Capitolul 21

1.1K 95 5
                                    

Capitolul 21- Inima pe tavă

Credea că iubirea nu există. Situația aspră dintre părinții ei, chiar și pe perioada când erau încă căsătoriți, a făcut-o pe Julianne să ignore din ce în ce mai mult nevoia ei de iubire din partea unui partener. Dar acum, nu crede că mai poate respira fără Caden, este lângă ea în culcare și-n sculare, mănâncă, vorbesc și fac duș împreună. Viața unul fără celălalt acum nu ar mai avea sens.

De două luni în coace respiră același oxigen. Ies în oraș împreună și vorbesc despre totul. Cu o lună în urmă, Julianne s-a mutat în mod oficial la Caden în apartament, dar provizoriu. Cei doi deja au început să-și strângă din lucruri deoarece se vor muta în noul apartament din New York pe care ei doi și l-au cumpărat din banii amândurora. Economiile de pe cardul lui Julianne și cu banii lui Caden de pe un sfert din acțiunile părții lui de firmă, au putut face ca a doua parte a planurilor lor de viitor să se încheie.

Au reușit să intre la facultățile dorite și sunt mai fericiți ca niciodată. Dorothea și Ted sunt mândrii de cei doi, mai ales de Julianne pentru că a putut să treacă peste faza cu Ben. Cei doi vârsnici sunt de părere că iubitul fetei este "pâinea lui Dumnezeu". El a făcut-o să uite de toate, să o readucă pe drumul cel bun și ceva în plus..să o iubească.

Acum este o zi obișnuită de vineri seara, Caden și Julianne stau îmbrățișați pe canapeaua din sufrageria unde sunt împrăștiate cutii, privind comedia romantică aleasă de data aceasta de Julianne. Caden, îmbrăcat doar în boxeri, iar Julianne doar într-o pereche de boxeri negrii și un maiou alb, destul de strâns și decoltat.

-De ce se tot ceartă? întreabă Julianne revoltată fiind prinsă de acțiunea filmului. Nu văd cât se iubesc? întreabă din nou pe același ton, dar chicotul lui Caden și strânsoarea brațelor lui în jurul său, o fac pe blondină să-și întoarcă privirea spre el.

-Este ușor să vezi în ansamblu, iubito, pentru că tu stai aici în brațele mele în timp ce ei își exprimă sentimentele în felul lor. Când iubești, începi să orbești. spune crețul cu vocea lui pătrunzătoare ce vibrează peste umărul drept și gol al fetei.

-Tu ești orb? întreabă fata privindu-l curioasă, ea știind la ce se referă iubitul ei.

-Iubito, m-ai orbit încă din ziua în care mi-ai răspuns acid în bibliotecă. spune Caden amuzat, după care se apleacă după un sărut, iar fata i-l oferă cu plăcere.

Un sărut dulce, lent, ușor, moale. Un sărut cu care băiatul este obișnuit de ceva vreme, o să ajungă să facă diabet din cauza dulceței pe care o simte după fiecare sărut de acest gen din partea fetei.

-Eu nu sunt chiar atât de oarbă. spune Julianne mândră, iar Caden își mărește ochii speriat, asta făcând-o pe fată să zâmbească în colțul gurii. Asta pentru că te văd doar pe tine, blegule! zice ea sărind de pe canapea pentru a se așeza în poala lui cu fața spre crețul ce acum respiră ușurat.

-Nu mai face asta! mormăie el în barbă după care o prinde de ceafă și îi lipește buzele de ale lui. Mă sperii.

-Asta pentru că ești un bleg. spune fata pe jumătate bosumflată și pe cealaltă jumătate amuzată. Nu ar trebui să te îndoiești de asta..de mine. continuă fata după care îi sărută ușor gâtul iubitului ei.

-Nu o fac. răspunde el scurt. Numai că uneori mă gândesc la ziua în care îmi vei spune că tu nu mă mai iubești. Iar asta mă distruge. spune el, de data aceasta serios, privind-o adânc în ochii ei ciocolatii.

-Nu o să vină ziua aia. șoptește Julianne în timp ce-i cuprinde obrajii băiatului cu palmele ei mici. Pentru că te iubesc prea mult ca să-mi pot imagina viața fără tine. continuă fata să spună cu glas slab, privindu-l fix în ochi.

Lângă tine pentru totdeaunaWhere stories live. Discover now