Hoofdstuk 5

30.2K 1.2K 152
                                    

Omdat ik in 1 dag +10 lezers heb is hier een nieuw hoofdstukje, ik hoop dat je het leuk vind! :) En bedankt voor de 2 votes!💕

Laura's POV

"Heey, kom binnen," hoor ik Jason zeggen. Damn, Jason was me voor..
Ik probeer zo snel als ik kan van de trap te lopen, maar met deze hakken is dat niet zo makkelijk. Op de laatste trede val ik naar voren en voel dat iemand me tegen houd zodat ik niet op de grond val.
"Oh dank je," zeg ik terwijl ik weer op mijn voeten ga staan en kijk dan naar degene die me tegen hield.
"Graag gedaan," zegt de jongen met blond haar dat met piekjes omhoog staat en kijk in zijn helder blauwe ogen die prachtig zijn. "Ik ben Alex, een vriend van Jason."
Ik schud zijn hand die hij naar me uitsteekt en glimlach, "Laura en dit is Emily," zeg ik met een knikje naar mijn vriendin.
"Leuk je te leren kennen," zegt hij nog net voor hij samen met Jason naar de woonkamer gaat waar het feest door gaat.

Ik doe de deur open als de bel weer gaat en begroet de mensen die ik helemaal niet ken, wie heeft Jason allemaal uitgenodigd?
Ik ga naar de woonkamer en begin samen met Emily te dansen, na een uur zijn er al vet veel mensen in ons huis en ik ken nog niet eens de helft van de mensen die hier zijn.
"Laura! Laura! Er komen twee hotties naar ons toe!" Fluistert Emily in mijn oor. Ik draai me om en zie inderdaad twee knappe jongens naar ons toe komen, ze zijn denk ik 18, hebben bruin haar en ik denk bruine ogen, maar dat kun je moeilijk zien in het donker.
"Heey, wil je met me dansen?" Vraagt één van de jongens aan Emily, ze zegt natuurlijk meteen ja.
"Heey," zegt de andere jongen die nu voor me staat.
"Heey," antwoord ik terug met een grote glimlach.
"Wilt deze mooie meid met me dansen?"
"Ja hoor." Hij pakt mijn hand en begint met me te dansen, ik viel bijna en ik lach. "Dat is al de tweede keer vandaag," zeg ik zacht, maar hij heeft het gehoord want hij begon te lachen.

Dan begint er opeens een slow liedje af te spelen. "Dit nummer is voor alle koppels en goede vrienden in dit huis, have fun!" Roept er iemand door een micro, waarschijnlijk Jason. Ik kijk even naar de jongen en kijk dan weer naar de grond omdat ik niet weet of hij dit wel wilt.
"Zullen we?" Vraagt hij en legt zijn handen op mijn heupen.
"Graag," zeg ik terwijl ik wat dichter bij hem ga staan en mijn handen om zijn nek leg. Wat een geluk dat ik hakken aanheb, anders had dit heel belachelijk overgekomen omdat ik niet één van de grootste ben.

Als het liedje gedaan is ga ik naar de badkamer in mijn kamer omdat ik dringend naar de wc moest. Daarna loop ik weer naar beneden en ga weer bij de leuke jongen staan die Daan heet. "Hoe oud ben je eigenlijk?" Vraagt hij opeens.
"Ik ben 16 en jij?"
"19." Oh, hij is dus een jaar ouder dan ik dacht. "Niet zo'n groot leeftijdsverschil," zegt hij met een knipoog en drukt een kus op mijn wang. Wow, waar was dat voor?
"Oh wow," zeg ik zacht en ik zie hem grijnzen.
Hij lacht even, legt zijn handen op mijn heupen en trekt me tegen zich aan. Ik kijk hem aan en hij zoent me. "Daan, di-" Hij onderbreekt me met een 'ssh' geluid en zoent me weer verder terwijl hij me zacht tegen de muur duwt. "Stop," zeg ik maar dat doet hij niet. Hij drukt kusjes in mijn nek en ik probeer hem van me af te duwen, maar dat lukt dus niet. "Daan, stop alsje-"

"Heb je haar niet gehoord? Ze zei dat je moest stoppen," zegt Jason die achter Daan staat.
"Oh ja, ik hoorde anders niets."
"Laat me alsjeblieft los," zeg ik zacht en Daan schudt zijn hoofd.
"Nee. Je wilt me, geef het maar toe."
"Wat?" Vraag ik verbaasd. Waar begint die nu opeens over?

