Kahve Kokulu Kadın-24

622 35 20
                                    

Bölüm şarkısı;Sezen Aksu-Keskin Bıçak.

Karanlıkta kahvemi yudumlayarak oturuyordum. Dışarıda felaket bir yağmur vardı. Fırtına çıkmıştı resmen. İçimde ki kasvette bu yüzdendi belki de. Bir şeyler gizli kalamıyordu. Önce Minel şimdi Derin yarın Ömer daha sonra da çevremdeki herkes öğrenecekti ama eminim ki kimse Minel gibi düşünmeyecekti. Anneannem ve dedem bile hayal kırıklığına uğrayacaktı...

Karanlığı aydınlatan telefonumun ışığı oldu Ozan arıyordu.

"Ne var Ozan?"

"Aşağıdayım müsaitsen gelir misin?" Misin? İlk defa rica da bulunuyordu.

"Tamam." Üzerime bir hırka alarak aşağı inmeye başladım. Gök gürlüyordu. Ozan'ın arabası kapının önündeydi beni fark edince farları yaktı arabaya binip hiç bir şey söylemeden beklemeye başladım.

"İyi misin?"

"Oradan bakınca nasıl görünüyorum?"

"Derin ile konuşman iyi geçmedi anladığım kadarıyla. O da beni sevmiyor değil mi? Zaten boktan bir adamı kim neden sevsin ki?"

"Değil mi? Peki ben neden seviyorum?"

"Aynı şey değil Defne." Dedi göz ucu ile bana bakarak.

"Hiç bir zaman bu ilişki meşru olmayacak biliyorsun değil mi?"

"Abartma Defne, ayıp bir şey yaptığımız yok. Bana kalsa ben şimdi söylerim herkese ama sen gizli kalsın istiyorsun ama bu gizli kalamıyor yayılıyor."

"Biz de kökten çözeriz o zaman."

"O ne demek şimdi?"

"Ben eve çıksam iyi olur."dedim titreyen sesimle. Kafam çok karışıktı onu da üzmek istemiyordum. Arabadan inip ilerlerken kolumdan çekip durdurdu.

"Ozan ıslanıyoruz bırak."

"Umrumda değil. Defne kafanı karıştırmalarına izin verme. Sen beni seviyorsun bende seni."

"Kafamı karıştıran yok Ozan."

"O yüzden mi bu haldesin! Nerede o enerjik umursamaz Defne? Bir haftayı aşkın bir süredir böylesin durgun,sakin,mutsuz."

"Çünkü mutsuzum Ozan!"

"Hah! Sevdiğin insanla birliktesin ve mutsuz musun? Bencillik ediyorsun Defne!"

"Evet mutsuzum Ozan. Birlerini kaybetme korkusu yaşamaktan, ha öğrenildi ha öğrenilecek diye doğru düzgün bir ilişki yaşayamamaktan dolayı mutsuzum. Seni de mutsuz ediyorum. Etmiyorsam bile bugün veya yarın mutsuz olacaksın. Bugün Derin'in gösterdiği tepkiyi Ömer öğrenirse göstereceğini hiç sanmam o bir kere bile dinlemeden hayatımdan çıkar. Çünkü senden nefret ediyor."

"Defne umrumda mı? Ben sadece seni istiyorum başkalarının ne dediği---"

"Ama benim umrumda! Senin yüzünden hayatımdaki kimseyi kaybetmek istemiyorum!" İyice suyumuz çıkmıştı artık titriyorduk. Dolan gözlerimi Ozan'ın gözlerine diktim "ama seni de kaybetmek istemiyorum."

Bu ona cesaret vermiş olmalı ki beni kendisine çekip dudaklarını alnıma bastırdı. Daha sonra yüzümün her bir karışından öpüp dudaklarımı sertçe öpmeye başladı. Böylece beni kendime getirebileceğini sanıyordu. Ağlamam bu öpüşme arasıda hızlanırken geri çekilip göz yaşlarımı sildi.

"Ağlama."

"Ozan olmuyor. Yürümüyor,yürümeyecek..."

"Defne hayır!"

Kahve Kokulu KadınWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu