28: How do you like me now

5K 416 46
                                    

Тази седмица мина изключително бързо.Докато се усетя вече неше събота.Бях затрупана от учене и не си подадох носа навън,защото не исках да изоставам с лекциите,а и знаех,че,ако изляза ще се забъркам в още безсънни нощи и неприятности и още дози еротика с Дейв.Нямах време за това.Виждахме се само по време на лекциите,които ни се засичаха и в кафенето.Слава Богу,той оценяваше факта,че съм заета и не ме тормозеше.Господин Преследвач от друга страна също ме беше оставил да си гледам живота и не ми досаждаше с тъпите си заплахи,които така или иначе не взимах на сериозно.

Седях на ръба на спалнята си пред отворен гардероб и се взирах в купищата дрехи,които се търкаляха навсякъде.Джазмин беше кацнала пред огледалото и се възхищаваше на убийствено секси вида си на полицайка.Изабел пък от своя страна си нанасяше още един ( 8 по ред) слой червено червило.Тя пък беше едно от зайчетата на плейбой.Имаше си ушички,бял корсет с пухчета и чорапи до задника на дупки.

-Приличате на стриптизьорки,а не на маскирани момичета за Хелоуин.-казах през смях и се тупнах на леглото.

-Ти,млъквай,защото на нищо не приличаш!-скара ми се Из.-Наистина ли няма да се маскираш на нищо.

-Ти на това маскиране ли му викаш?Ако ви видят бащите ви...-избухнах в смях.-Шамарите са ви били малко,шамаритееее...

-О,повярвай ми,искам тази вечер да получа много шамарчета.-закикоти се Джазмин и плясна Изабел през почти голия задник.

Така се изсмях,че за малко да падна от леглото.Добре,сега сериозно.Какво да облека?Вдигнах един сив пуловер.Щеше да стои добре с някакви дънки.

-Ти да не си луда?-викна Джазмин и изхвърли пуловера от ръцете ми.-Така няма да излезеш.Като някоя учителка!

-Няма да изляза и като проститутка!

-Ако още веднъж намекнеш,че приличаме на курви ще ти счупя краката.-каза през зъби Изабел.-Може и да не се маскираш,но няма да те оставим да идеш като някоя девственица на парти в гимназията.

-Нали осъзнаваш,че там ще е пълно с феички,вампирки,морячки,котенца,супергероини,ангелчета,дяволчета и за каквото още се сетиш.Как мисли с тоя пуловер да запазиш вниманието на Дейв?-попита Джазмин.

Тя отиде до сака си и извади тясна,къса рокля от бяла кожа.Беше като излязла от садо-мазо порно.Ципът на гърба и стигаше до извивката на дупето,а деколтето беше V-образно и много изрязано.

-Не.-казах,без да се замислям.

-Хайде,Лизи,това е Хелоуин.Всички ще се маскират.-каза Изабел и взе да дърпа тениската ми.-Разбираме,че не искаш да си медицинска сестра,за да натриеш носа на психара.Но,с тази рокля ще натриеш и носа на проклетата Хана,която определено ще се е маскирала на нещо много секси.

-И,какво бих могла да бъда с тая рокля?

-Секси версия на Снежанка и Червената шапчица,съчетана в едно.-ухили се Джаз и отново бръкна в сака,вадейки километрични червени токчета.

-С тези обувки ще ме изнасилят.От пет километра крещят "секс"!-изхленчих,но свалих дрехите си и облякох роклята.

-Мамка му,можеш да спреш уличното движение така.-викна въодушевено Изабел и ме огледа от всички страни.

Огледах се.Циците ми искаха да излязат на свобода от стегнатата рокля,както и задника ми.Обух червените сандали със сто и педесет хиляди връзки и каишки,та даже и с цип и се огледах отново.

-Просто не мога да изляза така.

-Или това,или вторият вариант е на фетиш богиня.-засмя се Изабел и зарови в нейния сак.

О,Господи!Извади от там черен корсет и камшик.Истински кожен камшик.Ухили се от ухо до ухо и размаха камшика,като нарочно го плясна в стената,тъй като момчетата се бяха събрали в апартамента на Дейв,за да ходим всички заедно,след като се приготвим.

-Какво беше това,по дяволите?-чу се гласа на Дейв.

-Момичета,добре ли сте?-викна Бен.

-Да,Бен,идеално сме.-казах на свои ред,но в този момент Изабел изплющя камшика в кожения ми диван.И се чу,все едно беше в нечие тяло.

