui să le spună, nu le va rosti. Orgoliul lui este mult prea puternic, ceva specific bărbaților Morgan.

De dimineață Julianne a găsit locul lui Caden gol. Un bilețel ce se afla pe noptieră a informat-o pe fată că de fapt, blondinul are treabă cu tatăl și frații lui. Era de așteptat. Sau poate că nu. Oricum, el și-a cerut deja scuze în acel bilet de câteva ori, iar fata nu avea să se supere din cauza acelui lucru.

Acum, razele puternice ale soarelui îi mângâie pielea albă a Juliannei. Blondina stă întinsă pe un șezlong la piscină, îmbrăcată doar într-un costum de baie împrumutat de la Nina de un negru intens, format din două piese, simplu. 

-De ce ai plecat aseară așa devreme, Julianne? îndrăznește Teresa să întrebe în timp ce Julianne tocmai își pune ochelarii de soare la ochi.

-Nu m-am simțit prea bine așa că am plecat în cameră. Nu am vrut să vă stric seara. explică blondina după care se ridică în fund.

-Nu ai fi stricat-o..o asigură Nina privind-o trist pe fata interogată. Oricum după ce ai plecat tu a fost plictisitor. continuă șatena după care ia o gură din limonada ei.

-Da, a trebuit să vorbim cu Catrina și Miriam.. zice și Teresa strâmbându-se urât.

-Cine sunt ele? întreabă Julianne încercând să treacă la alt subiect.

-Verișoarele primare ale băieților. îi răspunde Nina urmându-i exemplul Teresei.

-Așa de rele sunt? întreabă blondina cu un strop de amuzament în voce.

-O Doamne! De unde să încep?! întreabă Teresa revoltată și ușor frustrată. Cred că sunt cele mai superficiale femei pe care le-am întâlnit, se gândesc doar la moșteniri și bărbați bogați. Pe lângă faptul că se îmbracă țipător, mai au și niște voci pițigăiate care mă zgârie pe creier. Nu mai sunt atât de tinere și cred că ar fi totuși cazul să-și schimbe comportamentul adolescentin. termină femeia de vorbit după care ia o gură din limonada ei pentru a se răcori, amintirea celor două femei a făcut-o să-și iasă puțin din fire.

-Sună..rău. este tot ce spune Julianne după care se întinde la loc pe șezlong și încearcă să-și relaxeze întreg corpul.

-Ști..îmi place de tine Julianne. Nu credeam că Caden o să aleagă o fată așa..retrasă ca tine. spune Teresa ușor mai reținută acum. Nu mă înțelege greșit! sare repede să spună după ce îi vede chipul ușor încruntat al Juliannei. Ești frumoasă, drăguță și cu siguranță ai trecut prin destule, dar se observă perfect pe fața ta că ești nedumerită în legătură cu ceva. Ai dubii în legătură cu Caden?

-Nu.. spune fata în timp ce-și dă ochelarii jos de la ochi pentru a o privi mai bine pe Teresa. Nu are nici o legătură cu Caden. Sunt doar... începe să spună dar își pierde cuvintele.

Lângă tine pentru totdeaunaWhere stories live. Discover now