Hoofdstuk 18

22.5K 891 80
                                    

Jason's POV

"JAAAA!!" Roepen Marc en ik tegelijk. Standard heeft met 2-1 gewonnen van Club Brugge. Ik ben helemaal niet voor Standard, maar ik doe alles voor Laura. "Weet je, je bent echt een geweldige stiefzoon!" Zegt Marc nadat we uitgeschreeuwd zijn. Ja, dat was precies wat ik wilde horen. "En jij bent een geweldige stiefvader," zeg ik. Ik zou hem nooit mijn vader noemen, maar het is wel een geweldige man. Hij geeft veel om mijn moeder, zijn dochter en zelfs om mij. De meeste mannen zouden nooit om de zoon van zijn nieuwe vrouw houden, maar dat doet hij dus wel. Ik ben blij dat mijn moeder met hem iets heeft.
"Het was echt een geweldige dag, Laura zou dit nooit met me doen, bedankt." "Graag gedaan hoor," zeg ik met een glimlach. "Ik ga maar eens slapen. Tot morgen, Jason." Daarna gaat hij naar boven. Het was inderdaad wel een leuke dag, maar het is niet iets wat ik vaak wil doen.
Ik loop rustig de trap op en ga meteen door naar mijn eigen kamer. Ik laat me op mijn bed vallen en zoek naar mijn telefoon, als ik die gevonden heb stuur ik een berichtje naar Laura.
Ik denk dat je vader me nu wel mag ;) xx -J
Daarna ga ik naar mijn badkamer en neem een snelle douche. Ik kruip onder mijn lakens en val in een diepe slaap.

Laura's POV

Ik word wakker door de zonnestralen die door mijn gordijnen, zo in mijn ogen, schijnen. Ik zucht en pak mijn mobiel, 1 nieuw bericht.
Ik glimlach terwijl ik het berichtje van Jason lees, wat een schatje. Ik ben echt blij dat hij het nu wat kan vinden met mijn vader. Snel loop ik in mijn topje en short naar Jason's kamer toe. Hij slaapt nog, hij is super schattig als hij slaapt. Ik ga voorzichtig op hem zitten en geef dan zachte kusjes op zijn voorhoofd, neus, wang en tot slot, zijn lippen. Hij opent zijn ogen en glimlacht breed als hij mij ziet, "Waar heb ik dat aan verdiend?" "Ik vind het gewoon lief dat je voor mij wat tijd met mijn vader hebt doorgebracht." Hij lacht even en legt dan zijn handen op mijn rug, ik leg mijn handen op zijn borstkast en dan zoen ik hem. Het voelt goed, net zoals altijd.
"Ik ga maar eens, anders zien onze ouders het nog," zeg ik als ik van hem ga. "Maakt niet uit, ik wil het ze vertellen." "Wat? Dan gaan ze sowieso boos worden!" Hij zucht en trekt me weer op zich. "In het begin misschien wel, maar ik wil dit niet meer geheim houden." "Oke, maar laat me alsjeblieft niet zitten als ze boos worden." "Nooit, ik hou van je!" Ik druk een kus op zijn lippen en sta dan weer op, "ik ook van jou." "Kleed je aan en dan gaan we het zeggen, goed?" "Oke, ik zal beneden op je wachten." Ik geef hem nog een laatste kusje en loop dan naar mijn eigen kamer toe. Ik neem een lekkere warme douche, droog mijn haren en kleed me dan snel aan. Ik heb een jeansshort met een roos bloesje aan en mijn zwarte vans (ofc), daarna loop ik naar beneden en ga naast Jason aan tafel zitten. Hij kijkt me even aan om te vragen of ik het wel wil en ik knik, hij glimlacht en kijkt dan naar onze ouders die raar naar ons kijken. "Ik moet jullie wat vertellen," zegt Jason. "Zeg maar, schat," zegt Rosa met een grote glimlach die best eng is. "Euh.. ik heb een meisje leren kennen die super leuk is, maar ik weet niet zeker of jullie wel willen dat ik iets met haar heb." "Zeg maar gewoon wie het is." "Het is Laura," zegt hij zacht en pakt dan mijn hand vast. Zijn hand is zweterig, ik dacht anders dat hij dit makkelijk vond om te vertellen. "Laura!?" Roept mijn vader boos.

Nog eens bedankt voor de leuke reacties en de votes! ;) x

Aangepast op 24/12/2014

In love with my brother (voltooid)Where stories live. Discover now