Изабел изстена силно и гърлено,а Джазмин всячески се опитваше да не се разсмее.Вече почти и потекоха сълзи,а от другата страна всички замлъкнаха,опитвайки се да направят връзка между звуците.

-Мамка му,това камшик ли беше?-обади се отново Бен.

-Идвам.-това беше гласът на Джо.

Джазмин бързо дръпна завесите на терасата и се запъти към входната врата,за да му пипречи да влезе,докато се оправяме.Изгледах злобно Изабел.

Разроших косата си.Исках да изглежда така,сякаш бях прясно изчукана.Ако ще изглеждам като стриптизьорка,поне ефекта да е пълен.Сложих плътен слой червено червило,което се връзваше страхотно със сандалите.

-Къде ми е наметалото?-повдигнах вежда към Изабел,която беше извън себе си от кеф.

Подаде ми тънко,дълго до земята червено наметало с качулка.Завързах го на врата си.Реших да не слагам качулката и без това наметалото щеше да хвърчи от мен,още когато отида на купона.Джаз се вътна в спалнята ми и почти се спъна на прака,когато ме видя.

-По дяволите,ако бях мъж...-започна тя.-Само на Червена шапчица щеше да ми станеш...

Расмяхме се от все сърце.Исках да натрия носовете на психара и на Хана,а от Дейв исках просто да полудее,когато ме види и да не мисли за нищо друго,освен за това с какво бельо съм под роклята.Като заговорихме за бвльо...Изхлузих бикините си и ги запратих директно в коша за пране с върха на токчето си.Взех любимите си черни,дантелени и умопомрачително изрязани бикини и сложих тях.

-Точно така те искам.-възкликна зайчето Изабел.Плясна още веднъж с камшика по стената.-Хайде,мъжленца.По-бързо да се изнасяме,защото сме прекалено секси и може да си спретнем една женска тройка.

-Ти,да не искаш да ходя надървен цяла седмица?-каза Джо.-Не говорете такива неща,моля!

-След като ни видите ще ходите надървени цял месец,а не седмица.-отвърна му тя.

-Хайде,хайде,не се зарибявайте през стената.-дръпнах я за ръката към вратата.

-Ти,недей да говориш,че сега ще трябва да се возиш с нас,че Дейв на мотора с теб ще вземе да катастрофира.-изхили се Изабел и отвори вратата.

-Най-после.-каза Дейв.Тъй като бях най-отзад нямаше как да е види.-Леле,Джазмин...кой ще арестуваш тази вечер?

-Аз извърших много тежко престъпление.-въздъхна разкаяно Бен и я дръпна към себе си.-Ще се наложи да карам пил.

Знаех си,че между тия двамата има нещо.Не можеха да заблудят набитото ми око.Изабел излезе и аз се появих на вратата.Още преди да съм срещнала погледа на Дейв се завъртях към вратата да я заключа.Тъпо,знам.Все някога трябваше да видя реакцията му.

-Мамка му.-чу се от неговата уста и после всичко утихна.

-Защо псуваш,Дейв?-събрах целия си налипен кураж и воля,за да го кажа и,за да се обърна.

Другите мълчаливо се отдалечиха надолу по коридора,хилейки се като идиоти.Погледнах
го.Очите му бяха толкова черни,че не можех да различа зеницата му.Похот.Това му беше в главата.В момента като на лента му минаваха мръснишки сцени с мен.Убедена съм.

-Какво беше?-попита пресипнало и преглътна.-По лъжичка на ден?Може ли днес да заменим лъжичката с черпак?

-Какво да не би лошата Елизабет повече да ти харесва?-повдигнах вежда и тръгнах надолу по коридора,а той започна да подтичва след мен като кученце.

Имах надмощие над него.Перфектно надмощие.Толкова беше хубаво да го гледам как забравя кой е и каква е репутацията му в мое присъствие.

-В момента единственото,за което мога да мисля са тези километрични крака на врата ми.-каза бавно и погледът му се плъзна от сандалите от задника ми.

-Остави се тази мисъл да те топли,докато возиш Джо на мотора си.-ухилих се лукаво.-С тази рокля не мога да се кача.Тясна е и ще се разцепи.-повдигнах невиино рамене.

-По дяволите!-измърмори под нос.

**************
Иии,ето я новата глава...Ако си мислите,че е интересна почакайте да видите следващата 😂😂😂😂😂.
Гласувайте и коментирайте..четът ми се дълги мнения да знаете,иначе няма да има следваща глава 😂😂
Обичам ви 💚💚

StalkerWhere stories live. Discover now