"Dude, ik zou willen dat je nu vertrekt," zegt Jason terwijl hij zijn hand op Daan's schouder legt. Dat had hij beter niet gedaan, want Daan haalt met zijn vuist uit en die komt recht op Jason's linker oog terecht.
"Omg, stop!" Roep ik, maar dat heeft geen zin want nu is Jason degene die Daan raakt in zijn maag met zijn vuist. Ik probeer er tussen te komen, maar dat lukt niet. Ik zie Alex wat verder staan en loop naar hem toe.
"Jason is aan het vechten, help me alsjeblieft."
"Wat bezielt hem nou weer?" Vraagt hij geïrriteerd terwijl hij naar ze toe loopt. Ondertussen zijn er al een paar mensen tussen gekomen en Jason heeft een bloedneus. Alex trekt Jason naar achteren en twee andere jongens die ik niet ken brengen Daan naar buiten. Ja hoor, wordt er een feest gehouden in mijn huis en dan gebeurt er dit..

Ik loop naar Jason toe die samen met Alex naar de keuken is gegaan, Alex gaat weer weg als hij mij ziet en ik ga naast Jason staan.
"Het spijt me," zeg ik en kijk hem aan. Zijn oog is opgezwollen en zijn neus bloed heftig. Ik pak een doekje en maak het een beetje nat, net als ik het bloed dat over zijn lippen stroomt wil afkuisen pakt hij mijn hand en houd me tegen.
"Doe maar niet, eerst moet het stoppen met bloeden," zegt hij terwijl hij met zijn andere hand in zijn neus knijpt. Na een paar minuten stopt het eindelijk.
"Nu mag je het pas doen," zegt hij met een glimlach. Hoe kan hij nu nog lachen, hij is net in elkaar gemept door mijn domme fout!?
Ik maak zijn gezicht dan toch uiteindelijk weer schoon, maar doe het heel voorzichtig en heel geconcentreerd. Ik vind het zo erg dat dit door mijn domme fout is gebeurd.
"Je zit ermee hé?"
"Huh?" Ik pak een ander doekje dat niet nat is en doe dan weer gewoon verder.
"Gewoon niet mee inzitten," zegt hij met een glimlach en legt een hand op mijn heup. Ik stop met zijn gezicht schoon te maken en kijk dan even naar zijn hand, meteen daarna kijk ik in zijn ogen. Die o zo mooie bruine ogen..
"Het is mijn fout, het spijt me."
"Nee."
"Jawel, het spijt me echt heel erg. Sorry, Jason." Hij legt zijn vinger op mijn mond zodat ik stop met praten en dat doe ik dan ook, dan kijkt hij even naar mijn lippen en drukt na een paar seconden zijn lippen op de mijne.

"Je ziet er echt geweldig uit in die jurk," fluistert hij in mijn oor en ik begin weer te blozen.
"Is het niet iets té?" Vraag ik terwijl ik mijn hand die ik om zijn nek had geslagen toen hij me zoende weg haal.
"Nee, je bent ongelofelijk sexy." Hij doet een lok van mijn haren die in mijn gezicht is komen zitten weer achter mijn oor en glimlacht. "Maar dat wist ik natuurlijk al, ik heb je tenslotte naakt gezien." Hij grijnst en ik staar hem aan met grote ogen terwijl ik bloos. Waarom? Waarom!? Denk ik in mezelf en kijk weg.
"Oke, ander onderwerp."
"Hoezo? Vind je het niet leuk dat ik je sexy noem?"
"Nee.. Euh.. Jawel, ik weet het niet meer." Ik zucht en ga op het aanrecht zitten, "kunnen we niet beter zeggen dat het feest over is?"
"Wil je dat?"
"Ja, ik zou willen slapen."
"Oh oke. Dat is zo geregeld, prinses." Hij drukt een kus op mijn wang en gaat dan weg. Prinses? Noemde hij me nu echt zo? Awh, dat is schattig!

Als de laatste gasten ook bijna vertrekken ga ik naar mijn kamer, doe mijn pyjama aan en ga in mijn bed liggen. Na een tijdje voel ik iemand bij me in bed kruipen en ik open mijn ogen.
"Wat doe jij hier?" Vraag ik als ik zie dat het Jason is.
"Ik kom je wat gezelschap houden."
"Jason-"
"Ik ga niet weg, dus ga nu maar gewoon slapen."
"Best," zeg ik en schuif wat meer op zodat ik niet meer tegen hem aanlig en val in een diepe slaap.


Dit is alweer een klein hoofdstukje, ik hoop dat je het leuk vind! :) Ik probeer zo snel mogelijk een nieuw hoofdstuk toe te voegen, maar ik heb het nog steeds moeilijk met het overlijden van mijn hond en heb ook heel veel huiswerk te doen voor school.. Dus ja, ik doe zoveel als ik kan (ik denk niet dat die zin klopt, but whatever!)

Ik heb ondertussen 28 lezers en 2 votes, bedankt daarvoor! Hou van jullie! <3

Aangepast op 23/12/2014

In love with my brother (voltooid)Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