Hoofdstuk 23

18.7K 783 60
                                    

Laura's POV (Point Of View)

Ik neem een slokje van mijn cola en ga wat dichter bij Jason zitten. Hij glimlacht en slaat zijn arm om me heen. "Wat vonden jullie van de film?" Vraagt hij. Na de film wilden we allemaal ergens iets gaan drinken en wat kletsen. Jason en ik wilde het eigenlijk alleen omdat het thuis alleen maar geruzie ging zijn met mijn vader en Rosa. Rosa leek het volgens mij te accepteren dat Jason en ik een koppel zijn. Niet dat ze het leuk vind, maar ze doet het voor haar zoon. Mijn vader zou net zoals haar moeten zijn! 

"Ik vond hem echt geweldig!" Begint Niels. Ik zucht en sluit mijn ogen, het voelt goed om bij Jason te zijn. Ik sla mijn armen om hem heen en druk mijn hoofd tegen zijn borst. Hij slaat zijn armen ook om me heen nadat de andere wat gelachen hadden en de film hadden besproken. "Ben je moe?" Fluistert hij in mijn oor.

"Nee." Zeg ik met mijn ogen nog steeds gesloten. "Ik wil gewoon zo dicht mogelijk bij je zijn." Ik kon zijn hart horen kloppen en voelde zijn ene hand over mijn rug gaan. Ik wou dat hij me nooit meer los liet en dat het voor altijd zo kon zijn, maar eens we thuis zullen zijn zal alles anders zijn.

"Ik hou van je." Ik kijk even naar hem en druk mijn lippen op de zijne. Eerst zacht en daarna harder. "Ik ook van jou." Hij glimlacht en drukt een kus op mijn voorhoofd. Elke keer als hij me kust voelde het alsof er vuurwerk was. Net als in de filmen. Ik had nooit gedacht dat dat kon, maar nu ik het zelf voel weet ik dat het kan. Met mijn hand ga ik door zijn haar en laat hem dan na een tijdje los. De andere keken allemaal naar ons en ik begon meteen te blozen. 

"Schattig," Zegt Yasmine en kijkt dan naar Matt. Hij begon meteen te glimlachen en sloeg zijn arm om haar heen. Ze glimlachte en fluisterde iets in zijn oor. Matt haalde even zijn wenkbrauwen op en fluisterde iets terug. Ze moest lachen en we keken hun aan. "Waar kijken jullie naar?" Vraagt ze. Ze was helemaal niet zo verlegen als andere meisjes. 

"Niets." Zei Alex. "Wij moeten gaan." Hij keek even naar Emily en stond dan samen met haar op. "Ik sms je wel," Zei ze tegen me en ging dan samen met Alex weg. Ze moest waarschijnlijk vroeg thuis zijn. 

Na een uurtje of drie waren alleen Jason en ik nog over. "Wij moeten ook maar eens naar huis gaan." Ik knikte en samen liepen we naar huis. Het was al best laat, dus zijn we meteen naar onze kamers gegaan. Jason in zijn kamer en ik in de mijne. Ik slaap veel liever bij Jason, maar dat kan nu niet. Na wat gelezen te hebben was ik maar gaan slapen. Het was een leuke dag.

Oke, ik wil jullie eerst allemaal bedanken! Ik heb zoveel mogelijk berichten en reacties geantwoord, maar aangezien ik opeens niets meer kon sturen heb ik er niet zoveel beantwoord.. Dus jullie kunnen me iets sturen of een reactie plaatsen en dan ga ik die allemaal binnen een paar dagen beantwoorden! Persoonlijke vragen mogen ook. De meeste heb ik al geantwoord, maar ik zal die er ook bij zetten. 

Aan veel mensen heb ik gezegd dat ik pas verder ging als ik alle boeken van TMI had gelezen, dat was eigenlijk een leugen. Ik ben nu aan het laatste boek, maar aangezien ik niet graag lees via het internet gaat het heel traag. Ik wil het boek kopen in het Nederlands, maar dat komt pas uit in November en ik kan niet wachten tot dan! The Mortal Instruments zijn echt geweldig! Ik moet de hele tijd huilen, ik denk alleen nog maar aan Malec, Sizzy, Clace, ... Als je de boeken nog niet hebt gelezen moet je dat echt doen! Ik weet trouwens niet waarom iedereen Sebastian haat.. Hij kan er niets aan doen dat hij zo is. Het is allemaal Valentijn zijn fout en ik vind Sebastian eigenlijk echt geweldig!

Dus je moet TMI echt lezen!! Geen spoilers over CoLS a.u.b. Ik weet al enkele dingen, maar daarom moet je niet alles vertellen! ;) Hierna ga ik Clockwork Angel lezen. Ik denk dat dat mijn favoriete boeken series ooit gaat zijn! Ik heb al veel over James, Will en Tessa gehoord en dat zegt genoeg! #NeverTrustADuck

Vraag me dus wat je wilt! Ik zal zo snel mogelijk alle vragen beantwoorden! :) En jullie mogen ook jullie favoriete liedjes enz vertellen! Ik ga mijn muziek eens updaten.

Bedankt! Hou van jullie! ♥

Aangepast op 26/12/2014

In love with my brother (voltooid)Where stories live. Discover now