Hoofdstuk 12

27K 914 50
                                    

Laura's POV

Ik kijk even in de spiegel, ik heb een rode bikini aan en mijn haar zit in een staart. Ik glimlach naar mezelf, pak dan snel een handdoek en loop zo snel als ik kan de trap af. Als ik bij het zwembad in onze tuin aankom zie ik Jason al liggen op één van de ligstoelen, zijn lichaam is nat door het water, waardoor het glinstert. Ik bijt zacht op mijn lip en ga op een stoel naast hem zitten, zonder nog naar hem te kijken.
"Heey," hoor ik hem zeggen, maar ik draai me niet om. Ik haat het dat onze ouders weer thuis zijn, ik wil Jason zo graag zoenen!
"Hallo." De bel gaat en ik loop naar de deur toe, het is Emily.

"Hey, babe!" Roept ze met een grote glimlach en ik lach.
"Je kunt je omkleden in mijn kamer," zeg ik, maar ze schud haar hoofd.
"Ik heb mijn bikini al aan, moet alleen mijn topje en short uitdoen." Ze doet het meteen uit en loopt dan samen met me naar het zwembad waar Jason nog altijd op zijn stoel ligt.
"Dag, Jason," zegt Emily en geeft hem een knuffel. Ja, Emily knuffelt graag.
"Hey!" Hij doet zijn zonnebril af en legt hem op het tafeltje dat naast zijn stoel zit. Ik negeer zijn mooie lichaam en loop naar het zwembad toe, ik buig voorover om te voelen of het water niet te koud is.
"Het water is niet zo kou-" Ik word geduwd en gil als ik in het water val, ik kom hoestend weer naar boven en kijk dan naar Jason en Emily die heel hard aan het lachen zijn. "Wie heeft dit gedaan!?" Roep ik boos en Jason steekt grijnzend zijn hand op. Ik ga uit het zwembad, ga achter hem staan en probeer hem in het water te duwen.
"Gaat je niet lukken, schat," zegt hij met een knipoog en duwt me dan weer het water in. Waarom zijn jongens zo sterk? Hij lacht weer als ik bovenkom en springt dan ook in het water, hij zwemt naar me toe en ik ga altijd meer naar achter. Als ik tegen de rand van het zwembad zit grijnst hij weer.
"Ik heb je," hij legt zijn handen op mijn heupen en drukt zijn lippen op de mijne. Wat heb ik dit gevoel gemist zeg! Ik leg mijn ene hand op zijn rug en de andere zit in zijn haar, maar al snel laat ik los als ik besef dat onze ouders thuis zijn.
"Niet hier," zeg ik en duw hem van me af. Ik zwem naar Emily toe en trek haar mee het water uit. "Wij gaan nu naar het skatepark!" Roep ik en duw een handdoek in haar hand terwijl ik mezelf afdroog met een andere handdoek. Ik pak haar bij haar arm en loop naar mijn kamer.

"Wat had dat te betekenen?" Vraagt ze als ik de deur van mijn kamer sluit.
"Onze ouders mogen niet weten dat ik iets heb met Jason en als ik bij hem in de buurt ben wil ik hem zoenen, maar dat gaat niet!" Ik zucht en ga op mijn bed zitten, "Ik moest gewoon zo snel mogelijk bij hem weggaan, ik kan dit zo niet volhouden."
"Lieverd toch," zegt Emily terwijl ze naast me komt zitten op het bed en haar armen om me heen slaat.
"Wat moet ik doen? Help me!"
"Je moet aan je ouders vertellen hoeveel je van hem houdt. Ze zullen waarschijnlijk eerst heel boos zijn, maar na een paar dagen zullen ze het wel begrijpen."
"Denk je?"
"Ja en ik heb altijd gelijk," ze knipoogt en ik rol met mijn ogen. "Dus gaan we nu naar het skatepark of niet?"
"Ja, eerst even omkleden." Ik pak een donker blauwe skinny jeans en een wit hemdje uit mijn kast, ik doe het aan en kijk Emily vragend aan. "Is dit goed?"
"Je mag je zwarte vans niet vergeten en dit," zegt ze terwijl ze me wat armbanden en een ketting geeft.
"Mijn vans liggen in Jason's kamer.."
"Ik zal ze wel gaan halen," zegt ze terwijl ze mijn kamer al uitloopt. Ze is echt één van de liefste mensen die ik ken!

Jason's POV

Nadat Emily samen met Laura naar boven is gerend ben ik ook maar naar mijn kamer gegaan, er is niets aan zonder Laura.. Waarom rende ze ervandoor? Heb ik iets fout gedaan? Ik hoop het niet, want ik vind haar echt héél leuk. Ik kom weer uit mijn gedachten als ik iemand op de deur hoor kloppen, ik doe open en zie Emily staan.
"Ik kom voor Laura's schoenen," zegt ze.
"Alsjeblieft," zeg ik en geef haar de schoenen.
"Bedankt," ze draait zich om en loopt verder, maar ik houd haar tegen. "Wat is er?"
"Heb ik iets fout gedaan? Waarom liep ze weg?" Ze schud haar hoofd, draait zich even om om te kijken of Laura het niet hoort en trekt me dan mijn kamer in. Ze sluit de deur en kijkt me aan.
"Ze wil geen ruzie met jullie ouders, Laura is niet iemand die snel ruzie met iemand heeft. Ze heeft waarschijnlijk zelfs nog nooit ruzie met iemand gehad." Ze denkt even na en gaat dan weer verder, "geef haar gewoon even de tijd en misschien is het beter als je eens met haar praat over jullie situatie." Dan loopt ze mijn kamer uit en ik kijk naar mijn schoenenen. Dus ze wilt niet dat onze ouders boos worden? Ze heeft me tegen mijn moeder horen roepen, dat kan niet anders..

Laura's POV

Meteen nadat we onze make-up hadden bijgewerkt en ons haar hadden gedroogd zijn we naar het skatepark gegaan. We zitten samen op een bankje te kijken naar alle knappe jongens die hier zijn, sommigen kunnen best gave dingen met hun skateboard. Ik wilde vroeger ook altijd een skateboard, maar dat mocht niet. Mijn vader vond het veel te jongensachtig en het zou een schande zijn als zijn dochter zoiets zou doen..
"Dag, meisjes! Mag ik vragen wat jullie hier komen doen?" Zegt een jongen met mooie blauwe ogen en bruin krullend haar aan ons terwijl hij met zijn skateboard naar ons toekomt.
"We wilden kijken hoe knap de jongens hier zijn, we hadden eigenlijk gehoopt om six packs te zien," zegt Emily zonder aarzeling. Ik geef haar een zacht duwtje in haar maag als ik de jongen met een grijns naar ons zie kijken.
"Dus je wilt dit zien?" Vraagt de jongen terwijl hij zijn shirt uitdoet. Hij is sexy en best gespierd, maar Jason's spieren zijn toch veel mooier. Niet aan Jason denken! Zeg ik tegen mezelf en blijf naar de jongen staren die dat duidelijk gezien heeft. Hij gooit zijn shirt naar me en gaat dan wat trucs doen met zijn skateboard.

"Omg, Laura! Die jongen ziet jou wel zitten en hij is lekker!" Ik kijk Emily aan en schud mijn hoofd.
"Ik heb al iemand, nou dat had ik tot mijn vader samen met Rosa weer thuis kwamen."
"Kom op, Laura! Stel je niet zo aan en ge ervoor!"
De jongen komt terug naar ons toe en pakt mijn hand, hij trekt me recht en glimlacht naar me als hij ziet dat hij veel groter is dan mij.
"Wil je ook eens proberen?" Vraagt hij.
"Ja, maar ik heb geen zin om te vallen.."
Hij lacht, "ik zal je wel vasthouden." Hij knipoogt even en legt dan zijn handen op mijn heupen, ik ga op zijn skateboard staan en gil als ik bijna op de grond val. Hij grijnst en komt dichter naar me toe, hij drukt zijn lippen op de mijne en ik ga met mijn handen door zijn haar. Het voelt zo goed en zo vertrouwt, het voelt net zoals die keren dat ik met Jason zoende. Ik laat de jongen los en hij kijkt me met een glimlach aan, "je kunt goed zoenen." Hij komt weer dichterbij met zijn gezicht en ik draai mijn hoofd terwijl ik hem van me afduw.
"Ik kan dit niet," zeg ik en loop snel weer naar Emily toe die naar me grijnst.
"Hoe was het?"
"Het was net alsof ik Jason zoende," ik begin te huilen en Emily legt haar armen om me heen. "Ik mis hem!"

Had niet veel inspiratie, sorry! :3 Ik wilde jullie even bedanken voor de 1k reads, jullie zijn geweldig! <3 Ik wilde ook nog zeggen dat als jullie vragen hebben over het verhaal of vragen over mij, dat jullie die altijd mogen stellen! :) Er komt waarschijnlijk morgen een nieuw hoofdstuk op of als ik niets te doen heb dan kan het zijn dat er straks al een nieuw stukje is! ;)

Aangepast op 24/12/2014

In love with my brother (voltooid)Where stories live. Discover now