Hoofdstuk 22

19K 869 60
                                    

Ik heb gezien dat meerde mensen mijn verhaal kopiëren.. Dat is helemaal niet leuk, verzin alsjeblieft je eigen verhaal. Als jullie een verhaal zien dat heel erg op dat van mij lijkt, laat het me dan weten! <3

Laura's POV

"Welke willen jullie kijken?" Ik kijk even rond en hou mijn mening voor mezelf, want de jongens willen echt niet The Fault In Our Stars kijken..
"Deliver us from Evil!" Roept Niels enthousiast. Oh nee, horror. Het meisje dat hij mee had genomen rolt met haar ogen en ik moet lachen, ze ziet het en lacht met me mee. Haar naam is Jane en ze heeft zo'n super leuke nerd bril aan. De meeste mensen met een bril haatte hun bril, maar als ik slecht zou zien dan zou ik heel blij zijn met die bril! Hij is echt prachtig en past perfect bij haar! Ze doet haar lange blonde lokken in een staart en omarmt dan Niels. Ze zijn echt zo schattig samen!
"Waar kijk je naar?" Vraagt Jason terwijl hij zijn arm om mijn schouders legt.
"Hun," zeg ik en wijs naar Niels en Jane. "Ze zijn zo schattig."
"Wij ook." Hij drukt een kus op mijn wang en legt zijn handen op mijn heupen. Ik leg mijn armen om hem heen en glimlach terwijl ik dichterbij hem ga staan. Wat is hij toch lief! Ik druk een lange kus op zijn lippen en blijf hem daarna knuffelen tot de andere er zijn.
"Hey, ik ben Yasmine," zegt een meisje met zwart haar terwijl ze me een kus op de wang geeft.
"Leuk je te ontmoeten, ik ben Laura." Ik glimlach en geef dan Matt een knuffel. "Leuke meid."
"Bedankt," zegt hij lachend en loopt dan snel naar Yasmine toe. Ze zijn denk ik geen koppel, maar wat niet is, kan nog komen.
"Laura, mijn date ken je waarschijnlijk al." Ik kijk even naar Alex die een veel te grote glimlach op zijn gezicht heeft. Weirdo.. Ik kijk naar het meisje naast hem en herken haar meteen!
"Emily! Jij hebt me echt heel veel te vertellen!" We knuffelen elkaar en lachen. "Nou, vertel.."
"Haha oke, euh Alex en ik zijn al een weekje samen," zegt ze blozend. "Ik had hem mijn nummer gegeven toen we elkaar tegen kwamen in de winkel en hij leek echt heel leuk te zijn!"
"Is hij ook, ik ben blij voor jullie!"

Deze film is echt te erg! Elke keer als er iets gebeurt verschiet ik! "Oohn kom hier," zegt Jason lachend en trekt me nog wat dichter tegen hem aan, wat praktisch onmogelijk is doordat ik al tegen de leuning van de stoel geplet zit.
"Bedankt," fluister ik in zijn oor en druk een kus op zijn lippen. Hij glimlacht en kust me terug, maar ik verschiet zo erg van het gegil dat ik op zijn tong bijt. "Sorry, gaat het?" Ik ben echt een domme kip..
"Ja hoor, het valt wel mee." Hij legt zijn arm om me heen en zo blijven we zitten tot de film gedaan is.

Ik heb die ene film nog niet gezien, TFIOS wel en die was geweldig! :O Ik had het boek al meerdere keren gelezen, maar toch heb ik moeten huilen :( Laat me weten wat jullie van de film en het hoofdstuk vonden! :)

Aangepast op 26/12/2014

In love with my brother (voltooid)Where stories live. Discover now