Hoofdstuk 20

20.5K 786 45
                                    

Laura's POV

"Daar ben je!" Zegt Laurens blij met zijn bekakt accent. Het is echt een hatelijk accent! Laurens heeft zijn haar mooi glad naar achteren gedaan met gel, hij heeft een zwart pak aan en een das in dezelfde kleur als mijn jurk. "Hoe vind je je jurk?" Ik glimlach geforceerd terwijl hij mijn hand pakt en er een kus op geeft. "Hij is wel mooi," zeg ik. "Speciaal voor jou." Hij trekt me naar zich toe en ik doe alle moeite om niet tegen hem aangeplakt te staan, maar hij is te sterk. "Bedankt, maar ik ga even naar de wc." Ik probeer uit zijn armen die hij om me heen had geslagen te komen, maar dat lukt niet. "Het toilet," zegt hij. Serieus.. Gaat hij me nu heel de tijd zeggen wat ik wel en niet mag zeggen? Deze avond gaat nog lang duren!

Nadat ik naar het 'toilet' ben geweest trekt Laurens me meteen mee naar zijn kamer. Zijn kamer is wit, zwart en rood. Het is ook een enorme ruimte waar een super groot bed in staat, het is eigenlijk een beetje hetzelfde als mijn kamer, alleen meer luxe. "Nu hebben we eindelijk wat tijd voor elkaar," zegt hij met een grijns. Hij duwt me op het bed en gaat bovenop me liggen, mijn handen heeft hij vast. "Ik wil dit niet, Laurens," zeg ik zacht en voorzichtig, ik heb namelijk geen zin in een kwade Laurens die zijn mammie en pappie gaat roepen. "Stel je niet zo aan, ik weet dat je maar een grapje maakt." Hij drukt zijn lippen op de mijne en drukt met zijn tong op mijn lippen, maar ik hou mijn lippen zo strak als het maar kan. Hij stopt en kijkt me even raar aan, daarna grijnst hij weer en gaat met één van zijn handen naar mijn borst. "Stop," zeg ik weer zacht. Hij begint zacht in mijn borst te knijpen en ik probeer hem zacht van me af te duwen. Als ik dit wil laten stoppen, moet ik slimmer zijn dan hem. "Denk, Laura!" zeg ik in mezelf. Een hand gaat onder mijn jurk en hij kijkt me weer even met een grijns aan. Ik moet bijna kotsen van de gedachten dat hij nu bovenop me ligt en met zijn hand onder mijn jurk zit. Hij gaat verder met waar hij was en ik voel zijn hand altijd maar meer en meer naar beneden glijden, ik moet echt iets bedenken! "Laurens, stop alsjeblieft." Hij stopt niet en doet net alsof ik niets zeg. Ik begin te huilen en te spartelen, maar ik kan niet weg. Ik kan niet weg.. Ik hoor een luide bonk op Laurens zijn slaapkamerdeur en schrik, wie zou er nu zo kloppen op zijn deur? Laurens kijkt me aan en zegt dat ik moet zwijgen, maar inplaats daarvan roep ik om hulp. "Help!" Roep ik twee keer en krijg dan Laurens' vuist op mijn kaak. Het doet pijn, maar ik blijf gillen. De deur gaat met een klap open en Laurens wordt van me afgetrokken. Ik ga op mijn zij liggen en er komen nieuwe tranen over mijn wangen, terwijl ik gekreun en andere misselijk makende geluiden hoor. 

"Gaat het?" Hoor ik iemand zeggen, een bekende stem. Ik draai me naar de persoon van wie de stem is toe en veeg mijn tranen weg zodat ik kan zien wie het is. "Laura?" Zegt de persoon weer. Ik kijk naar het gezicht van de jonge man en zie meteen wie het is. "Jason!" Roep ik blij en ik sta op om hem te knuffelen. "Gaat het?" Vraagt hij nog een keer en ik begin weer te huilen, alleen is het deze keer van vreugde. "Ik was bijna verkracht, maar jij hebt me gered," zeg ik zacht terwijl ik hem nog steeds omhels. "Wat doe je hier eigenlijk?" "Ik wilde bij mijn meisje zijn en zeggen hoeveel ik van je hou. Ik zal altijd van je houden en ik zal je ook altijd beschermen." Ik kijk diep in zijn ogen en druk een kus op zijn lippen, hij glimlacht en veegt de tranen die over mijn wangen glijden weg. "Kom, dan gaan we wat ijs halen voor je wang en ik denk dat die snul hier ook wat kan gebruiken," hij kijkt even naar Laurens. Hij zit in een hoekje op de grond en zijn gezicht is helemaal bebloed terwijl hij zachtjes kreunt. 

Ik loop samen met Jason, hand in hand, naar beneden en we lopen meteen door naar de keuken waar allemaal mensen staan te werken. De ober die met me danste komt meteen naar ons toe en wijst naar Jason om aan me te vragen of hij dat heeft gedaan, ik schud mijn hoofd. "Zou ze wat ijs mogen?" Vraagt Jason terwijl hij zijn arm om me heen legt en een kus op mijn lippen drukt. "Die snul boven kan ook wat hulp gebruiken, dus daar stuur je best iemand heen." "Zal ik doen," zegt de leuke ober terwijl hij een ijszakje aan me geeft. Ik druk het tegen mijn wang en ga dan samen met Jason op één van de handgemaakte banken zitten. Ik ga op zijn schoot zitten en hij houdt het zakje met ijs tegen mijn wang. "Bedankt, voor alles," zeg ik zacht met een glimlach.

Bedankt voor de lieve reacties, berichtjes en votes! <3 Ik wil iedereen die ook iemand heeft verloren waar ze heel veel van hielden heel veel sterkte wensen! Je kan me altijd iets sturen als er iets is, ik zal er altijd voor jullie zijn! Vergeet dat niet! :)

Iemand vroeg in de reacties wat 'idk' betekent. Idk betekent 'I don't know.' Als er nog meer vragen zijn, mag je me die altijd stellen! :) Er was ook iemand die zei dat ik iemands verhaal heb na gedaan, daar wil ik even iets over zeggen. Ik heb NIEMAND zijn verhaal na gedaan, ik heb alles wat in dit verhaal gebeurt zelf bedacht en het is niet omdat er verschillende boeken bestaan met dezelfde tittel dat het daarom gestolen is.. Er bestaan wel meerdere boeken en filmen met dezelfde naam! Sommige van jullie kennen de eerste hoofdstukken misschien van GoSupermodel. Ik had het verhaal bedacht met een vriendin, maar toen ben ik gestopt met die site, omdat ik het niet iets vond voor mijn leeftijd, ik heb er heel veel geld aan verspild en er was meer drama dan iets anders op + een meisje dat me stalkte werd opeens een mod, terwijl ze altijd zeggen dat je er alleen eentje kunt worden als je je fatsoenlijk gedraagt... Ik heb het verhaal pas jaren daarna op wattpad geplaatst en er zit veel verschil op! In het boek dat ik op gSm schreef met een vriendin, was het meisje zwanger en de jongen had geheugenverlies door slecht te vallen op een trampoline. Ga dus niet zeggen dat ik iets steel! Oke, bedankt.

Vote/Comment/Follow! <3

Aangepast op 26/12/2014

In love with my brother (voltooid)Where stories live. Discover now