27: No one compares to you

5.4K 379 37
                                    

Ще ходя в Барселона за Коледа.-каза Джо,докато ядеше бургера си в кафенето.

-Така е като се валяш в пари.-Изабел въздъхна замечтано.-Аз не знам дали ще доживея деня,в който ще изляза от Щатите.

-Спокойно,някой ден ще те заведем на екскурзия.-каза Крис.Имах чувството,че тайно е влюбен в Изабел,което беше кофти,защото Джо се опитваше да омая.

Бяхме се застопорили в кафенето по време на обедната почивка обичайната тайфа.Липсваше само Дейв,който имаше изпит и щеше да дойде по-късно,когато приключи.

-Е,как върви със семейната идилия?-Из ме оцели с един пържен картоф,за да и обърна внимание.

-О,Боже не питай!-опулих се на среща им.-Майка му и баща му са отвратителни!Изпокарахме се снощи и той ги изгони,така че съм си вкъщи.Дори снощи си спах у нас.

-Пф,това беше бързо.-намръщи се Бен.-А,ние си мислихме,че ще погледаме няколко дни цирк.

-Е,как иначе,нали обичате да се смеете на чуждото нещастие.-завъртях очи и отхапах от сандвича си с топено сирене.

-Ооо,господин Бел пристига.Явно е приключил с изпита.-изчурулика Изабел и се облегна на стола си.

-Чакай да стана.Така и така ще ме изгони...-ухили се Джазмин,която беше седнала от едната ми страна.-Или,ако искаш,Крис,ти се махни.Да,така е по-добре.Аз съм и приятелка,пък ти си мъж.Не може други мъже да се навъртат около Елизабет.

-Боже,Джаз,стига с лиготиите.Няма да има цирк,не разбра ли?Майка му и баща му си отидоха.-казах и отпих от кафето си.

Дейв наистина изрита Крис от стола до мен и си стовари раницата там.Наведе се и ме целуна набързо по бузата,което предизвика смайването на всички,дори моето.После се отдалечи,за да си поръча.

-Какво точно се е случило снощи?-попита Изабел и се ухили многозначително.

-Да,казвай веднага!Каква вуду магия му направи?Какви са тези прояви на нежност от негова страна?-искрено се очуди Крис.-Той не се държи така дори с момичетата,с които е спал.Тях просто ги забравя на сутринта.

-Нищо не е станало.Ние сме приятели.Нормално е да се целуваме по бузите.-измънках,заковала очи в гърба на Дейв.

-Да бе.-възкликна Бен и избухна в смях.-Мен защо не ме целуваш тогава?Ние не сме ли приятели?

Дейв се върна.Беше си взел енергийна напитка.Прозя се,протегна се и облегна глава на стола.Затвори очи.На човека му се спеше.Нормално.Спали сме по-малко от 2 часа,а и на дивана не се спи особено удобно.

-Да не би да ти се спи,Дейв?-попита Джо.

-Аха.Този изпит ме изцеди,а снощи почти не съм спал.-каза,без да отваря очи,само една тънка усмивчица заигра на края на устните му.

Всички започнаха да местят погледи от него на мен.Аз ожесточено бях започнала да чопля някакъв конец от дънките си,пържейки се под погледите им.Имах чувството,че с огромни букви пише на лицето ми,че съм му духала.

-Какво?-не издържах най-накрая,когато мълчанието бе станало тягостно,а те продължаваха да местят погледи между нас.

-Аа..нищо,нищо.-каза Изабел и невинно отмести поглед.

Дейв се пресегна и ме дръпна в обятията си.Изчервих се като гимназистка.Пресвета Дево сама се издавах.Облегнах глава на гърдите му и се скрих зад чашата си с кафе.

-Добре,какво става?-не издържа Крис и реши пръв да захапе темата.-Ти се държиш като 14-годишна,а ти се хилиш като идиот.

-Ако трябва да се облягам на думите ви,аз се хиля като идиот почти постоянно.-каза Дейв и подпря брадичка на главата ми.

