Capitolul 22

1.1K 94 18
                                    

Capitolul 22- Pierduți în abis

-Ești nebun?! vocea îngrozită a Juliannei încearcă să acopere muzica asurzitoare ce face vâlvă în clubul de fițe din centrul orașului.

-Chiar deloc! îi răspunde băiatul zâmbind începând să o tragă pe iubita lui prin mulțimea de oameni ce se mișcă înfocată pe ritmul mixului dj-ului. Taissa și Dean împreună cu ceilalți ne așteaptă. zice acesta în continuare, iar Julianne se tensionează în urma lui.

Blondina este puțin nervoasă în acest moment deoarece iubitul ei nu a menționat că în seara aceasta are în plan un club plin de transpirați, drogați și plini de hormoni. Ea voia să meargă acasă, în apartamentul lor pentru a sărbători ultima seară în Vermont așa cum se cuvine, poate cu o șampanie și ceva atingeri perverse, dar nu. Caden nici măcar nu s-a mai gândit la ce își dorește și ea, iar asta o frustrează pentru că ei de obicei își fac planurile împreună.

Când cei doi ajung în cele din urmă să se întâlnească cu prietenii lor, Caden le salută pe fete și dă mâna cu băieții, iar Julianne este întâmpinată de Taissa și alte câteva fete din gașca lor. Gașca lor nu a aflat încă de nebunia cu cererea în căsătorie, inelul și toate cele, iar Juliannei îi este frică de reacția celorlalți, adică, Dorothea și Ted aproape că s-au înecat cu ceaiul în dimineața în care cei doi îndrăgostiți au fost să le mărturisească adulților despre gestul lor de iubire.

-Tipo..nu te-am mai văzut de la absolvire! chirăie o roșcată pe nume Anny pe care Julianne nu o cunoaște personal, dar totuși îi acceptă îmbrățișarea fetei.

-Ce sexy ești, blondo! o complimentează Taissa cu zâmbetul până la urechi, apoi o îmbrățișează strâns.

-Vezi să nu! comentează ea în contradictoriu făcând-o pe brunetă să se încrunte dezaprobatoare către ea.

Julianne consideră că Taissa exagerează ca de fiecare dată. Cine poate să o considere sexy într-o pereche de pantaloni de piele negrii, un maiou decoltat alb și o jachetă de piele făcută din același material ca și pantalonii? Se pare că, iubitul ei și nu numai. Taissa și restul fetelor sunt îmbrăcate în rochii mulate perfect pe corpurile lor trase ca prin inel, iar Julianne se simte inferioară.

-Vreau ceva de băut. spune blondina încercând să schimbe subiectul, iar chiar în acel moment Caden se întoarce la iubita lui să o salveze din ghearele fetelor, cuprinzându-i mijlocul, asta o face mereu pe Julianne să se simte în siguranță și apărată.

-Ce zici de un shot, iubito? o întreabă Caden în timp ce îi întinde unul.

-Nu mersi, conduc eu până acasă. spune ea zâmbindu-i, iar el doar o sărută, apoi dă pe gât shot-ul în aclamațiile băieților.

Amuzamentul și conversațiile încep să curgă. Caden o ține strâns pe Julianne în poala lui, dar nu sunt atenți unul la celălalt, crețul vorbește cu Dean despre ultimele motoare apărute pe piață, iar Julianne are parte de o adevărată poveste dramatică de la una dintre fetele cu care Taissa socializează mai mult, fata se doar amuză pe seama lor.

-Îți vine să crezi cât de nesimțit a putut fi? întreabă șatena din dreapta Taissei.

-Soro, nu-mi vine să cred că tu nu ți-ai dat seama că te înșeală. îi răspunde bruneta aprinsă din cauza telenovelei dintre prietena ei și fostul ei iubit. Tu ce părere ai, Julianne? continuă bruneta atrăgându-i atenția fetei ce privea în gol de ceva vreme.

Julianne tresare puțin atunci când iese din gândurile ei complicate, apoi își îndreaptă privirea spre prietena ei.

-Că a fost un nenorocit. dă ea răspunsul demonstrându-le fetelor că totuși era atentă.

Lângă tine pentru totdeaunaWhere stories live. Discover now