Mulțumiri + ANUNȚ

876 34 4
                                    

Salutare prieteni dragi! Vreau să vă mulțumesc din suflet pentru că v-ați pierdut timpul citindu-mi cartea. Până la urmă au avut final fericit. Povestea dintre Julianne și Caden a fost cea la care mi-am pus cel mai mult suflet dintre toate cărțile mele. A fost cartea la care cred că am muncit cel mai mult, iar cele câteva comentarii mi-au făcut ziua mai bună de fiecare dată și m-au făcut să continui. Vă mulțumesc!

Anunțul pe care vreau să-l fac are legătură cu noul meu proiect "One more chance". Mai jos aveți descrierea cății și sper să aruncați un ochi peste ea cândva. 

Vă pup!

Roxx☺😘

"Blake Stone, soarta a adus-o în frumosul și mereu însoritul Miami. Fascinația ei peste măsură în ceea ce privește arta a făcut-o să pună în aplicare visul ei insuflat de bunica sa decedată, propriul muzeu de artă. Frumoasă și deșteaptă, șatena a avut mereu parte de bărbați frumoși, șarmanți, alții aroganți, dar niciunul nu s-a putut compara cu el..

El, putred de bogat, aroganța ieșindu-i prin fiecare por, șarmant - un cuceritor cu acte în regulă. A avut mereu o slăbiciune pe care nu a vrut să o recunoască. Încă din momentul în care a cunoscut-o pe ea și până în momentul de față, nu-și acceptă orgoliul mult prea plin de întuneric.

Ei doi au avut un trecut împreună, unul cu suișuri și coborâșuri. Noua întâlnire dintre cei doi îi va marca din nou, iar o veche flacără se va reaprinde. Greșelile lui i-a întunecat sufletul pur și cald al lui Blake, de multă vreme. Acum mai rămâne de văzut dacă iubirea lor are nevoie de încă o șansă, sau doar de un alt sfârșit."

Lângă tine pentru totdeaunaWo Geschichten leben. Entdecke jetzt