Hoofdstuk 16

25.3K 962 40
                                    

Laura's POV

Ik sta op met een grote glimlach, gisteren met Jason was echt geweldig! Echt jammer dat hij mijn stiefbroer is, anders zou ik echt heel de dag bij hem zitten! Wat is hij toch een schatje.
Nadat ik me gedoucht heb loop ik naar mijn kast en ga voor mijn spiegel staan als ik een lichtgroen jurkje aanheb. Ik doe een licht bruine riem rond mijn middel en doe dan mijn zwarte vans aan, mijn haar laat ik los. Ik schrik als ik geklop op mijn deur hoor en zeg dan uiteindelijk 'binnen,' het is Jason. "Heey, babe!" Zegt hij met een grote glimlach als hij naar me toe komt en slaat zijn armen om me heen. "Heey," ik leg mijn handen in zijn nek en glimlach naar hem als hij zijn handen op mijn heupen legt. Hij drukt zijn lippen op de mijne en zo blijven we even staan.
"De jongens komen straks langs, heb je zin om ook naar mijn kamer te komen? Het valt vast niet zo hard op," zegt hij met een knipoog en ik knik. "Lijkt me leuk." "Dan zie ik je straks wel," daarna loopt hij mijn kamer weer uit en net op tijd want mijn vader kwam net uit zijn kamer.
"Dag, pap," zeg ik snel en loop naar de keuken toe. Ik pak een potje yoghurt en eet het op, daarna loop ik weer naar mijn kamer toe en zit wat bezig op mijn laptop tot ik de deurbel hoor. Ik leg mijn laptop snel weg en sta op van mijn bed als ik luid gelach hoor. "Komt Laura ook?" Hoor ik iemand vragen. "Ja, ik ga haar wel even halen." Net daarna wordt er weer geklopt op mijn deur, ik open hem en kijk recht in het grijnzende gezicht van Jason. "De jongens zijn er," zegt hij en drukt een snelle kus op mijn mond. Ik hoor wat gefluit en trek dan snel Jason mee in mijn kamer en sluit de deur achter ons. Ik druk een lange kus op zijn lippen en loop daarna net alsof er niets is gebeurd naar Jason's kamer waar ze me allemaal aankijken met een grijns. Ik bloos en ga naast Nick op het bed zitten, langst mijn rechterkant komt Jason zitten en legt zijn arm om me heen.
"Gaan we mw3 spelen?" Vraagt Matt die voor me zit, Jason knikt en wijst naar zijn televisie. Ik heb de indruk dat hij ze alleen maar heeft uitgenodigd zodat hij samen met mij kan zijn, maar ik vergis me vast. Ze beginnen te spelen en ik lig gewoon tegen Jason aan en druk af en toe een kus op zijn lippen of wang, wat altijd een soort van gefluit oplevert door de jongens.
"Nu moeten Jason en Laura is tegen elkaar spelen," zegt Nick met een grijns. Jason kijkt me vragend aan, "Het hoeft niet hoor." "Oh jawel, ik maak je helemaal in," zeg ik met een knipoog en iedereen lacht terwijl ik meer van hem vandaan ga zitten en begin te spelen. Uiteindelijk win ik, maar ik heb het gevoel dat hij me heeft laten winnen. "Goed zo, schat!" Hij drukt een kus op mijn wang en ik frons mijn wenkbrauwen, "Je hebt me laten winnen, hé?"
"Nee hoor, je bent best goed." Hij grijnst en iedereen lacht weer. "Wat een sarcasme," zeg ik en begin hem te kietelen. Even later besef ik dat ik dat al eens had geprobeerd en dat dat bij hem niet werkte. "Gaan we zo beginnen?" Hij knipoogt en begint me te kietelen. Ik ga op mijn rug liggen van het lachen en probeer zijn handen weg te slaan. "Haha sto-" Verder kom ik niet door het lachen. "Wat zei je daar?" "Jaso- Haha stop!" En hij stopt meteen, ik veeg de tranen van het lachen uit mijn ogen en kijk dan naar zijn lippen die heel dicht bij de mijne zijn. Door het kietelen is hij op me komen liggen en dat had ik nog niet door, hij grijnst weer en zoent me dan.
Als ik gekuch hoor weet ik weer waar ik ben en weet ik hoe ongemakkelijk dit wel niet is omdat Jason's vrienden hier ook zijn. "Sorry," zeg ik zacht, maar Jason blijft gewoon doen waar hij mee bezig was. Ik leg mijn vinger op zijn lippen en grinnik, "Ga je nog van me afgaan?" Hij schudt zijn hoofd en ik duw hem met mijn andere hand een beetje naar boven. Hij werkt even mee, maar drukt zicht dan helemaal tegen me aan zodat ik niets kan doen.
"Ik wil het niet verpesten, maar wij zitten hier ook nog," zegt Matt met een grijns en uiteindelijk gaat Jason dan toch van me af. Ik ga weer naast hem zitten en dan zitten we weer net zoals we voordat wij moesten spelen zaten. "Dat was leuk," fluistert hij in mijn oor en ik bloos als de andere me niet begrijpend aanstaren.
"Ik ga maar eens wat te eten halen, willen jullie ook wat?" Vraag ik als het ondertussen al een uur later is en loop naar de deur toe. "Iets om te drinken zou handig zijn." "Oh oke, komt er zo aan," ik loop de kamer uit en ga snel naar de keuken. Ik vul 6 glazen met cola en doe een pakje chips in een grote kom.
"Ik zal je wel even helpen." Matt komt naar me toe en pakt 4 glazen van me over. "Bedankt," ik pak de andere twee glazen en de kom met chips vast, daarna lopen we op een traag tempo de trap op. Hij gaat voor de deur van Jason staan zodat ik niet naar binnen kan en glimlacht, "hij houdt echt van je, hij heeft al veel vriendinnetjes gehad en ik heb hem nog nooit zo blij gezien. Ik hoop dat het nog lang aan blijft tussen jullie." Daarna gaat hij naar binnen en geeft de glazen cola aan de jongens, ik geef één van de glazen aan Jason en glimlach dan nog even naar Matt om hem te bedanken. Dat was echt lief van hem om zoiets te zeggen.

Ik kan niet op alle reacties antwoorden, het spijt me! Wattpad doet echt raar de laatste tijd... Bedankt voor de stemmen! xx

Aangepast op 24/12/2014

In love with my brother (voltooid)Where stories live. Discover now