Hoofdstuk 13

23.8K 857 44
                                    

Laura's POV

"Waar ben jij geweest?" Vraagt mijn vader meteen als ik weer thuis ben, ik negeer hem en loop gewoon naar mijn kamer. Is het niet al erg genoeg dat ik Jason niet meer kan zoenen? Ik loop naar mijn badkamer en werk mijn mascara bij die helemaal uitgelopen was, daarna ga ik maar naar beneden omdat ik honger heb.
Ik ga naast Jason zitten aan tafel en eet het eten dat Rosa had gemaakt op, daarna ga ik weer naar mijn kamer zonder iets te zeggen. Na een paar minuten op mijn bed liggen hoor ik iemand op mijn deur kloppen, ik zucht en loop naar de deur. Als ik hem open komt Jason meteen naar binnen en sluit de deur.
"We moeten praten," hij gaat op mijn bed zitten. Hij doet teken dat ik naast hem moet komen zitten, maar ik schud mijn hoofd. "Laura, doe nu niet moeilijk!" Ik schrik ervan dat hij boos wordt en loop naar mijn deur, net voordat ik hem kan openen gaat hij er tegen leunen.
"Ga weg," zeg ik zacht zonder hem aan te kijken.
"Nee, we moeten praten." Ik schud weer mijn hoofd en probeer hem opzij te duwen, maar dat gaat niet. "Waarom doe je zo tegen me?"
"Je weet best waarom," er loopt een traan over mijn wang en hij legt zijn hand op mijn wang. Ik leg mijn hand op zijn hand en blijf zo even staan, tot hij weer begint te praten.
"Wat kan jou het schelen wat anderen van onze relatie denken?" Hij komt dichterbij en drukt een kus op mijn wang. "Ik hou van je," fluistert hij in mijn oor en drukt daarna zijn lippen op de mijne. Het voelt zo goed om dit eindelijk weer te kunnen doen, maar dit kan gewoon niet.
Ik ga naar achter en kijk hem aan, "Jason, dit kan niet."
"Denk alsjeblieft goed na voor je iets beslist," hij loopt mijn kamer uit en ik ga op mijn bed liggen.
Na een paar seconden voel ik mijn mobiel trillen in mijn broekzak, ik pak hem eruit en kijk van wie ik een berichtje heb gekregen, Jason..
I love you, don't forget that! xx -J

De tranen stromen over mijn wangen en ik moet inslaap gevallen zijn, want ik word wakker van hard geklop op mijn deur. "Ja," roep ik terwijl ik geeuw en mijn vader komt de kamer binnen.
"Gaat het wel?" Vraagt hij bezorgd als hij naast me op het bed komt zitten.
"Ja, waarom zou het niet gaan?" Vraag ik zo normaal mogelijk en glimlach naar hem.
"Je mascara is uitgelopen."
"Oh, wacht even." Ik loop naar mijn badkamer en doe al mijn make-up van mijn gezicht, ik ga toch slapen als mijn vader weggaat.
"Komt dit door een jongen? Hoe noemt hij? Wat is er gebeurt? Het is toch niet Jason? Hier gaat Jason zo niet goed van zijn!" Ratelt hij door als ik weer naast hem kom zitten.
"Pap, ik ben moe en ik zou willen slapen."
"Het is Jason?" Ik schud mijn hoofd en hij glimlacht, "Dan is het goed, slaapwel." Hij drukt een kus op mijn voorhoofd en gaat dan weg. Ik zucht en ga weer slapen, heb nu geen zin om aan Jason te denken.

Het is een kort stukje, maar het is beter dan niets! Ik had trouwens helemaal geen zin om er nieuw hoofdstuk op te plaatsen, maar ik kreeg heel de tijd berichten op w'app van een vriendin dat ik moest updaten...

Aangepast op 24/12/2014

In love with my brother (voltooid)Onde histórias criam vida. Descubra agora