Hoofdstuk 10

27K 945 95
                                    

Laura's POV

Ik word wakker van hard gesnurk, ik draai me om en zie dat het Jason is. Ik duw hem zachtjes enkele keren en sluit mijn ogen als hij stopt met snurken, maar na een paar seconden begint hij weer luid te snurken en met luid bedoel ik dan ook echt luid. Wie had nu ooit gedacht dat hij snurkte? Damn, wat een afknapper denk ik in mezelf. Met een zucht ga ik rechtop zitten, pak mijn mobiel en kijk hoe laat het is, 3u in de nacht. Het is wat vroeg om nu al op te staan en hier kan ik echt niet slapen, dus sta ik op en loop naar mijn eigen kamer om daar nog wat te slapen.

Jason's POV

Ik word wakker en draai me om zodat ik Laura een zoen kan geven, maar ik zie haar niet. Ach, waarschijnlijk staat ze in haar eigen kamer te douchen ofzo. Ik pak een simpel donker blauwe t-shirt en spijkerbroek uit mijn kast en ga dan naar de badkamer om te douchen. Als ik helemaal klaar ben ga ik naar beneden en neem een koekje. Ik loop weer naar boven terwijl ik mijn koekje opeet, ik ga naar Laura's kamer en open de deur nadat ik er op heb geklopt. Ik zie Laura nergens, waar is ze toch? Ik kan het niet laten en besluit om haar een berichtje te sturen.
Heey, babe! Waar ben je? x -J

Ik glimlach als ik mijn mobiel voel trillen in mijn broekzak, ik pak hem eruit en zie dat het een berichtje van Laura is.
Heey, ben in de stad met Emily en Lien. Sorry dat ik ben weggegaan zonder iets te zeggen! x -L

Maakt niet uit, zie je straks wel! :) Veel plezier! x -J
Ik zucht en loop naar buiten, dan ga ik maar wat rondhangen in het park.

Laura's POV

"Deze jurk moet ik echt hebben!" Roept Lien door de winkel, Emily en ik moeten lachen terwijl iedereen ons raar aankijkt.
"Hoeveel kost hij?" Vraag ik.
Ze kijkt even naar het prijskaartje en haar glimlach verdwijnt meteen, "€45,99"
"Ik zal hem wel betalen," ik heb toch geld genoeg aangezien mijn vader rijk is en ik geef met veel plezier mijn vriendinnen iets wat ze graag hebben.
"Meen je dat!?" Ik knik en glimlach. "Omg, Laura! Bedankt!" Ik lach even en loop dan samen met Lien en Emily naar de kassa.
"Goedemiddag!" Zegt de bediende.
"Hallo," antwoord ik simpel terug en geef de kleren aan de vrouw.
"Dat is dan €149 alsjeblieft."
Ik betaal met mijn bankkaart en dan lopen we samen de winkel uit.

"Zullen we even naar het park gaan?" Vraagt Emily met een grote glimlach.
"Wil je naar die knappe jongens kijken die daar altijd voetballen?" Vraagt Lien en Emily wordt rood waardoor Lien en ik moeten lachen.
"Kom dan," zegt ze met een rood gezicht en dan lopen we samen naar het park. We gaan op een bankje zitten waar er allemaal jongens aan het voetballen zijn en sommige zijn echt knap! "Wat is die jongen met bruin haar knap zeg," zeg ik zacht en net nadat ik dat zei zie ik dat het Jason is.
"Is dat niet je broer?" Vraagt Lien en ik knik. "Volgens mij wel, maar ik weet het niet zeker."
"Jason!" Roept Emily super luid en ik kijk haar boos aan. Ik draai me weer om naar de jongens en Jason komt naar me toe gelopen.

"Hoelang zit jij hier al?" Vraagt hij met een glimlach en komt naast me zitten.
"Nog maar net, ik wist niet dat je hier zou zijn."
"Oh, dus je kwam kijken naar andere jongens?" Hij trekt zijn wenkbrauwen op en ik word rood.
"Het was mijn idee," zegt Lien met een glimlach.

"Jason, kom je nog!?" Hoor ik één van de jongens roepen en Jason doet een teken dat hij zo komt.
"Ik ga nog wat spelen, blijf je kijken?"
"Alleen als je dat wilt."
"Ja, dat wil ik." Hij glimlacht nog even naar me, drukt dan een lange kus op mijn lippen en staat op. "Hier, prinses. Jij mag mijn shirt hebben." Hij trekt zijn t-shirt uit en ik bijt zacht op mijn lip terwijl ik zijn shirt aanpak. Hij lacht en loopt dan weg.

"Oh god," zeg ik heel zacht terwijl ik naar zijn lichaam blijf kijken. Het is zo gespierd en mooi. Ik hoor de meisjes lachen en ik bloos terwijl ik zijn shirt opplooi. Jason kijkt me voortdurend aan met een glimlach en ik bloos nog harder als hij naar me knipoogt. Als het spel gedaan is komt hij naar me toe met een grote glimlach op zijn gezicht. Ik sta op en hij legt zijn armen op mijn heupen, ik leg de mijne op zijn rug. "Hoe was je dagje met de meiden?" Vraagt hij terwijl hij zijn zweterige lichaam tegen me aandrukt.
"Best leuk," zeg ik en haal mijn handen van zijn rug. Het is zo zweterig! Ik wrijf met mijn handen over mijn korte rokje tot ze weer droog zijn.
"Je gaat niet dood van een beetje zweet hoor," zegt hij lachend en komt nog wat dichter tegen me aanstaan en ik ruik een vreselijke zweet geur.
"Ew, Jason!" Ik duw hem zacht van me af, "je stinkt enorm!"
"Puur natuur," hij grijnst en drukt dan een kus op mijn wang. Hij doet zijn shirt aan en pakt mijn hand. "Kom je mee naar huis?" Ik knik, pak mijn tassen en zeg even dag tegen Lien en Emily.

"Je hebt echt veel gekocht! Heb je ook gekocht wat ik denk dat je gekocht hebt?" Vraagt hij met een grijns als we binnen in huis zijn.
"Wat denk je dat ik gekocht heb?" Hij duwt me zacht tegen de muur, drukt een kus op mijn lippen en opent een knoopje van mijn shirt. Hij grijnst en blijft ernaar kijken.
"Nee, dat heb ik niet gekocht." Ik glimlach en doe het knoopje van mijn shirt weer dicht.
"Verpest het nou niet," zegt hij met een zielig gezicht en opent het knoopje weer. Ik begin te lachen en hij opent nog een knoopje waardoor je mijn bh kunt zien.
"Ga nou maar douchen." Ik duw hem van me af, pak mijn tassen en loop dan naar mijn kamer waar ik al mijn nieuwe kleren in mijn kast prop.

Sorry dat het zolang duurde, ik heb het heel druk met school en dan als ik tijd heb slaap ik meestal :3 Bedankt voor de stemmen en de leuke reacties! :)

Aangepast op 23/12/2014

In love with my brother (voltooid)Where stories live. Discover now