Capitolul 19

1.1K 94 4
                                    

Capitolul 19- Ultima confruntare

-Caden, ești treaz? întrebarea Juliannei îl face pe băiat să înceapă să o mângâie pe spatele ei gol.

Stau amândoi îmbrățișați, ea cu capul pe pieptul lui, iar cu brațele înfășurate în jurul ei, acoperiți de o pătură subțire, maronie. Este cinci și jumătate dimineața, iar afară soarele dă semne că vrea să răsară. După o noapte plină de atingeri, săruturi și iubire, Julianne a reușit să doarmă abia o oră, pe când Caden nu a putut închide niciun ochi.

-Da, iubito. îi răspunde băiatul în cele din urmă, cu vocea sa groasă, aproape răgușită.

Fata își ridică capul spre chipul iubitului ei și zâmbește. Nu îi vine să creadă ce tocmai făcuse, dar nu-i mai pasă, ce-i făcut e bun făcut, iar acum e fericită, asta este tot ce contează.

-Hai să privim răsăritul. șoptește ea, iar Caden o privește zâmbind leneș.

El o aprobă mutește, apoi se ridică amândoi din cort și ies afară, Julianne doar cu boxerii pe ea și pătura subțire înfășurată în jurul ei, iar Caden doar în boxeri. Cei doi se așează pe marginea lacului, ea sprijinindu-și capul de umărul lui, iar el cu brațele înconjurându-i mijlocul fetei, aceștia urmărind în liniște cum soarele se ridică ușor printre copacii aflați în jur.

-A fost prima dată, nu-i așa? vocea lui Caden întrerupe liniștea, simțindu-i-se în glas mustrarea pe care și-o face sieși pentru că a îndrăznit să întrebe.

Julianne ciulește urechile, apoi zâmbește rușinată privind înainte. Roșeața din obraji era vizibilă, iar Caden acum deja știa răspunsul.

-Da. răspunde ea în cele din urmă simțindu-se stânjenită oarecum, totuși mândră în sinea ei.

Caden zâmbește fericit privind înainte, se poate vedea că răspunsul fetei i-a gâdilat orgoliul masculin, se simte mândru că el este primul.

-Te-a durut? întreabă el temător, apoi continuă rapid destul de panicat. Adică am fost prea dur? reformulează acesta simțind că întrebarea anterioară fusese mult prea directă.

Julianne zâmbește în colțul gurii.

-M-a durut la început, dar apoi a fost..distractiv. spune fata nostalgică în timp ce-și amintește cele întâmplate noaptea trecută.

Caden respiră ușurat în sinea lui, apoi își strânge iubita mai puternic aducând-o și mai aproape de el.

-Pentru tine cum a fost? îndrăznește și fata să întrebe, iar Caden trage aer în piept încercând să-și găsească cuvintele.

-A fost..wow. spune el negăsind alte cuvinte să-i descrie starea.

-Să o iau ca pe un compliment? întreabă fata în glumă atunci când își întoarce capul spre chipul băiatului ce pare a fi depășit de situație.

-Să fi sigură de asta. spune el copiindu-i starea de spirit a fetei, apoi își apleacă puțin capul pentru a-și uni buzele de ale fetei.

Julianne revine la poziția inițială, o întrebare trecându-i prin minte.

-Cum a fost prima ta dată? întrebarea ei l-a luat prin surprindere pe Caden blocându-l pentru o secundă.

-Nu vrei să ști! spune crețul în timp ce se încruntă.

-Oh, haide! comentează fata. Nu cred că a fost atât de rău.

-Nu a fost. răspunde el scurt. Numai că eu eram virgin, ea era expertă din ultimul an de facultate, închipuiește-ți și tu cum a fost. 

Lângă tine pentru totdeaunaUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum