Hoofdstuk 8

27.5K 960 47
                                    

Laura's POV

"Willen jullie wat pizza eten of wil je van het lekkere eten van mijn broer eten?" Vraagt Emily. Ik mocht meteen komen nadat ik haar had gevraagd om vroeger te komen, ze was zelfs blij. Ondertussen is het al 17u30 en hebben we alle drie honger.
"Ik wil dat eten van je lekkere broer wel," zegt Lien en we lachen. Ja, Emily haar broer was helemaal niet lelijk, hij moet nu denk ik 19 zijn. Tom, haar broer, heeft altijd voor Emily gezorgd toen haar ouders er niet waren en die zijn er eigenlijk nooit, ik vind het best lief dat een jongen van 19 nog steeds voor zijn kleine zusje zorgt.
"En jij Laura?"
"Ik wil dat eten van je broer wel eens proeven."
"Oke, dan gaan we dat doen!" Roept Emily enthousiast en dan lopen we samen naar de eetkamer. "Tom, is het goed als wij ook wat van jouw lekkere.." Ze kijkt even op de tafel om te kijken wat hij heeft gemaakt. "Macaroni eten?"
"Ja, ga zitten," zegt Tom met een glimlach naar ons.

Na het eten van mijn overvol bord met Macaroni gaan we weer naar Emily's kamer waar het slaapfeestje kan beginnen.
"Gaan we een film kijken?" Vraagt Lien.
"Kies maar een dvd uit mijn boekenkast." Lien loopt super snel naar haar boekenkast en blijft daar ook een paar minuten staan.
"Deze!" Roept ze en houd een dvd in de lucht met de naam 'Beastly' op. Die vind ik wel goed, heb hem zelf ook al een keer gezien. Het gaat over een arrogante jongen die alles krijgt wat hij wilt vanwege zijn uiterlijk, maar op een dag wordt hij vervloekt door een heks en verandert hij in iemand die niet mooi is. Hij krijgt één jaar de tijd om iemand te vinden die echt van hem houdt en als hij dat niet doet blijft hij voor de rest van zijn leven er zo uitzien.
"Zet hem maar in de dvd-speler, dan haal ik ondertussen wat om te drinken en eten," zegt Emily terwijl ze haar kamer verlaat. Ze heeft net superveel macaroni gegeten en dan denkt ze nog aan eten?
Ik pak mijn telefoon en stuur een berichtje naar Jason. Ik had hem beloofd iets te sturen toen ik hier aankwam, maar dat was ik helemaal vergeten..
Heey! Sorry dat ik nu pas iets stuur, was het helemaal vergeten! :$ Ga je nog iets leuks doen vanavond? x -L

Ik krijg meteen een berichtje terug.
Maakt niet uit! ;) Ik ga straks naar een feestje met wat vrienden, kan niet wachten tot je weer thuis bent! xx -J

Veel plezier, maar maak het niet te laat en drink alsjeblieft niet te veel alcohol! x -L

Ja, mam! ;) Ik moet gaan, zie je morgen wel! Hou van je! xx -J

Tot morgen en ik ook van jou! x -L

Daarna komt Emily met een grote kom popcorn en 3 glazen cola haar kamer weer binnen en gaat samen met Lien naast me op het bed zitten. "Ready?" We knikken en Lien drukt op een knopje zodat de film begint.

Jason's POV

Als het al 2u is ga ik naar huis, ik had net zoals Laura vroeg niet te veel gedronken en heb het ook niet heel laat gemaakt. Het is raar om verliefd te zijn op je stiefzus, maar het is gebeurd en ik kan en wil er niets aan veranderen. Ik weet niet of we nu een koppel zijn ofzo, maar wat ik wel weet is dat ik haar leuk vind, heel leuk zelfs. Het is maar 1 nacht dat ik haar niet zie en dat vind ik best jammer omdat als onze ouders weer thuis zijn, we niet meer kunnen samen slapen. Ze mogen zelfs niet weten dat dit allemaal is gebeurd.
Ik ga meteen naar mijn kamer, leg me neer op het bed en val in een diepe slaap.

Aangepast op 23/12/2014

In love with my brother (voltooid)Where stories live. Discover now