Kahve Kokulu Kadın-12

1K 60 20
                                    


"Sen benim gördüğüm en masum insansın..."

Bu sözlerinin üzerinden tam 2 hafta geçmişti ve ben o günden sonra onu hiç görmemiştim.

Minel'in büyükannesi vefat ettiği için kafede 3 kişi kalmıştık.

Öğle saatleri olmasına rağmen çok yoğun değildik

"Defne be bana ayarlayacağın kız yok mu be."

"..."

"Ha Defne?" Fırat'ı duymazdan gelip işime devam ediyordum ki bizim üniversitenin en kaliteli yellozlarından birisinin Ömer ile kakara kikiri konuştuğunu gördüm.

"Ömer?"

"Aa merhaba Defne" normalde olsa asla bana selam vermeyecek kız şuan beni öpmeye çalışıyordu.

"Ne vardı?" Diyerek tersledim ama yüzsüz hiç oralı olmadı bile. Hemen koala gibi Ömer'e yapıştım. Kız bozulsada renk vermemeye çalıştı.

"Ömer'im bak başka müşterilerde geliyor biz Fırat'la yetişemiyoruz hadi sende gel artık." Dediğimde Ömer'in sinsi bakışları üzerimdeydi.

"Görüşürüz güzellik." Dedi Ömer yelloza ben ne yaptım peki? Ömer'in kolunda 1 hafta boyunca izinin kalacağına emin olduğum bir cimcik attım.

"Oha Defne etimi kopardın."

"Seni parçalarım Ömer,etlerini liğme liğme ederim. O kızdan uzak dur. İnan bana en ufak parçan kalmayana kadar yolarım seni."

"Oha lan hukuk okuyorsun bir de benim üzerimdeki planlarını duysalar..."

"Ömer!"

"Tamam baş belası tamam. Ama önce söyle bakalım ne o sevgilim havaları öyle?"

"Seni bu yelloza mı kaptıracağım? Ben sana helal süt emmiş bir kız bulurum yavrum." Yavrıııığğııımm gibi bir şey çıksada ağzımdan Ömer saçlarımı karıştırdı.

"Valla manyaksın sen. Bu gidişle erkek kurusu olup kalacağım kimseyle paylaşmıyorsun beni. Bari sen ol sevgilim."

"Bugüne bugün sevgilisine görümcelik yapabileceğim bir kardeş bulmuşum hohoyt daha çok çekersin sen benim elimden." Dediğimde gülüp kocaman öptü beni. O sırada 2 haftadır görmediğim Ozan'ı ifadesiz bir şekilde içeri girerken görünce anlamsız bir heyecana kapıldım. Ben hemen bir menü alıp yanına giderken Ömer kolumdan çekip elimdeki menüyü aldı ve çatık kaşlarla ikazda bulundu.

"Benimde seni bu ite kaptırmaya niyetim yok Defne" dediğinde güldüm. Ozan'ın ifadesiz gözleri saniyelik benimkiyle buluştuğunda hemen gözlerimi kaçırdım.

Ömer sigara molası vermişti Fırat elinden geldiğince müşterilere yetişmeye çalışıyordu bende bir yandan kasaya bakıp bir yandan müşterilere bakıyordum.

Tanıdık kokusu burnuma dolunca kafamı kaldırdım kahvenin en koyu tonuna sahip gözleri ile gözlerim buluşunca kalbim anlamsızca hızlamıştı. 'Biraz normal at artık aptal. Nedir bu heyecan?' Diye içimden geçirdiğimde konuştu.

"Kolay gelsin." Ne ara hesabı kesmiş para üstünü vermiştim farkında değildim sesi ile irkilip kendime geldiğimde arkasını çoktan dönüp kapıya yöneldiğini gördüm. Derin bir nefes alıp işime geri döndüğümde Ömer'in sinirli bakışları ile karşılaştım.

"İçine düşseydin!!"

"Ne?!"

"Ne,ne?"

"Of saçmalama Ömer?"

Kahve Kokulu KadınWhere stories live. Discover now