Тази сутрин,когато се събудихме заедно в началото беше малко странно.Вратът ми се беше схванал от неудобната стойка,която бях заела,а той така се беше овил около мен,че все едно бях в сауна.Но,докато се приготвим да тръгнем за лекции се целувахме в абсолютно всеки удобен момент.

-Да,но сега усмивката ти е различна...-започна Изабел.-Някак...задоволена.

-О,по дяволите,вие сте отвратителни!-писнах,а те започнаха да се заливат от смях.

Дори Дейв зад мен се смееше,докато рисуваше малки кръчета с палеца си върху корема ми.Това бяха като някакви прокълнати кръгове на Ада,защото ме разпалваха...

-Не,ако беше задоволен,до сега да я зареже.-замисли се Джо.-Не знам,странни сте.Около вас витае някаква мистерия.

-Да не сте гаджета?Нали знаете,че от много преструвки се свиква.-засмя се Изабел.

-Дейв няма гаджета.-казах.

Той се наведе и остави лека целувка на врата ми.Мамка му,този мъж...Щях да си умра.Исках го под мен,върху мен,над мен,в мен и навсякъде...Започвах да мисля прекалено мръснишки...Още една причина,че Дейв Бел не ми влияеше добре.

-За теб може и да наоравя компромис.-прошепна в ухото ми,докато другите се заеха да обсъждат партито за Хелоуин.-Никой не може да се сравнява с теб.

-Ласкаеш ли ме,Бел?-обърнах се,за да го погледна в очите и да му се ухиля.

Той се спусна и най-неочаквано ме целуна дъъъъългоооо и продължително,докато мускулите и вътрешностите ми не се размекнат.Най-вероятно щяхме да продължим да се целуваме,ненаситни един на друг,но бяхме грубо прекъснати от издрънчаването на вилица на пода.

-Стига бе!-възкликна Бен и се наведе да я вземе.-Той май току-що и направи дете.

Всички избухнаха в смях,а аз бях прекалено заета да се червя като монахиня.От кога се изчервявам така на тези теми.Снощи,докато бях на колене на пода пред него,изобщо нямах срам.

*************

Прибрах се и се стоварих на дивана с уморена въздишка.Този изпит по астрономия беше повече от отвратителен.Не бях спала,мъчеше ме страшен махмурлук и имах да пиша доклад за утре.Просто чудесно.Започнах да се влача без желание към кухнята,за да си направя кафе.Трябваше да си направя цяла кана,защото с този доклад щяхме дълго да се мъчим.Забелязах,че пердетата на терасата са дръпнати.Явно снощи,след като показах на Дейв къде е алкохолът му съм забравила да ги дръпна.

Протегнах се мързеливо и свалих суитшъра си и го метнах на дивана.Господи!Спрях като закована.Диванът,пердетата,преследвача,свирката!!!!!!!Не нямаше как.Нямаше начин да има снимка от 50 метра разстояние да се вижда какво правя вътре в стаята си.Драматизирах.Да,имаше вероятно да е воайорствал,ако има бинокъл,но не и да снима.Това не е възможно.Започвах да ставам параноична,заради този психар.Я се стегни,Елизабет.

Включих кафе машината и си взех телефона,за да си проверя пощата.Беше ужасно да нямаш компютър.Трябваше при първа възможност да си взема,защото сега трябваше да си пиша доклада на ръка.Все едно сме в 13-ти век.

@i_saw_you:На купона по случай Хелоуин те искам пременена като медицинска сестра-с много къса поличка и много червено червило.Трябва да си секси,Лизи!Реших най-накрая игричката ни да започне.Това е първото ти предизвикателство.Нали знаеш,че ако не изпълниш ще има последствия?...До събота...бъди послушна...

Блъфираше.Нямаше да се правя на никава медицинска сестра.Нека го видим колко е голям.Игричката му била започнала.Ненормалник!Щях да отида с обикновени дрехи,тъкмо щях да разбера точно колко трябва да внимавам с него.

**************
Съжалявам,че главата стака скучна,но няма как трябва да има и такива глави.
Гласувайте и комнтирайте,ако ви е харесала.
Обичам ви 💙.

StalkerUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum