Hoofdstuk 4

30.3K 1K 185
                                    

Laura's POV

Ik word wakker door luide muziek op de gang, ik sta op en open de deur van mijn kamer. Ik kijk om me heen en zie niets, dus loop ik wat verder tot ik zeker weet waar het geluid vandaan komt, Jason's kamer.. Wat is die nu weer aan het doen!? Ik klop op zijn deur en na nog geen 2 seconden gaat zijn deur open en zie ik hem staan met alleen een boxershort aan, damn.. wat is hij lekker. Laura, nee! Niet naar zijn lichaam kijken! Ik bijt zacht op mijn lip en dwing mezelf om naar zijn gezicht te kijken.

"Wat doe je?" Vraag ik als het uiteindelijk lukt.

"Ik ben een playlist aan het maken voor ons feestje," zegt hij met een knipoog. Ow ja.. we mochten een feestje geven, dat was ik helemaal vergeten.

"Oke, maar zet die muziek alsjeblieft wat zachter."

"Komt in orde," hij grijnst even en legt dan zijn hand op mijn schouder. "Het feestje gaat vanavond door om 9u, dus als je je vrienden wilt uitnodigen is nu het juiste moment."

"Zal ik doen," ik glimlach even, draai me dan om en loop weer richting mijn kamer. Ik neem meteen mijn mobiel en stuur naar heel mijn contactlijst een berichtje.

Heey, mijn stiefbroer en ik geven een feestje vanavond om 9u! Iedereen is welkom, dus neem gerust een vriend of vriendin mee! x -Laura

Daarna ga ik naar mijn badkamer en neem een warme douche, je hebt echt geen idee hoeveel ik hou van een lekkere warme douche. Ik droog mijn haren, sla een handdoek om me heen en ga weer naar mijn kamer zodat ik me kan omkleden. Ik laat mijn handdoek zakken en doe mijn ondergoed aan, ik kijk even in de spiegel en kijk naar mijn lichaam. Ik schud zacht mijn hoofd als ik mezelf weer veel te dik vind en draai me met een schok om als ik iemand hoor fluiten. Ja hoor, Jason zit daar gewoon dood leuk naar me te staren.

"Wat doe jij hier en hoelang sta je hier al?" Vraag ik geschrokken terwijl ik snel mijn handdoek weer om mijn lichaam doe.

"Ik sta hier lang genoeg om te weten dat je een moedervlek op je linkerbil hebt," zegt hij lachend en ik begin te blozen. Hij heeft me dus naakt gezien, hoe dom kun je zijn!? "En ik kwam alleen maar vragen of ik je nummer mag hebben, zo kan ik je bellen als ik nog iets nodig heb voor het feestje."

"Die krijg je zo, maar kun je nu even gaan zodat ik me kan omkleden?"

"Nee, ik blijf wel." Hij grijnst en gaat op mijn bed zitten.

"Jason, ga..."

"Oh, kom op zeg. Ik heb je nu toch al naakt gezien, dus wat maakt het nog uit?" Ik staar hem aan met mijn mond open, zei hij dat nu echt?

"Buiten, nu!" Zeg ik boos, maar hij schud zijn hoofd en blijft zitten. Ik loop naar hem toe, hou met één hand mijn handdoek vast en met de andere pak ik zijn hand en probeer hem recht te trekken. Hij gaat met zijn arm super snel naar achteren waardoor ik op hem val. Ik kijk weer in zijn mooie bruine ogen en bijt zacht op mijn lip. Ik kom weer snel in de werkelijkheid als ik hem hoor lachen en probeer van hem af te gaan, maar hij houd me tegen en draait me om zodat hij nu boven op me ligt. Hij kijkt diep in mijn ogen, dan naar mijn neus en uiteindelijk naar mijn lippen. Hij komt dichterbij en ik sluit mijn ogen, maar als ik hem dan hoor lachen open ik ze weer. Hoe kon ik daar nu intrappen?

"Zie je straks wel weer," fluistert hij in mijn oor en drukt een kusje op mijn wang. Hij gaat van me af en loopt naar de deur. "Vergeet me je nummer niet te geven," zegt hij met een grijns op zijn gezicht en loopt dan uit mijn kamer. Ik leg mijn hand op mijn wang en zucht zacht, hij is zo.. zo.. ik heb er gewoon geen woorden voor..

Ik sta op en doe een jeansshort aan met een donker groen topje, ik doe mijn haren in een staart en bel Emily, mijn beste vriendin.

"Heey, Laura! Wat is er?"

"Heb je zin om te gaan shoppen? Heb nog een jurk nodig voor vanavond."

"Ja, natuurlijk! Zie je binnen een halfuur in het winkelcentrum."

"Oke, doei," zeg ik en hang op.

Ik pak een briefje en schrijf daar mijn nummer en naam op, ik loop naar Jason's kamer en klop 3 keer op de deur. Hij gaat meteen open en hij glimlacht naar me. "Hier," zeg ik en duw het briefje in zijn hand. "Dank je," hoor ik hem nog roepen als ik me al heb omgedraaid en van de trap loop. Ik doe snel mijn zwarte vans aan, neem mijn tasje en ga dan naar buiten waar ik mijn fiets uit de garage neem.

"Wauw, die is echt mooi," zegt Emily met een glimlach. Ik bijt op mijn lip en kijk in de spiegel. De jurk die ik aanheb is donkerblauw, de achterkant is van kant en hij komt een paar centimeters boven mijn knieën.

"Ik weet niet, je ziet mijn borsten en kont er enorm in."

"Dat vinden de jongens toch leuk," zegt ze met een knipoog.

"Em, alsjeblieft.."

"Hij staat je echt geweldig, geloof me nou maar!"

"Oke dan, maar als ik voor schut sta ben ik nog lang niet met jou klaar," zeg ik met een boze blik die je niet echt een boze blik kunt noemen. We lachen en betalen het jurkje.

Nadat we een leuk jurkje voor Emily hebben gevonden zijn we nog snel iets gaan eten in de McDonalds en net als we willen vertrekken krijg ik een smsje.

Heey, kun je nog wat drank gaan kopen? x -Jason

Ik kijk even naar Emily en begin dan te lachen, ik heb echt geen idee waarom. "kom, we moeten nog snel even wat drank gaan halen."

"Oke, is goed."

Ik besluit nog snel om op zijn bericht te antwoorden voordat we vertrekken.

Is goed, zie je straks wel! x -L

Na nog geen minuut heb ik opnieuw een berichtje, wat nu weer?

Kan niet wachten, vergeet niet om iets sexy aan te doen! ;) x -J

Ik zal het proberen x -L

Nadat we alle drank eindelijk hebben rijden we naar mijn huis, ik leg de flessen op de tafel en loop dan samen met Emily naar boven om ons klaar te maken. Ik krul mijn haar en doe de jurk aan samen met bijpasende blauwe hakken die we ook hadden gekocht. Emily had haar mooie bruine haren ook gekruld, alleen had zij een mint groene jurk aan met witte hakken. "Je ziet er echt geweldig uit," zeg ik terwijl ik mijn make-up doe.

"Jij ook!"

We lachen nog even en lopen naar beneden als we de deurbel horen, waarschijnlijk doet Jason wel open, maar ik wil toch de eerste gasten begroeten.



Dit was weer eens een stukje! Ik hoop dat je het leuk vind, laat het me weten! :)


Aangepast op 23/12/2014

In love with my brother (voltooid)Where stories live. Discover now